Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRESTAVITEV DP V BRASLOVčAH IN NOVEM MESTU

Glede na nov odlok Vlade RS se je Odbojkarska zveza Slovenije, skupaj z organizatorji turnirjev za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let, odločila, da se turnirja v Braslovčah in Novem Mestu prestavita na nov termin, od 11. do 12. julija 2020.

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI KATJA MIHALINEC V SIP ŠEMPETER

V tretjeuvrščeni ekipi minulega državnega prvenstva v 1. DOL ženske, SIP Šempetru, so pred začetkom nove sezone v svoje vrste pridobili še eno odlično igralko. Po treh letih igranja za Calcit Volley bo Šempetranke okrepila Katja Mihalinec.

Preberi več
OK Črnuče

POMLAJENI ČRNUčANI AMBICIOZNO V NOVO SEZONO

Članska ekipa OK Črnuče bo v novo sezono vstopila pomlajena, tako pri strokovnem vodstvu kot v igralskem kadru. Po tem, ko se je pri ACH Volleyju tri leta kalil kot pomočnik trenerjev Zorana Kedačiča, Andreja Urnauta in Matije Pleška, se v Črnuče vrača Jurij Žavbi.

Preberi več
FIVB

NA MESTU ORGANIZATORJA IGRE KUBANEC

Znano je, kdo bo prihodnjo sezono poveljeval napadu odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana. Nov organizator igre slovenskih prvakov je Ricardo Norberto Calvo Manzano.

Preberi več
klubi

TA VIKEND DOBILI ZMAGOVALCE TREH KATEGORIJAH

Minuli vikend smo lahko spremljali turnirje za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki v kar treh starostnih kategorijah. Odbojkarji in odbojkarice so se med seboj pomerili na prvih turnirjih do 20, do 16 in do 14 let.

Preberi več

TA VIKEND NA MIVKI KAR 150 EKIP

V soboto in nedeljo bomo v Kopru, Portorožu, Notranjih Goricah, Škofji Loki in Žužemberku spremljali kar pet turnirjev za Sberbank državno prvenstvo v odbojki na mivki, in sicer v treh starostnih kategorijah, do 14, 16 in 20 let. Skupno bo nastopilo kar 150 ekip.

Preberi več
Miki Pavlin Kreativ

LUč UGLEDALA NOVA ODBOJKARSKA KNJIGA

Dolgoletni odbojkarski trener in funkcionar Bojan Vernig, ki je v dolenjski odbojki pustil velik pečat, je včeraj v Novem mestu predstavil svojo knjigo Sprehod skozi čas, v kateri je na 400 straneh zapisana zgodovina novomeške odbojke.

Preberi več
Aleš Oblak

KLOBUčAR NOVA OKREPITEV CALCITA, HEBDA OSTAJA

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo v novo sezono krenili še z enim slovenskim reprezentantom, saj v Kamnik po Sašu Štalekarju, ki se je po letu dni vrnil v klub, prihaja še Jan Klobučar. Sedemindvajsetletni sprejemalec je zadnjo sezono igral za francoski Narbonne.

Preberi več
Petra Grahovac/Miki Pavlin Kreativ

V BRASLOVčAH NAJBOLJšA OKORN IN MAROVT

V Braslovčah se je zaključil prvi turnir letošnjega državnega prvenstva v odbojki na mivki v kategoriji do 18 let. Zmage sta se veselila Miha Okorn in Luka Marovt. Pri dekletih, ki so tekmovale v Novem mestu, sta bili najboljši Iza Zbičajnik in Maja Marolt

Preberi več
Anže Malovrh/TPV Volley

V NOVEM MESTU REKORDNIH 39 EKIP

Jutri se bo v Novem mestu začel 1. turnir Sberbank državnega prvenstva do 18 let za dekleta, fantje se bodo med seboj pomerili v Braslovčah. Na Dolenjskem pričakujejo rekordnih 39 dvojic, medtem ko se bo v Savinjski dolini za najvišja mesta med seboj pomerilo 24 ekip.

Preberi več