Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

VSTOPNICE ZA EVROPSKO PRVENSTVO ZDAJ NA VOLJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo septembra nastopila na evropskem prvenstvu, ki ga bodo skupaj gostile Poljska, Češka, Finska in Estonija. Vstopnice za obračune v Ostravi so zdaj na voljo, cene se gibljejo med 12 in 47 evri.

Preberi več
Aleš Oblak

PO LETU PREMORA ČRNUčANI PONOVNO MED ELITO

Po lanskem doseženem 2. mestu v 1B. ligi se bo ekipa OK Črnuče, po spletu okoliščin, jeseni znova merila v najvišjem rangu slovenske odbojke 1A. ligi.

Preberi več
OK Merkur Maribor

MARIBORČANI ZAČELI PRIPRAVE NA NOVO SEZONO

Odbojkarski klub Merkur Maribor je v ponedeljek, 2. avgusta, pričel s pripravami na novo sezono 2021/2022. Minulo je ekipa zaključila odlično, saj je po 28-ih letih osvojila državni naslov in 2. mesto v srednjeevropski ligi MEVZA.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

ACH VOLLEY LJUBLJANA ZAČEL S PRIPRAVAMI

V klubu ACH Volley Ljubljana sporočajo, da so začeli priprave na prihajajočo sezono. V gnezdu oranžnih zmajev pozdravljajo veliko novih imen, tako v strokovnem štabu, kot tudi pri igralski zasedbi.

Preberi več
Aleš Oblak

KOšENINA IN BRAčKO NA KONCU DO SREBRA

Slovenska odbojkarja na mivki Alan Košenina in Rok Bračko sta na turnirju svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star Ljubljana by I feel Slovenia osvojila srebrno odličje. Od njiju sta bila s 14:21 in 12:21 uspešnejša Litovca Audrius Knasas in Patrikas Stankevicius.

Preberi več
Aleš Oblak

KOšENINA IN BRAčKO V BOJU ZA ODLIčJA

Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani poteka turnir svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem so pred nami le še obračuni za najvišja mesta. V boj za odličja se podajata tudi Slovenca Alan Košenina in Rok Bračko.

Preberi več
Saša Pahič Szabo

NA POGAčARJEVEM TRGU OKRONALI MLADE PRVAKE

V Ljubljani se je odvijalo Sberbank finale državnega prvenstva v odbojki na mivki za mlade, na katerem so se najboljši mladi slovenski upi v kategorijah do 14 do 16, do 18 in do 20 let podali v boj za državne naslove.

Preberi več
Aleš Oblak

MED NAJBOLJšIMI ZA ZDAJ LE KOšENINA IN BRAčKO

V Črnučah se je danes odvijal skupinski del tekmovanja turnirja svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star Ljubljana by I fell Slovenia, na katerem je v močni konkurenci nastopilo osem slovenskih dvojic. V četrtfinale sta se že uvrstila Alan Košenina in Rok Bračko, ž

Preberi več
OZS

TURNIR SVETOVNE SERIJE V LJUBLJANI

Pogačarjev trg v Ljubljani in Športni park Ludus bosta med 29. julijem in 1. avgustom prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki. Na OZS so za zbrali rekordnih 126 prijav iz 30 držav. V okviru turnirja bo potekalo tudi Sberbank finale državnega prvenstva za mlade.

Preberi več
Saša Pahič Szabo

SLOVENIJI TRI ODLIčJA V PARAODBOJKI NA MIVKI

Slovenske ekipe so se na Pogačarjevem trgu v okviru Lidl Slovenija Odprtega prvenstva v paraodbojki na mivki veselile treh medalj. Slovenske paraodbojkarice sede so osvojile zlato in srebro, medtem ko so njihovi kolegi v močni mednarodni konkurenci osvojili tretje mesto.

Preberi več