Odbojkarska zveza Slovenije
 
TPV Volley Novo mesto

TRENERSKI TEČAJ FIVB V NOVEM MESTU

Odbojkarska zveza Slovenije in odbojkarski klub TPV Volley Novo mesto bosta od 24. do 28. maja na Loki organizirala prvi trenerski tečaj odbojke na mivki pod okriljem Mednarodne odbojkarske zveze, FIVB Level I.

Preberi več
CEV

ZORANU JANKOVIćU POSEBNO PRIZNANJE CEV

Predsednik Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) Aleksandar Boričić je znova obiskal Slovenijo in v Ljubljani županu Zoranu Jankoviću podelil posebno priznanje oz. značko za evropskega odbojkarskega ambasadorja.

Preberi več
osebni arhiv

IN MEMORIAM: JANEZ HUMERCA (1931 - 2022)

V 92. letu starosti nas je zapustil Janez Humerca. Vsestranski športnik in športni delavec je lep del svojega pestrega in dolgega življenja posvetil tudi razvoju odbojke v Radovljici in na Bledu.

Preberi več
Aleš Oblak

FIVB IN CEV IZKLJUčILI RUSIJO IN BELORUSIJO

Mednarodna odbojkarska zveza in Evropska odbojkarska konfederacija sta se pridružili številnim panožnim zvezam in ruskim in beloruskim športnikom prepovedali nastope na tekmovanjih pod njunim okriljem.

Preberi več
OZS

SPOROčILO ZA JAVNOST

Odbojkarska zveza Slovenije (OZS) pozorno spremlja dogajanje in obsoja vojaški napad na Ukrajino. OZS glede na trenutno situacijo moške reprezentance na svetovno prvenstvo, če bo le-to potekalo v Rusiji, ne bo poslala.

Preberi več
OK Pro Volley

POSLOVIL SE JE DRAGAN ŠKUNDRIć

Iz OK PRO VOLLEY so sporočili žalostno novico, da je po hudi bolezni umrl Dragan Škundrić, odbojkarski zanesenjak, dolgoletni odbojkarski delavec in eden od stebrov mariborskega kluba. Odbojkarska zveza Slovenije svojcem, prijateljem in članom kluba izreka iskreno sožalje.

Preberi več
CEV

BREZPLAčNI SPLETNI PREDAVANJI ZA TRENERJE

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) v sklopu projekta CEV School Volleyball, v katerega je od leta 2018 aktivno vključena tudi Odbojkarska zveza Slovenije, organizira še šesti sklop brezplačnih spletnih predavanj za trenerje mladih.

Preberi več
MIZŠ

FILM O PREJEMNIKIH BLOUDKOVIH PRIZNANJ 2021

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije bo 11. februarja, ob 18. uri, na YouTube kanalu MIZŠ predvajalo predstavitveni film o prejemnikih Bloudkovih priznanj za leto 2021.

Preberi več
Aleš Oblak

TRENERSKI KLINIKI V LJUBLJANI IN ŠEMPETRU

Nizozemski odbojkarski strokovnjak Remko Kenter je v sklopu evropskega projekta Volleyball4All obiskal Slovenijo. V Ljubljani je izvedel delavnico Action Volley, v Šempetru pa je slovenskim trenerjem svoje znanje predajal skozi predavanje.

Preberi več
OZS, CEV, FIVB, Aleš Oblak

ZADNJI SKOK V LETO 2021

Za slovensko odbojko je še eno izjemno leto, ki so ga zaznamovali številni uspehi pa tudi vrsta mednarodnih dogodkov in projektov, organiziranih in izpeljanih na najvišji ravni.

Preberi več