Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ZMLEL TUDI DOBLJANE

Na tekmi 9. kroga srednjeevropske lige sta se premierno v tej sezoni pomerili ekipi z največ osvojenimi naslovi srednjeevropskih prvakov, domači ACH Volley Ljubljana in SK Zadruga AICH/DOB. Oranžni zmaji so še enkrat več potrdili, da so v vrhunski formi in slavili s 3:0.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANČANI ŠE DO PETE ZAPOREDNE ZMAGE

Že tretje gostovanje ACH Volleyja v manj kot tednu dni je ljubljanski vrsti prineslo novo zmago na tekmi srednjeevropske lige MEVZA proti slovaški VKP Bratislavi. Tudi tokrat so Ljubljančani slavili brez izgubljenega niza, v manj kot uri in pol.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO PREPRIČLJIVE ZMAGE

Na vnaprej odigrani tekmi 6. kroga srednjeevropske lige smo spremljali obračun med domačo ekipo Waldviertla ter večkratnimi slovenskimi prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, ki so bliskovito, v manj kot uri in pol, prepričljivo zmagali z rezultatom 3:0 (-13, -21, -14).

Preberi več
Aleš Oblak

KOŠENINA IN BRAČKO NA KONCU DO SREBRA

Slovenska odbojkarja na mivki Alan Košenina in Rok Bračko sta na turnirju svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star Ljubljana by I feel Slovenia osvojila srebrno odličje. Od njiju sta bila s 14:21 in 12:21 uspešnejša Litovca Audrius Knasas in Patrikas Stankevicius.

Preberi več
Aleš Oblak

KOŠENINA IN BRAČKO V BOJU ZA ODLIČJA

Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani poteka turnir svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem so pred nami le še obračuni za najvišja mesta. V boj za odličja se podajata tudi Slovenca Alan Košenina in Rok Bračko.

Preberi več
Aleš Oblak

MED NAJBOLJŠIMI ZA ZDAJ LE KOŠENINA IN BRAČKO

V Črnučah se je danes odvijal skupinski del tekmovanja turnirja svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star Ljubljana by I fell Slovenia, na katerem je v močni konkurenci nastopilo osem slovenskih dvojic. V četrtfinale sta se že uvrstila Alan Košenina in Rok Bračko, ž

Preberi več
OZS

TURNIR SVETOVNE SERIJE V LJUBLJANI

Pogačarjev trg v Ljubljani in Športni park Ludus bosta med 29. julijem in 1. avgustom prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki. Na OZS so za zbrali rekordnih 126 prijav iz 30 držav. V okviru turnirja bo potekalo tudi Sberbank finale državnega prvenstva za mlade.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANO PRIHAJA NOV SPEKTAKEL NA MIVKI

Ljubljana bo od četrtka do nedelje prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour 1Star Ljubljana by I feel Slovenia, na katerem se bo v boj za najvišja mesta v močni konkurenci podalo osem slovenskih dvojic, na čelu s slovenskimi prvaki.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI TUDI LETOS SPEKTAKEL NA MIVKI

V Sloveniji bomo tudi letos spremljali turnir svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB World Tour 1 Star Ljubljana, ki se bo na Kongresnem trgu odvijal med 27. julijem in 1. avgustom. V okviru dogodka bomo prvič gostili še Slovenian Open v odbojki na mivki sede za invalide.

Preberi več
Union Waldviertel

ACH VOLLEY ŠE ENAJSTIČ PRVAK MEVZA

Končalo se je še zadnje dejanje letošnje MEVZA lige. V finalu sta moči četrtič v tej sezoni merili ekipi ACH Volleyja Ljubljana in OK Merkur Maribor. V vrhuncu srednjeevropskega tekmovanja so bili s 3:1 boljši slovenski prvaki. Tretje mesto je pripadlo Kamničanom.

Preberi več