Odbojkarska zveza Slovenije
 
ACH Volley Ljubljana

KONCILJA ODMEVNA OKREPITEV V VRSTAH ACH-JA

Reprezentant Danijel Koncilja je novo ime v taboru oranžnih zmajev, za katerimi je ob treh osvojenih lovorikah izjemno uspešna sezona. Klub in igralec sta podpisala pogodbo o dveletnem sodelovanju.

Preberi več
Aleš Oblak

SEBASTIJAN ŠKORC NA čELU MERKUR MARIBORA

Trener OK Merkur Maribor Sebastijan Škorc bo tudi v prihodnji sezoni 2022/2023 ostal za krmilom zasedbe mariborskih odbojkarjev. Želja po podaljšanju pogodbe je bila obojestranska, dogovor je bil temu primeren zelo hiter.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

RADOVAN GAčIč NOVI TRENER ACH VOLLEYJA

Priznani odbojkarski strokovnjak Radovan Gačič, ki je v pretekli sezoni vodil odbojkarje zagrebške Mladosti je novi trener aktualnih državnih prvakov iz Ljubljane.

Preberi več
OK Kamnik

CALCIT VOLLEY UBRANIL NASLOV DRžAVNEGA PRVAKA

Odbojkarice Calcit Volleyja so ubranile naslov državnih prvakinj. Na četrti tekmi velikega finala Sportklub prve odbojkarske lige so bile v gosteh pri Novi KBM Branik boljše z 2:3 (-12, 26, 21, -16, -15). Tretje mesto je pripadlo Gen-i Volleyju.

Preberi več
Aleš Oblak

ODLIčNI SRBSKI BLOKER OSTAJA V LJUBLJANI

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je sodelovanje pred začetkom finalne serije za naslov državnega prvaka, ki se v sredo, 20. aprila, začne v Tivoliju, podaljšal eden izmed stebrov ekipe ACH Volleyja Ljubljana.

Preberi več
Alen Hadžić

GJORGIEV šE VSAJ DVE LETI V LJUBLJANI

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je sodelovanje še pred vrhuncem letošnje sezone podaljšal kapetan Nikola Gjorgiev. Igralec in klub sta podpisala dveletno pogodbo, ki priča o obojestranskem zadovoljstvu.

Preberi več
Aleš Oblak

JUTRI SE NADALJUJE DRŽAVNO PRVENSTVO

Za odbojkarice in odbojkarje se jutri nadaljuje končnica državnega prvenstva. Odbojkarji bodo odigrali še povratni tekmi polfinala, odbojkarice pa se bodo podale v boj za odličja.

Preberi več

LUKA MAROVT V ORANžNEM GNEZDU

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je klub še pred zaključkom letošnje sezone, sklenil dolgoročno, vsaj štiriletno sodelovanje z enim najobetavnejših slovenskih mladih odbojkarjev, Luko Marovtom.

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI PRED MOšKIMI žE OSMINA FINALA

Odbojkarji so minuli vikend zaključili z rednim delom državnega prvenstva. Po 21. krogih smo dobili prvake 1.B lige ter končno razvrstitev ekip v Sportklub prvi odbojkarski ligi, v sredo pa se začenja tudi osmina finala državnega prvenstva, v katerem naslov brani Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak/OK Formis

ZAčENJA SE KONčNICA DRžAVNEGA PRVENSTVA

S prvima tekmama osmine finala med OD Krim in Braslovčami ter Luko Koper in Formisom se jutri začenja končnica Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. V boj za naslov slovenskih prvakinj, ki ga branijo odbojkarice Calcit Volleyja, se podaja deset ekip.

Preberi več