Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V BOJ ZA ODLIčJA LE KOTNIK IN MAROLT

Na Kongresnem trgu smo spremljali izločilne boje turnirja svetovne serije Beach Pro Tour Futures Ljubljana in dobili vse polfinaliste. V boj za odličja se bosta od slovenskih parov podali le Tjaša Kotnik in Maja Marolt, Rok Bračko in Jan Pokeršnik sta izgubila v četrtfinalu.

Preberi več
Aleš Oblak

KOTNIKOVI IN MAROLTOVI V LJUBLJANI SREBRO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Maja Marolt sta na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Futures Ljubljana osvojili srebrno odličje. Naši predstavnici sta morali v velikem finalu na Kongresnem trgu priznati premoč Kitajkama Zhu Lingdi in Wang.

Preberi več
OKS

SLOVENKE NA EYOF DO 6. MESTA

Slovenska mladinska reprezentanca je Olimpijski festival evropske mladine v Banski Bystrici zaključila na 6. mestu. Naša dekleta so morala na zadnji tekmi z 0:3 (20, 15, 16) premoč gostiteljici Slovaški.

Preberi več
OZS

PRIJAVI SE ZA ODBOJKO NA LJUBLJANICI

V torek, 16. avgusta se bo na reki Ljubljanici v okviru promocijskega dogodka za svetovno prvenstvo v odbojki, ki ga bo gostila Ljubljana, odvijalo prvo državno prvenstvo v odbojki na vodi, sicer prvo tovrstno tekmovanje na svetu. Prijave so odprte za vse ljubitelje odbojke.

Preberi več
Aleš Oblak

V IZLOčILNE BOJE TRI SLOVENSKE EKIPE

V Ljubljani smo po včerajšnjih kvalifikacijah danes spremljali skupinski del turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem je v močni konkurenci nastopilo sedem slovenskih dvojic, v izločilne boje so se uvrstile tri.

Preberi več
Alen Hadžić

V LJUBLJANI PODELJENI DRžAVNI NASLOVI

Kongresni trg je bil prizorišče zaključnih obračunov državnega prvenstva v odbojki na mivki, v kategorijah do 16, do 18 in do 20 let, na katerem so se najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice pomerili za državne naslove.

Preberi več
VolleyballWorld

PROSTOVOLJSTVO NA SVETOVNEM PRVENSTVU

Pridruži se nam kot prostovoljka ali prostovoljec na svetovnem prvenstvu v odbojki za moške, ki ga bomo med 26. avgustom in 7. septembrom gostili v Ljubljani.

Preberi več
OZS

V LJUBLJANI žE TRADICIONALNO FINALA MLADIH

Kongresni trg v Ljubljani bo 29. julija prizorišče finalnih obračunov najboljših mladih slovenskih odbojkarjev in odbojkaric na mivki, ki se bodo v kategorijah do 16, do 18 in do 20 let med seboj pomerili za naslove državnih prvakov.

Preberi več
OKS

SLOVENKE JUTRI NADALJUJEJO S TEKMOVANJEM

Slovenska mladinska reprezentanca nastopa na Olimpijskem festivalu evropske mladine, ki ga gosti Banska Bystrica. Naša dekleta so v prvem delu tekmovanja enkrat zmagala in dvakrat izgubila, naslednja tekma jih čaka jutri.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY S POPOLNO EKIPO ZA SEZONO 22/23

V kamniškem odbojkarskem klubu so z mislimi že v novi sezoni. Natanko dva tedna pred prvim zborom moška ekipa Calcit Volley razkriva igralski mozaik za sezono 2022/23.

Preberi več