Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

USODA CALCIT VOLLEYJA V MARIBORSKIH ROKAH

Odbojkarji Calcit Volleyja so v svoji zadnji tekmi rednega dela srednjeevropske lige v gosteh premagali VKB Bratislavo s 3:2 (20, 13, -22, -23, 9). Ali bo to dovolj za uvrstitev na zaključni turnir bo znano šele po sobotni tekmi med ekipama Mladost Zagreb in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

V BRATISLAVI ZMAGA S 3:2 MORDA NE BO DOVOLJ

Odbojkarji Calcit Volleyja so v nedeljo v petih dneh še tretjič zmagali s 3:2, toda v sredo, 9. februarja, bodo morali ob 16. uri, v glavnem mestu Slovaške, VKP Bratislavo premagati s 3:0 ali 3:1, da se bodo zanesljivo uvrstili na zaključni turnir srednjeevropske lige.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI LE šE ZMAGO ODDALJENI OD F4

Odbojkarji Calcit Volleyja so v preloženi tekmi 14. kroga srednjeevropske lige v gosteh premagali SK Zadrugo Aich/Dob (-17, 21, -21, 22, 12).

Preberi več
Aleš Oblak

IZ KAšTEL S POLNIM IZKUPIčKOM

Odbojkarice Calcit Volleyja so na tekmi osmega kroga srednjeevropske lige v gosteh premagale ekipo Marina Kaštela s 3:0 (16, 24, 20). V soboto, 5. februarja, bodo Kamničanke v 19. krogu Sportklub prve odbojkarske lige ob 17.30 gostile SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

PRIGARANA ZMAGA OSLABLJENIH KAMNIčANOV

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 16. kroga srednjeevropske lige v gosteh premagali Union RaiffeisenWaldviertel s 3:2 (-24, 19, -22, 23, 11). Že v soboto Kamničane čaka nova preizkušnja v tem tekmovanju, v gosteh pri ekipi SK Zadruga Aich/Dob.

Preberi več
Aleš Oblak

MERKUR MARIBOR KLONIL PO PETIH NIZIH

V 17. krogu lige MEVZA sta se v Dvorani Lukna pomerili udeleženki zaključnega turnirja SK Zadruga Aich/Dob in Merkur Maribor. Po vodstvu domačih z 2:1 so gostje prestavili prestavo višje ter tekmo obrnili v svojo korist ter zmagali z 2:3 (18, -21, 18, -20, -6).

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI V KAšTELI PRILOžNOST ZA MLAJšE IGRALKE

Čeprav so si odbojkarice Calcit Volleyja že zagotovile prvo mesto po rednem delu srednjeevropske lige, bodo tudi v preostalih dveh tekmah naredile vse, da ostanejo neporažene. V četrtek bodo v zaostali tekmi osmega kroga ob 18.30 igrale z domačo Marino Kaštela.

Preberi več
Aleš Oblak

DO NEDELJE TRI TEKME - PRVA žE V SREDO

Odbojkarji Calcit Volleyja so bili minuli konec tedna prosti, v sredo pa bodo nadaljevali s tekmami v srednjeevropski ligi. V sredo, ob 19. uri, se bodo v Zwettlu v 16. krogu pomerili z vedno neugodnim Waldviertlom, v petek s SK Zadrugo Aich/Dobom, v nedeljo pa s Panvito Pomgrad.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCITOVKE POTRDILE PRVO MESTO V MEVZI

Odbojkarice Calcit Volleyja so na tekmi desetega kroga srednjeevropske lige doma premagale Vasas Budimpešto s 3:0 (21, 22, 21). V soboto, 29. januarja, bodo Kamničanke v 18. krogu Sportklub prve odbojkarske lige gostovale v Novi Gorici pri ekipi GEN-I Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI DO POMEMBNE ZMAGE V MYJAVI

Odbojkarji Calcit Volleyja so na tekmi 17. kroga srednjeevropske lige v gosteh premagali Spartak Myjavo s 3:1 (-17, 20, 26, 24). Svojo naslednjo tekmo bodo Kamničani imeli 5. februarja, ko bodo v preloženi tekmi 14. kroga srednjeevropske lige gostovali v Pliberku.

Preberi več