Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENKE ZLATO EVROPSKO LIGO ZAČELE Z ZMAGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je Zlato evropsko ligo v Rakvereju začela z zmago. Naša dekleta so bila z 0:3 (-23, -18, -18) boljša od gostiteljic Estonk. V soboto se bodo naše odbojkarice pomerile še z Ukrajinkami.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZA UVOD PROTI ESTONKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je prispela v Rakvere, kjer bo v petek in soboto igrala uvodni tekmi Zlate evropske lige. Prve tekmice Slovenk bodo gostiteljice Estonke, dan zatem pa se bodo naša dekleta pomerila še z Ukrajinkami.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI ZAČELI ZADNJI TEDEN PRIPRAV NA VNL

Pred slovenskimi odbojkarji je drugi in s tem tudi zadnji teden priprav na elitno ligo narodov, v kateri bodo prvi obračun igrali že 22. maja v Antalyji, ko bodo njihovi tekmeci Nizozemci. V našem taboru se na uvodne obračune že pospešeno pripravljajo.

Preberi več
Aleš Oblak

MIRTA VELIKONJA GRBAC OSTAJA V ROMUNIJI

Slovenska odbojkarska reprezentantka Mirta Velikonja Grbac ostaja v Romuniji, a bo klubski dres CSM Lugoja zamenjala z dresom Dinama iz Bukarešte.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE SO SE DOBRO UPIRALE HRVATICAM

Slovenske odbojkarice so se v Kranjski Gori na prvem pripravljalnem srečanju v tej sezoni pomerile s Hrvaško. Tekmice so bile na precej izenačeni tekmi boljše z 0:3 (-20, -23, -21). Reprezentanci se bosta drugič srečali v petek.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI ZAČELI S PRIPRAVAMI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Ljubljani in začela s pripravami na elitno ligo narodov, skozi katero si bodo naši fantje skušali priigrati tudi svoj prvi nastop na olimpijskih igrah. Prvi obračuni jih čakajo med 22. in 26. majem v Turčiji.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE NA KONCU DO BRONA

Slovenska reprezentanca v odbojki sede je morala na zadnji tekmi Zlate lige narodov v Šempetru priznati premoč Italiji, ki je bila boljša z 0:3 (-24, -19, -19). Naša dekleta so se z izkupičkom treh zmag in dveh porazov na koncu veselila brona, sicer paže četrte zaporedne kolajne.

Preberi več
ParaVolley Europe

DRUGI DAN SLOVENKE POLOVIČNO USPEŠNE

Slovenske paraodbojkarice so drugi dan Zlate lige narodov v Šempetru v Savinjski dolini zaključile s polovičnim uspehom. Naša dekleta so najprej s 3:1 premagala Ukrajinke in s tem vknjižila že tretjo zmago, na večerni tekmi pa so morala z 1:3 priznati premoč razpoloženim Nemkam.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE SLAVILE NAD POLJSKO IN MADŽARSKO

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je prvi dan Zlate lige narodov zabeležila dve zmagi. Naša dekleta so na uvodni tekmi s 3:0 premagala Poljakinje, zatem pa so bila brez izgubljenega niza boljša še od Madžark.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZAČELE S PRIPRAVAMI NA ZLATO LIGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori in začela s pripravami na zlato evropsko ligo. Prvi obračun naša dekleta čaka 17. maja v gosteh pri Estoniji, 24. in 26. maja pa se bodo naša dekleta v Mariboru predstavila svojim navijačem.

Preberi več