Odbojkarska zveza Slovenije
 
Marko Vanovšek

SLOVENKE DO ZMAGE PROTI FINSKI

Slovenska ženska reprezentanca do 19 let je kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki potekajo v Mariboru, začela z zmago nad Finsko. Naša dekleta so bila boljša s 3:1 (-20, 15, 17, 8). Jutri bodo imeli Slovenke dan počitka, v nedeljo pa jih čaka obračun z Bolgarijo.

Preberi več
MEVZA

SLOVENKE V MARIBORU PROTI FINSKI IN BOLGARIJI

Slovenska ženska reprezentanca do 19 let bo ta vikend nastopila na kvalifikacijah za EuroVolley, ki jih bo gostil Maribor. Naša dekleta se bodo pomerila s Finsko in Bolgarijo in si skušala priigrati tretji zaporedni nastop na evropskih prvenstvih.

Preberi več
CEV

SLOVENCI KVALIFIKACIJE ZAČELI Z ZMAGO

Slovenska reprezentanca do 20 let je kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Latvija, začela z zmago nad Romunijo. Varovanci Zorana Kedačiča so bili od tekmecev boljši s 3:0 (29, 14, 20). Jutri našo izbrano vrsto že čaka obračun s Češko.

Preberi več
OZS

SLOVENCI V JEGLAVO PO EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska moška mladinska reprezentanca danes potuje v Jeglavo, kjer bo nastopila na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo do 20 let. V boj za EuroVolley se bodo varovanci Zorana Kedačiča podali skupaj z Romunijo, Češko in Latvijo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE DOBILE NASPROTNICE ZA EUROVOLLEY

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se bo za uvrstitev na evropsko prvenstvo leta 2023 pomerila z Avstrijo, Azerbajdžanom in Gruzijo. Uvodna tekma kvalifikacij bo 20. avgusta, prve nasprotnice naših deklet pod vodstvom Marca Bonitte bodo Gruzijke.

Preberi več
Dominik Snedec

MLADI SLOVENCI ZA UVOD Z ROMUNIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca do 20 let bo v Latviji nastopila na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Naši odbojkarji pod vodstvom Zorana Kedačiča si bodo v Jeglavi v obračunih z Romunijo, Češko in Latvijo skušali priigrati uvrstitev na EuroVolley.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V MARIBORU ZA VOZOVNICO ZA EP

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 19 let si bo na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki jih bo od 8. do 10. aprila gostil Maribor, skušala zagotoviti še tretji nastop na EuroVolleyju. Slednji bo med 27. avgustom in 4. septembrom potekal v Severni Makedoniji.

Preberi več
FIVB

BONITTA REPREZENTANTKE ZBRAL V LJUBLJANI

Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Marco Bonitta se je danes mudil v Ljubljani, kjer je opravil uvodne sestanke z reprezentantkami in jim predstavil način dela, vizijo in cilje, spregovoril pa je tudi o aktivnostih pred začetkom aprilskih priprav v Kranjski Gori.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANTI V TUJIH KLUBIH ŽE NA DELU

Slovenski reprezentanti in reprezentantke so se v tujih klubih večinoma že vrnili na parket in imajo za seboj uspešen vikend, vendar pa prvenstva žal krojijo tudi odpovedi oz. prestavitve posameznih tekem.

Preberi več
FIVB

SELEKTOR ŽENSKE REPREZENTANCE MARCO BONITTA

Slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco bo vodil Marco Bonitta. Priznani strateg, ki je z italijansko izbrano vrsto osvajal odličja na največjih tekmovanjih, Italijanke in Poljakinje pa popeljal tudi na olimpijske igre, je z OZS podpisal dveletno pogodbo.

Preberi več