Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ŠKET šE VSAJ DVE LETI V ORANžNEM GNEZDU

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je sodelovanje še pred vrhunci letošnje sezone podaljšal Alen Šket. Igralec in klub sta podpisala dveletno pogodbo, ki priča o obojestranskem zadovoljstvu.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY NA AZORIH DO UGODNEGA IZIDA

V sredo, 2. februarja, ob 22.30 uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka prva tekma 1/4- finala pokala CEV Challenge, na kateri bodo igrali proti portugalskemu predstavniku A.J. Fonte Bastardo z Azorov.

Preberi več
Aleš Oblak

KAšIćEVI VAROVANCI šE ENKRAT ZMAGOVITO

a tekmi 15. kroga srednjeevropske lige smo spremljali obračun med domačo ekipo ACH Volleyja Ljubljana ter avstrijsko ekipo Union Raiffeisen iz Waldviertla. Na ne ravno zanimivi tekmi so Ljubljančani upravičili vlogo favoritov ter brez težav slavili z rezultatom 3:0 (11, 17, 21).

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY NA KRILIH ŠKETA POVOZIL GRAZ

Na tekmi 17. kroga srednjeevropske lige sta se v Hali Tivoli pomerila ACH Volley Ljubljana ter eden izmed treh avstrijskih predstavnikov v tekmovanju, ekipa UVC Holding Graz. Ljubljančani so upravičili vlogo favoritov in po uri igre prepričljivo slavili 3:0 (14, 17, 17).

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA V čETRTFINALU

Na povratni tekmi osmine finala evropskega tekmovanja CEV Challenge Cup med ekipama C.S.A. Steaua in ACH Volley Ljubljana, ki smo jo spremljali v Budimpešti, so se zmage z 0:3 (-21, -17, -15) veselili slovenski predstavniki, ki so si tako zagotovili uvrstitev v četrtfinale.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA PO EVROPSKI čETRTFINALE

V sredo 19. januarja, ob 18. uri po lokalnem času (17. uri po slovenskem času) bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana igrali povratno tekmo 1/8-finala pokala CEV Challenge. Na prvem srečanju prejšnji teden so na izjemno atraktivni tekmi z rezultatom 3:1 slavili Ljubljančani.

Preberi več
Alen Hadžić

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO POMEMBNE ZMAGE

Na prvi tekmi osmine finala evropskega tekmovanja CEV Challenge Cup smo spremljali obračun domačega ACH Volleyja Ljubljana in C.S.A. Steaue iz Bukarešte. V zanimivi odbojkarski predstavi so pred 600 glavo množico slavili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana z rezultatom 3:1.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY PRED PRVO TEKMO OPTIMISTIčEN

V sredo, 12. januarja, ob 18. uri, bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana igrali prvo izmed dveh tekem osmine finala v evropskem tekmovanju CEV Challenge Cup. Njihov tekmec bo romunski predstavnik C.S.A. Steaua iz Bukarešte.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANčANI LETO 2022 ZAčELI Z ZMAGO

Na zaostali tekmi 4. kroga srednjeevropske lige MEVZA sta se v ljubljanski Hali Tivoli pomerila domači ACH Volley Ljubljana ter slovaški predstavnik VKP Bratislava. Ljubljančani so upravičili vlogo favorita in slavili z rezultatom 3:0.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY VNOVIč DO PREPRIčLJIVE ZMAGE

Na tekmi 12. kroga srednjeevropske lige so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana vnovič slavili. Tokrat so s prepričljivih 3:0 ugnali slovaško ekipo TJ Spartak Myjava. Že 27. zaporedna zmaga oranžnih zmajev v letošnji sezoni je odličen obet pred naslednjo evropsko preizkušnjo.

Preberi več