Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

VAKIFBANK ZMAGOVALEC ELITNE LIGE PRVAKINJ

Odbojkarice VakifBanka iz Carigrada so zmagovalke superfinala elitne lige prvakinj, ki ga je gostila Ljubljana. Turške prvakinje so pred skoraj 10.000 gledalci s 3:1 (22, 21, -23, 21) premagale A. Carraro Imoco Conegliano in mu tako odvzele evropsko krono.

Preberi več
CEV

GRUPA AZOTY UBRANILA NASLOV V LIGI PRVAKOV

Odbojkarji poljske Grupe Azoty Kedzierzyn-Kozle so ubranili prestižno zmago v evropski ligi prvakov. V velikem finalu v Ljubljani so s 3:0 (22, 20, 30) odpravili italijanski Trentino Itas in se veselili svoje druge lovorike.

Preberi več
FIVB

ZEMLJAK IN POKERšNIK BREZ IZLOčILNIH BOJEV

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta nastopila na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Futures na grškem Rodosu. V glavnem delu tekmovanja sta izgubila oba obračuna in se tako nista uvrstila v izločilne boje.

Preberi več
Aleš Oblak

NA DRUGI TEKMI USPEšNEJšI HRVAšKI ODBOJKARJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Hali Tivoli v Ljubljani odigrala drugo pripravljalno tekmo proti Hrvaški. Po včerajšnji zmagi naših s 3:0 so bili tokrat z 0:3 (-21, -20, -19) uspešnejši gostje. Novi pripravljalni tekmi Slovenijo čakata že v torek in sredo v Srbiji.

Preberi več
Aleš Oblak

ČEHINJE PRIčAKOVANO BOLJšE OD SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je odigrala še predzadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom srebrne evropske lige. Varovanke Marca Bonitte so se v Mislinji pomerile s Češko in izgubile z 0:3 (-22, -15, -18).

Preberi več
CEV

ROPRET V NASLEDNJI SEZONI V SLOVITI PERUGII

Slovenski odbojkarski reprezentant Gregor Ropret je postal član enega najboljših klubov na svetu. V prihodnji sezoni bo namreč nosil dres italijanske Perugie, s katero je podpisal enoletno pogodbo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI NA PRVI TEKMI BOLJšI OD HRVATOV

Slovenska moška izbrana vrsta je v Ljubljani igrala prvo pripravljalno tekmo v letošnji sezoni. Tekmeci naših odbojkarjev so bili Hrvati, zmage s 3:0 (23, 24, 17) so se veselili varovanci Marka Lebedewa.

Preberi več
OK Merkur Maribor

V MERKUR MARIBORU DVA MLADINSKA REPREZENTANTA

Merkurjevci bodo lahko v novi sezoni računali na dva mladinska reprezentanta; iz Koroške prihaja Fink, iz mladinskega pogona kluba se priključuje k članski ekipi zelo perspektivni Najdič.

Preberi več
Alen Hadžić

VIDEčNIK OSTAJA V ORANžNEM GNEZDU

Slovenski reprezentant in dolgoletni član ACH Volleyja Ljubljana Matic Videčnik je s klubom iz prestolnice podaljšal sodelovanje in tako ostaja v gnezdu aktualnih državnih in pokalnih prvakov.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

KONCILJA ODMEVNA OKREPITEV V VRSTAH ACH-JA

Reprezentant Danijel Koncilja je novo ime v taboru oranžnih zmajev, za katerimi je ob treh osvojenih lovorikah izjemno uspešna sezona. Klub in igralec sta podpisala pogodbo o dveletnem sodelovanju.

Preberi več