Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KAMNIčANI LE šE ZMAGO ODDALJENI OD F4

Odbojkarji Calcit Volleyja so v preloženi tekmi 14. kroga srednjeevropske lige v gosteh premagali SK Zadrugo Aich/Dob (-17, 21, -21, 22, 12).

Preberi več
Aleš Oblak

IZ KAšTEL S POLNIM IZKUPIčKOM

Odbojkarice Calcit Volleyja so na tekmi osmega kroga srednjeevropske lige v gosteh premagale ekipo Marina Kaštela s 3:0 (16, 24, 20). V soboto, 5. februarja, bodo Kamničanke v 19. krogu Sportklub prve odbojkarske lige ob 17.30 gostile SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

PRIGARANA ZMAGA OSLABLJENIH KAMNIčANOV

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 16. kroga srednjeevropske lige v gosteh premagali Union RaiffeisenWaldviertel s 3:2 (-24, 19, -22, 23, 11). Že v soboto Kamničane čaka nova preizkušnja v tem tekmovanju, v gosteh pri ekipi SK Zadruga Aich/Dob.

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR KLONIL PO PETIH NIZIH

V 17. krogu lige MEVZA sta se v Dvorani Lukna pomerili udeleženki zaključnega turnirja SK Zadruga Aich/Dob in Merkur Maribor. Po vodstvu domačih z 2:1 so gostje prestavili prestavo višje ter tekmo obrnili v svojo korist ter zmagali z 2:3 (18, -21, 18, -20, -6).

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI V KAšTELI PRILOžNOST ZA MLAJšE IGRALKE

Čeprav so si odbojkarice Calcit Volleyja že zagotovile prvo mesto po rednem delu srednjeevropske lige, bodo tudi v preostalih dveh tekmah naredile vse, da ostanejo neporažene. V četrtek bodo v zaostali tekmi osmega kroga ob 18.30 igrale z domačo Marino Kaštela.

Preberi več
Aleš Oblak

DO NEDELJE TRI TEKME - PRVA žE V SREDO

Odbojkarji Calcit Volleyja so bili minuli konec tedna prosti, v sredo pa bodo nadaljevali s tekmami v srednjeevropski ligi. V sredo, ob 19. uri, se bodo v Zwettlu v 16. krogu pomerili z vedno neugodnim Waldviertlom, v petek s SK Zadrugo Aich/Dobom, v nedeljo pa s Panvito Pomgrad.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCITOVKE POTRDILE PRVO MESTO V MEVZI

Odbojkarice Calcit Volleyja so na tekmi desetega kroga srednjeevropske lige doma premagale Vasas Budimpešto s 3:0 (21, 22, 21). V soboto, 29. januarja, bodo Kamničanke v 18. krogu Sportklub prve odbojkarske lige gostovale v Novi Gorici pri ekipi GEN-I Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI DO POMEMBNE ZMAGE V MYJAVI

Odbojkarji Calcit Volleyja so na tekmi 17. kroga srednjeevropske lige v gosteh premagali Spartak Myjavo s 3:1 (-17, 20, 26, 24). Svojo naslednjo tekmo bodo Kamničani imeli 5. februarja, ko bodo v preloženi tekmi 14. kroga srednjeevropske lige gostovali v Pliberku.

Preberi več
Aleš Oblak

KAšIćEVI VAROVANCI šE ENKRAT ZMAGOVITO

a tekmi 15. kroga srednjeevropske lige smo spremljali obračun med domačo ekipo ACH Volleyja Ljubljana ter avstrijsko ekipo Union Raiffeisen iz Waldviertla. Na ne ravno zanimivi tekmi so Ljubljančani upravičili vlogo favoritov ter brez težav slavili z rezultatom 3:0 (11, 17, 21).

Preberi več
Aleš Oblak

ZMAGA žE PRINAšA PRVO MESTO PO REDNEM DELU

Odbojkarice Calcit Volleyja so s tekmo manj še vedno na prvem mestu srednjeevropske lige, v kateri še niso izgubile. Najbližje jim je Vasas iz Budimpešte, s katerim se bodo drugič pomerile v sredo, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik.

Preberi več