Odbojkarska zveza Slovenije
 
Viljem Klanjšček

MLADE REPREZENTANCE ZOPET V POGONU

Mlade slovenske odbojkarske reprezentance se bodo po poletnem premoru znova zbrale na treningih in že začele s pripravami na tekmovanja. Prva se bodo na mednarodni sceni preizkusila dekleta do 17 let, ki jih čaka nastop na evropskem prvenstvu.

Preberi več
FIVB

CALCIT VOLLEY Z NOVO ODMEVNO OKREPITVIJO

V Kamnik prihaja novo zveneče ime, legendarna italijanska odbojkarica Martina Guiggi. Trofejna srednja blokerka je svojo športno pot okitila z dvema nastopoma na olimpijskih igrah, na klubski ravni je v italijanski ligi osvojila vse, kar se je osvojiti dalo, ob tem pa še evropsko

Preberi več
OK Merkur Maribor

MERKUR TRGOVINA NADALJUJE S PODPORO MARIBORU

Merkur trgovina po uspešni sezoni 2019/2020 podaljšuje generalno pokroviteljstvo Odbojkarskega kluba Merkur Maribor.

Preberi več
Klemen Brumec

GASPARINI: ENAJST LET NA TUJEM JE BILO DOVOLJ

Kamniški odbojkarji že dober teden marljivo trenirajo pod vodstvom novega trenerja Gregorja Jerončiča, njihovi navijači pa še kar ne morejo verjeti, da bo za trikratne slovenske državne in pokalne prvake v novi sezoni zaigral Mitja Gasparini.

Preberi več
Aleš Oblak

ZMAJI V TIVOLIJU ZAčELI S PRIPRAVAMI

Slovenski prvaki so se včeraj v skoraj polni postavi zbrali v Tivoliju in začeli s pripravami na novo sezono. Odsotna sta bila le korektor Božidar Vučićević, ki se bo ekipi pridružil po obvezni karanteni, in bloker Amir Toukhteh, ki bo v Ljubljano prišel v začetku septembra.

Preberi več
Roni Brmalj/osebni arhiv

SLOVENCI IZ IčIćEV S TREMI ODLIčJI

Slovenski odbojkarji na mivki so na mednarodnem turnirju v Ičićih osvojili tri odličja. Tadej Boženk in Vid Jakopin sta se veselila zlata, Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak ter Tjaša Kotnik in Katarina Fabjan pa so domov prinesli bron.

Preberi več
Connie Kurth

ZEMLJAK S SREBROM NA POKALU TOP TEAMS

Slovenski odbojkar na mivki Nejc Zemljak je nastopil na priznanem tekmovanju Top Teams v Düsseldorfu in si skupaj z Nemcem Svenom Winterjem priigral srebrno odličje. Naslov najboljšega moštva na četrti postaji turneje je pripadel nemško-nizozemskemu dvojcu Julius Thole/Alexander

Preberi več
Matic Eržen

ŽIGA ŠTERN OSTAJA V VRSTAH FOINIKASA

Slovenski reprezentant Žiga Štern se je odločil, da podaljša pogodbo s Foinikas Syrosom, s katerim ima za seboj zelo uspešno sezono v grškem prvenstvu. Foinikas se je namreč tudi v lanski sezoni uvrstil med štiri najboljše ekipe in bil na pokoronskem turnirju na koncu četrti.

Preberi več
Simon Vesel

KRKA PRIčENJA S PRIPRAVAMI NA NOVO SEZONO

Za novomeške odbojkarje je konec poletnega premora. Po predčasnem koncu lanske sezone so imeli igralci čas za počitek in pripravo na novo sezono, vodstvo kluba se je medtem ukvarjalo s sestavo ekipe. Tudi letos Krka sledi uveljavljenemu konceptu - ponuditi priložnost mladim upom.

Preberi več
Aleš Oblak

BOžENK IN JAKOPIN NA KONCU čETRTA

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Vid Jakopin sta turnir svetovne serije v Ljubljani zaključila na četrtem mestu. Po tesnem porazu v polfinalu sta naša predstavnika v boju za bronasto odličje klonila še proti Avstrijcema Alexandru Huberju in Christophu Dresslerju.

Preberi več