Odbojkarska zveza Slovenije
 
Volleyball World

SLOVENIJA ZAKLJUČILA NASTOPE V LIGI NARODOV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca sezono lige narodov zaključuje v četrtfinalu. V Gdansku je bila s 3:0 boljša Japonska.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI ODBOJKARJI ŽE TRENIRAJO V GDANSKU

Moška članska odbojkarska reprezentanca je v ponedeljek malo pred prvo uro ponoči srečno prispela v Gdansk na Poljskem, kjer jo v tem tednu čakajo nastopi v končnici lige narodov. V četrtek se bo v četrtfinalu ob 17. uri pomerila z Japonsko.

Preberi več
Volleyball World

EKSPRESNA VRNITEV NA ZMAGOVALNE TIRNICE

Na turnirju lige narodov v japonski Nagoji so se slovenski odbojkarji v soboto razveselili druge zmage. Na tretji tekmi so z odlično igro s 3:1 ugnali ekipo aktualne olimpijske prvakinje Francije.

Preberi več
OZS

SLOVENCI VNL ZAČENJAJO PROTI SRBIJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v sredo na Japonskem igrala prvo tekmo elitne lige narodov. V dvorani Nippon Haishi v Nagoji se bo uvodoma pomerila s Srbijo, sledili bodo še obračuni z Bolgarijo, Francijo in Iranom.

Preberi več
OZS

SLOVENCI NA JAPONSKEM ZAČENJAJO LIGO NARODOV

Slovenska moška članska odbojkarska reprezentanca sredi prihodnjega tedna začenja nastope v ligi narodov. Uvodni turnir prvega dela omenjenega tekmovanja bo gostila japonska Nagoja.

Preberi več
Start-photo.bg

SLOVENCI ZA UVOD V VNL Z AMERIČANI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v noči na sredo v Brasilii igrala uvodno tekmo elitne Lige narodov. Tekmeci Slovencev bodo Američani, ki napovedujejo boj za odličje, v našem taboru pa si želijo prve nasprotnike premagati s svojo značilno igro.

Preberi več
OSSRB

SLOVENCI PRED VNL ŠE DVAKRAT Z BOLGARIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je zjutraj odpotovala v Sofijo, kjer bo jutri in v sredo odigrala pripravljalni tekmi z Bolgarijo. Za našo vrsto bosta to zadnja preizkusa pred začetkom Lige narodov, v okviru katere naše fante prvi obračuni čakajo v Braziliji.

Preberi več
OSSRB

NA PRVI TEKMI ZA ODTENEK BOLJŠI SRBI

Slovenski odbojkarji so v Beogradu odigrali prvo pripravljalno tekmo s Srbijo. Po več kot dveh urah igre so bili s 3:2 (23, -19, -24, 22, 12) boljši gostitelji. Drugi obračun bo na sporedu jutri, ob 17.15 uri.

Preberi več
FIVB

TRETJI TURNIR LIGE NARODOV V GDANSKU

Mednarodna odbojkarska zveza je sporočila, da se bo tretji turnir elitne Lige narodov, ki bi ga moralo gostiti Kemerovo, odvijal v Gdansku. Naši odbojkarji se bodo za najvišja mesta tako borili v Braziliji ter na Filipinih in Poljskem.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI BODO VNL ZAČELI PROTI ZDA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo nastope v elitni ligi narodov začela v Braziliji, ki bo gostila enega od dveh uvodnih turnirjev letošnjega tekmovanja. Prvi nasprotnik Slovenije bodo ZDA, sledili bodo obračuni z Brazilijo, Rusijo in Avstralijo.

Preberi več