Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

V ORANžNO GNEZDO PRIHAJA HRVAšKI REPREZENTANT

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je nov član 18-kratnih državnih prvakov postal hrvaški reprezentant Filip Šestan.

Preberi več
Aleš Oblak

BRAčKO IN KRžIč OSTAJATA V MARIBORU

Merkurjevci bodo lahko v novi sezoni računali še na dva mlada odbojkarja: Pred dnevi je pogodbo podaljšal 18-letni sprejemalec in mladinski reprezentant Rok Bračko; v klubu ostaja tudi 18-letni srednji bloker mladinske reprezentance Janž Janez Kržič.

Preberi več
OK Merkur Maribor

V MERKUR MARIBORU DVA MLADINSKA REPREZENTANTA

Merkurjevci bodo lahko v novi sezoni računali na dva mladinska reprezentanta; iz Koroške prihaja Fink, iz mladinskega pogona kluba se priključuje k članski ekipi zelo perspektivni Najdič.

Preberi več
OSCG

ČRNOGORSKI REPREZENTANT JOVOVIć V TRIGLAVU

Hiša na kolesih Triglav se bo v sezoni 2022/23 konkretno okrepila. V ekipo prihaja Đorđe Jovović, 20-letni reprezentant Črne gore, ki bo na mestu korektorja nadomestil dolgoletnega kapetana Janka Breganta po njegovem slovesu od aktivne odbojke.

Preberi več
OK Merkur Maribor

PERNUš NOVA OKREPITEV OK MERKUR MARIBOR

Gregor Pernuš je nova okrepitev Merkur Maribora na mestu podajalca. 22-letni in 198 cm visoki slovenski reprezentant se iz državnega prvaka ACH Volley Ljubljana seli v štajersko prestolnico.

Preberi več
Alen Hadžić

VIDEčNIK OSTAJA V ORANžNEM GNEZDU

Slovenski reprezentant in dolgoletni član ACH Volleyja Ljubljana Matic Videčnik je s klubom iz prestolnice podaljšal sodelovanje in tako ostaja v gnezdu aktualnih državnih in pokalnih prvakov.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

KONCILJA ODMEVNA OKREPITEV V VRSTAH ACH-JA

Reprezentant Danijel Koncilja je novo ime v taboru oranžnih zmajev, za katerimi je ob treh osvojenih lovorikah izjemno uspešna sezona. Klub in igralec sta podpisala pogodbo o dveletnem sodelovanju.

Preberi več
OK SIP Šempeter

POKAL SAVINJSKE DOLINE V MALI ODBOJKI

V nedeljo, 8. maja, je Odbojkarski klub SIP Šempeter organiziral tradicionalni 6. turnir v Mali odbojki »Pokal Savinjske doline - DECATHLON OPEN 2022« za deklice in dečke letnik 2009 in mlajše. V letošnji sezoni je turnir potekalo ob sodelovanju OZS.

Preberi več
Aleš Oblak

SEBASTIJAN ŠKORC NA čELU MERKUR MARIBORA

Trener OK Merkur Maribor Sebastijan Škorc bo tudi v prihodnji sezoni 2022/2023 ostal za krmilom zasedbe mariborskih odbojkarjev. Želja po podaljšanju pogodbe je bila obojestranska, dogovor je bil temu primeren zelo hiter.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

RADOVAN GAčIč NOVI TRENER ACH VOLLEYJA

Priznani odbojkarski strokovnjak Radovan Gačič, ki je v pretekli sezoni vodil odbojkarje zagrebške Mladosti je novi trener aktualnih državnih prvakov iz Ljubljane.

Preberi več