Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

KADETINJE ZAKLJUČILE NASTOPE NA EP

Slovenske odbojkarice so zaključile z nastopi na evropskem prvenstvu, ki ga družno gostita Srbija in Madžarska. Na zadnji tekmi skupinskega dela so z 2:3 morale priznati premoč Franciji.

Preberi več
CEV

GRKINJE BOLJŠE OD MLADIH SLOVENK

Na evropskem prvenstvu za odbojkarice do 17 let je slovenska reprezentanca v torek doživela drugi poraz. S 3:0 je bila boljša neporažena Grčija, ki je obenem Slovenkam priprla vrata za napredovanje v polfinale.

Preberi več
CEV

DEKLETA U17 NADALJUJEJO ZMAGOVALNI NIZ

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca na evropskem prvenstvu v Srbiji in na Madžarskem nadaljuje zmagovalni niz. V uvodnih treh dneh tekmovanja je nanizala tri zmage, zadnjo v četrtek proti Nemčiji s 3:1.

Preberi več
CEV

PO ROMUNIJI BOLJŠE ŠE OD MADŽARSKE

Mlade slovenske odbojkarice so navdušile tudi na drugi tekmi evropskega prvenstva do 17 let, ki v teh dneh poteka v Srbiji in na Madžarskem. Na drugi tekmi skupine II so sogostiteljice tekmovanja, Madžarke odpravile s 3:0.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE ODIGRALE PRVI KROG REDNEGA DELA

Minuli vikend smo spremljali zadnji krog kvalifikacij starejših dečkov in male odbojke pri deklicah. V nedeljo pa so prve tekme rednega dela odigrale kadetinje, medtem ko so mladinci odigrali že 2. krog rednega dela državnega prvenstva.

Preberi več
OZS

KADETINJE IZGUBILE PROTI TURČIJI

Zadnji dan kvalifikacijskega turnirja za nastop na evropskem prvenstvu do 16 let je slovenska reprezentanca izgubila odločilno srečanje proti izbrani vrsti Turčije. Favorizirane tekmice so bile boljše s 3:1 (25:23, 16:25, 25:12, 25:21).

Preberi več
OZS

KADETINJE DO DRUGE ZMAGE V MARIBORU

Slovenska ženska kadetska odbojkarska reprezentanca je v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu do 16 let premagala izbrano vrsto Avstrije. Mlade Slovenke so bile od tekmic boljše s 3:0 (24, 22, 22) v nizih. Jutri ob 19. uri jih čaka tekma s Turčijo.

Preberi več
OZS

KADETINJE BOLJŠE OD PORTUGALK

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je z zmago s 3:1 (17, -23, 22, 18) proti Portugalski začela 2. krog kvalifikacij za EP do 16 let, ki ga bomo julija spremljali na Madžarskem in Slovaškem. Jutri se bodo dekleta v Mariboru pomerila z Avstrijo.

Preberi več
Formis

ZA KADETI DRUGI KVALIFIKACIJSKI KROG

V nedeljo, 18. oktobra, so kadeti in kadetinje odigrali drugi kvalifikacijski krog za nastop v prvi ligi. Pred njimi sta še dva kroga, ki bosta določila ekipe, ki si bodo zagotovile nastop med kadetsko elito.

Preberi več
Nova KBM Branik

KADETI ZAČELI Z OGREVANJEM PRED ZAČETKOM DP

Tudi kadeti in kadetinje so začeli z ogrevanjem pred novo sezono državnega prvenstva. V nedeljo, 11. oktobra, so opravili s prvim od štirih kvalifikacijskih krogov za prvo in drugo ligo.

Preberi več