Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE TOKRAT PROTI ŠVEDINJAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri igrala predzadnjo tekmo srebrne evropske lige proti Švedski. Naša dekleta po zmagi nad Portugalsko čaka nov izziv, proti favoriziranim tekmicam bodo skušala iztržiti čim več.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI JUTRI PROTI NIZOZEMSKI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca z jutrišnjim obračunom proti Nizozemski začenja drugi turnir elitne Lige narodov. Srečanje v dvorani Smart Araneta Coliseum v Quezon Cityju se bo začelo ob 9. uri.

Preberi več
OK Kamnik

NAJBOLJšA CESTNIK IN KLINGER

Na Odbojkarskih igriščih Pod skalco v Kamniku je v soboto, 18. in v nedeljo, 19. junija, potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki do 16 let za fante. Nastopilo je 22 dvojic, slavila sta Jaka Cestnik in Liam Klinger, ki sta do zmage prišla brez izgubljenega niza.

Preberi več
OK Prebold

NAJBOLJšI DO 16 LET EMI JURIč IN EMA PANGERC

Minuli vikend smo v Preboldu spremljali drugi turnir državnega prvenstva za dekleta. V boj za najvišja mesta se je podalo kar 44 dvojic iz vse Slovenije, po 110 odigranih tekmah sta slavili Emi Jurič in Ema Pangerc.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI PRISPELI NA FILIPINE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je po dolgem potovanju prispela na Filipine, ki bodo prizorišče drugega turnirja elitne Lige narodov. Slovenci se bodo v Quezon Cityju med 21. in 26. junijem pomerili z Nizozemci, Argentinci, Italijani in Japonci.

Preberi več
OZS

SLOVENKE ZA NOVO ZMAGO PRESENETILE PORTUGALKE

Slovenske odbojkarice so na tekmi 6. kroga srebrne evropske lige presenetile Portugalke in si pred domačimi navijači priigrale tretjo zmago. Od tekmic so bile boljše s 3:1 (24, 23, -16, 20). Naslednjo tekmo bodo Slovenke odigrale 22. junija v gosteh pri Švedski.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRIHAJAJO PERSPEKTIVNI ŠEN, BOšNJAK IN MEJAL

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da so igralski mozaik za prihajajočo sezono dopolnili s tremi izjemno nadarjenimi slovenskimi igralci.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE JUTRI šE PROTI PORTUGALKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru igrala tekmo 6. kroga srebrne evropske lige proti Portugalski. Po porazu s 3:2 v gosteh proti Estoniji se naša dekleta od domačih navijačev želijo posloviti z zmago.

Preberi več
CEV

SAšO ŠTALEKAR ODSLEJ ZA BR VOLLEYS

Slovenski odbojkarski reprezentant Sašo Štalekar bo kariero nadaljeval v Nemčiji. Potem, ko je v letošnji sezoni s Panathinaikosom osvajal lovorike v grških tekmovanjih, ga bomo prihodnji dve sezoni spremljali v dresu moštva BR Volleys iz Berlina.

Preberi več
OZS

NA PRIPRAVAH OBE MLADI REPREZENTANCI

Slovenska reprezentanca deklet do 17 let se je zbrala v Kranjski Gori, kjer bo opravila del priprav na julijsko evropsko prvenstvo na Češkem. Selektor Boris Klokočovnik ima na voljo 14 odbojkaric.

Preberi več