Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

JUTRI OTVORITEV EVROPSKE SEZONE

Po 15-urnen potovanju na prizorišče prve tekme letošnjega evropskega pokala CEV za ženske, so mariborske odbojkarice prispele vidno utrujene. Povrhu vsega pa, zaradi zapletov z leti, na letališče v finski Oulu ni prispela njihova prtljaga.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA KLONIL PO PETIH NIZIH

Na tekmi tretjega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v dvorani Tivoli pomerili ekipi ACH Volley Ljubljana in Ziraat Bank iz Ankare. Pred več kot 4000 glavo množico smo bili priča pravi odbojkarski poslastici, na kateri smo spremljali pet nizov, boljši so bili Turki.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA PRED POMEMBNO TEKMO

V sredo, 30. novembra, ob 18. uri, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka tretja tekma skupinskega dela elitne Lige prvakov, na kateri se bodo pomerili s turško ekipo Ziraat Bank iz Ankare.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCITOVKE TUDI LETOS BREZ LIGE PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni tekmi tretjega kroga kvalifikacij lige prvakinj v gosteh izgubile proti ekipi Tenerife La Laguna z 1:3 (-16, 17, -19, -19).

Preberi več
Aleš Oblak

ZA CALCIT DANES TEKMA NA VSE ALI NIč

Odbojkarice Calcit Volleyja so včeraj pristale na Tenerifu, kjer jih danes čaka še zadnja priložnost, da se kot prva slovenska ženska ekipa uvrstijo v redni del lige prvakinj.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT V GRONINGEN PO OSMINO FINALA

Odbojkarji Calcit Volleyja so že na Nizozemskem, kjer jih danes zvečer čaka povratna tekma pokala CEV. Že dva osvojena niza proti Lycurgus Groningenu jih vodita v osmino finala.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY DO PRVE ZMAGE V LIGI PRVAKOV

Na tekmi drugega kroga skupinskega dela Lige prvakov sta se v dvorani Tivoli pomerili ekipi ACH Volley Ljubljana in SWD powervolleys Düren. Pred več kot 4000 glavo množico je prvo zmago v letošnji izvedbi elitne Lige prvakov zabeležil domači ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI NEUSPEšNO IZ GRONINGENA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v povratni tekmi prvega kroga pokala CEV v gosteh po rednem delu igre izgubili proti domači ekipi Lycurgus Groningen z 0:3 (-19, -23, -20). Sledil je zlati niz, ki se je končal s 15:13 za domačo ekipo.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED CALCITOM PRVA OD DVEH ZAKLJUčNIH žOG

Odbojkarice Calcit Volleyja imajo še eno priložnost, da se kot prva slovenska ženska odbojkarska ekipa iz kvalifikacij uvrsti v ligo prvakinj. V tretjem krogu kvalifikacij bodo na prvi tekmi v torek, ob 20. uri, gostile aktualne španske prvakinje, ekipo Tenerife La Laguna.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCITOVKE KLONILE PO PETIH NIZIH

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij lige prvakinj doma izgubile proti španski ekipi Tenerife La Laguna z 2:3 (16, 21, -17, -20, -12). Povratna in odločilna tekma bo prihodnjo sredo, ob 19. uri, na Tenerifu.

Preberi več