Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

KAMNIčANKE PRED VRATI FINALA MEVZE

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi polfinalni tekmi srednjeevropske lige v gosteh premagale Novo KBM Branik s 3:0 (21, 13, 19). Povratna tekma bo prihodnjo sredo, ob 20. uri, v ŠD Kamnik.

Preberi več
Aleš Oblak

PO PETIH LETIH SPET V FINALU MEVZE

Odbojkarji Calcit Volleyja so na povratni polfinalni tekmi srednjeevropske lige premagali SK Zadrugo Aich/Dob s 3:2 (21, -21, -18, 21, 10). Ker so tudi na prvi tekmi v Pliberku zmagali s 3:1 (22, 22, -17, 24), bodo igrali v finalu.

Preberi več
Aleš Oblak

NA SPOREDU SPET ZAKLJUčNI BOJI MEVZA

V srednjeevropskem prvenstvu MEVZA bodo v sredo na sporedu povratne tekme polfinala za moške, spremljali pa bomo tudi prva polfinalna obračuna pri ženskah. Za uvrstitev v veliki finale se bori pet slovenskih predstavnikov.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI šE TRETJIč BOLJšI OD DOBLJANOV

Odbojkarji Calcit Volleyja so na prvi polfinalni tekmi srednjeevropske lige v Pliberku premagali SK Zadrugo Aich/Dob s 3:1 (22, 22, -17, 24). Povratna tekma bo prihodnjo sredo, 1. marca, ob 20. uri, v ŠD Kamnik.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA DOBIL PRVI POLčAS

Na prvi polfinalni tekmi srednjeevropskega prvenstva Mevza smo v Mariboru spremljali slovenski obračun med ekipama Merkur Maribor in ACH Volley Ljubljana. Slavili so branilci naslova, ki so bili boljši z rezultatom 3:1 (20, -21, -15, -20). Povratna tekma bo 1. marca v Ljubljani.

Preberi več
Aleš Oblak

V ZAGREBU PO POLFINALE MEVZE

Pred odbojkaricami Calcit Volleyja je še zadnji turnir rednega dela srednjeevropske lige (Mevza). Na turnirju v Zagrebu bodo v torek igrali z domačo Mladostjo, v sredo pa še z ukrajinsko ekipo Prometej Dnipro.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT Z ZMAGO POTRDIL DRUGO MESTO

Odbojkarji Calcit Volleyja so v svoji zadnji tekmi rednega dela srednjeevropske lige na domačem turnirju s 3:1 (-20, 23, 19, 21) premagali Union Reiffeisen Waldviertel in tako le še potrdili uvrstitev v polfinale.

Preberi več
Aleš Oblak

VSI TRIJE SLOVENSKI PREDSTAVNIKI V POLFINALU

Zaključen je redni del srednjeevropske lige za moške, v kateri v letošnji sezoni spremljamo ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley in Merkur Maribor. Vse tri naše ekipe so si priigrale uvrstitev v polfinale in se, skupaj z avstrijsko SK zadrugo Aich/Dob podajajo v boj za lovoriko.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE DO TEžKE ZMAGE V LINZU

Odbojkarice Calcit Volleyja so v zaostali tekmi srednjeevropske lige v gosteh premagale Linz s 3:0 (20, -21, 23, 27). Svoj zadnji turnir v srednjeevropski ligi bodo Kamničanke igrale 14. in 15. februarja v Zagrebu, njihova nasprotnika bosta Mladost in Prometej Dnipro.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO NOVE ZMAGE

Na uvodni tekmi 5. turnirja srednjeevropske lige MEVZA smo v dvorani Tivoli spremljali obračun slovenskih prvakov, odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana in ekipe SK Zadruga AICH/DOB. S 3:0 (18, 16, 22) so bili prepričljivejši Ljubljančani.

Preberi več