Odbojkarska zveza Slovenije
 
Saša Pahič Szabo

V LJUBLJANI EVROPSKO PRVENSTVO DO 18 LET

Med 2. in 5. septembrom bo Ljubljana prizorišče evropskega prvenstva v odbojki na mivki do 18 let, na katerem bo nastopilo 64 najboljših evropskih dvojic, med njimi tudi šest slovenskih. Na črnuški mivki bomo lahko spremljali tudi aktualnega evropskega prvaka Roka Bračka.

Preberi več
Saša Pahič Szabo

NA POGAčARJEVEM TRGU OKRONALI MLADE PRVAKE

V Ljubljani se je odvijalo Sberbank finale državnega prvenstva v odbojki na mivki za mlade, na katerem so se najboljši mladi slovenski upi v kategorijah do 14 do 16, do 18 in do 20 let podali v boj za državne naslove.

Preberi več
ŽOK Šentvid

NA PRVENSTVU DO 16 LET V LJUBLJANI 27 EKIP

ŠRC Šentvid v Ljubljani je minuli vikend gostil turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki do 16 let, na katerem je nastopilo 27 dvojic. Zmage so se veselili Živa Donko in Taja Ferlež ter Rok Drobnič in Žan Muhovic.

Preberi več
Cone.center

V KATEGORIJI DO 18 LET ZAKLJUčEN DRUGI TURNIR

Na Letnem kopališču Murska Sobota je v soboto, 10. in v nedeljo, 11. julija, potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let. Nastopilo je 22 dvojic, zmagali so Mohor Travnik in Vid Ranc ter Živa Javornik in Ula Gorjup.

Preberi več
CEV

MOžIč IN BRAčKO SE PODAJATA V BOJ ZA ODLIčJA

Slovenska odbojkarja na mivki Rok Možič in Rok Bračko se bosta na evropskem prvenstvu do 20 let v Izmirju borila za odličja. Asja Šen in Ira Kadunc sta prvenstvo zaključili na 9. mestu.

Preberi več
Petra Grahovac

DOBILI SMO TUDI ZMAGOVALCE DO 20 LET

Ta teden se je v Braslovčah in Preboldu odvijalo državno prvenstvo v odbojki na mivki. V obeh kategorijah je bilo prijavljenih 11 ekip, zmag so se veselili Iza Zbičajnik in Maja Marolt ter Dino Vinkovič in Žan Zajc.

Preberi več
ŠD Fitko

NA MIVKI TUDI DVOJICE DO 14 LET

V Stražišču je včeraj potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki do 14 let, na katerem je nastopilo dvanajst ekip. Zmage so se veselili Nika Knep in Tjaša Celarc ter Leon in Valentin Predan.

Preberi več
ŠD Fitko, Fredo Rajter

ZAKLJUčEN PRVI TURNIR DO 18 LET

V Kamniku se je minulo soboto odvijal prvi turnir v odbojki na mivki za državno prvenstvo v kategoriji do 18 let za fante, v Preddvoru smo spremljali obračune deklet. Zmage so se veselili Grega Okroglič in Primož Jeklin ter Anja Puckmeister in Tija Šketa Rozman.

Preberi več
klubi

PRVAKI TUDI ATK GROSUPLJE IN BREZOVICA

Zadnji junijski vikend je prinesel finalne obračune tudi v kategorijah starejših dečkov in deklic. Med dečki so se naslova najboljših v državi veselili na Brezovici, pri deklicah pa so prvakinje postale odbojkarice ATK Grosuplje.

Preberi več
klubi

KADETSKA NASLOVA ŠEMPETRU IN SALONITU

V Šempetru in Braslovčah je potekal pravi odbojkarski praznik, saj smo po tekmah male odbojke na parketu spremljali še štiri najboljše kadetske ekipe. Kadeti so se med seboj pomerili v Kanalu, naslova državnih prvakov sta se veselila SIP Šempeter in Salonit Anhovo.

Preberi več