Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ZLATI NIZ POPELJAL KAMNIČANKE V KANAL

Odbojkarice Calcit Volleyja so se na domačem igrišču v povratni tekmi četrtfinala pokala Slovenijepo zmagi v zlatem nizu s 15:13 uvrstile na zaključni turnir pokala Slovenije. Po rednem delu tekme je bilo 3:2 (19, 22, -21, -25, 2) za domačo ekipo.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY II - FORMULA FORMIS 1:3

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v tekmi sedmega kroga 1A. DOL za ženske doma izgubile s Formulo Formis z 1:3 (-22, -25, 22, -23).

Preberi več
GEN-I Volley, Formula Formis

ODLIČEN ZAČETEK SLOVENSKIH PREDSTAVNIC

Odbojkarice Formule Formisa in GEN-I Volleyja so z odliko začele evropsko sezono. Rogožanke so v evropskem pokalu Challenge na domačem igrišču odpravile madžarski Vasas Obudo, Novogoričanke pa so bile v gosteh uspešnejše od slovaškega Strabaga.

Preberi več
Marjana Zdovc Sporer / GEN-I Volley

ROGOŽANKE PRVE NA EVROPSKEM PARKETU

S kvalifikacijskimi tekmami se danes začenja tekmovanje v evropskem odbojkarskem pokalu Challenge, v katerem bomo imeli Slovenci štiri predstavnike. Prve se bodo v boj za uvrstitev v glavni del izločilnih bojev podale odbojkarice Formule Formis.

Preberi več
Urban Bratina

FORMULA FORMIS - NOVA KBM BRANIK 0:3

V 4. krogu 1. DOL za ženske sta se srečali ekipi Formula Formis in Nova KBM Branik. Z 0:3 (-20, -22, -16) so bile uspešnejše gostje, ki so se veselile četrte prvenstvene zmage.

Preberi več
Vidali Uroš

ŠEMPETRANKE V DERBIJU KROGA DO PRVE ZMAGE

V 3. krogu 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi SIP ŠEMPETER in FORMULA FORMIS. S 3:0 (21, 17, 20) so bile uspešnejše domačinke, ki so se veselile prve prvenstvene zmage.

Preberi več
Urban Bratina

FORMULA FORMIS - ROTO-KEMA PUCONCI 3:0

V 2. krogu 1. DOL za ženske sta se srečali ekipi Formula Formis in Roto-Kema Puconci. S 3:0 (17, 18, 21) so bile uspešnejše gostiteljice, ki so se veselile pomembne prvenstvene zmage.

Preberi več
OZS

FORMULA FORMIS - GEN-I VOLLEY 0:3

V derbiju 1. kroga 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi Formula Formis in GEN-I Volley. Z 0:3 (-21, -22, -20) so bile uspešnejše gostje iz Nove Gorice.

Preberi več
OK Formula Formis

FORMULA FORMIS S TREMI OKREPITVAMI

V slovenskem prvoligašu Formula Formis so se pred prihajajočo sezono okrepili s tremi novimi igralkami. Vse se najbolje znajdejo na mestu sprejemalca in prihajajo iz vrst Nove KBM Branik.

Preberi več