Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

PRVIH PET TEKEM V šTEVILKAH

Na evropskem prvenstvu se bodo konec tedna začeli boji osmine finala. Slovenske odbojkarje v Varni to soboto ob 16.30 po slovenskem času čaka dvoboj s Turki.

Preberi več
CEV

TEKMA S TURKI BO NA SPOREDU V SOBOTO

Slovenska odbojkarska reprezentanca je z odliko opravila nastope v prvem delu evropskega prvenstva, saj je vseh pet tekem dobila, ob tem pa tekmecem oddala le en niz. V končnici se bo za vstop v četrtfinale srečala s Turki. Tekma bo v Varni na sporedu to soboto ob 16.30.

Preberi več
CEV

SLOVENIJA BREZHIBNO SKOZI SKUPINSKI DEL

Slovenska odbojkarska reprezentanca na evropskem prvenstvu še naprej navdušuje. Tudi po peti tekmi ostaja neporažena. S 3:0 (29, 22, 30) je bila boljša od Bolgarije in potrdila prvo mesto v skupini B. V osmini finala jo konec tedna čaka dvoboj s Turčijo.

Preberi več
CEV

PROTI HRVATOM PO ZMAGO ZA 1. MESTO

Slovenske odbojkarje v ponedeljkovem večeru na letošnjem evropskem prvenstvu čaka četrti preizkus. Ob 19.30 se bodo v Varni pomerili s Hrvaško. Z morebitno zmago si že lahko zagotovijo prvo mesto v skupini B.

Preberi več
CEV

PREK HRVAšKE ZA SKOK NA VRH SKUPINE B

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je krog pred koncem prvega dela evropskega prvenstva že osvojila prvo mesto v skupini B. V ponedeljek je bila s 3:0 (17, 18, 14) boljša od Hrvaške.

Preberi več
OZS

PO NAPREDOVANJU V PONEDELJEK ZA 1. MESTO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si je dve tekmi pred koncem prvega dela evropskega prvenstva že zagotovila pot v osmino finala. V začetku novega tedna jo v skupini B čakata še tekmi s Hrvaško in Bolgarijo.

Preberi več
CEV

PREPRIčLJIVA ZMAGA PROTI ŠPANIJI

Na evropskem prvenstvu so se slovenski odbojkarji prebili do nove zmage, najbolj prepričljive dosedanjem delu tekmovanja. S 3:0 (19, 15, 15) so bili boljši od Španije in tako napravili velik korak proti uvrstitvi v osmino finala.

Preberi več
CEV

USPEšNO TUDI PREKO FINSKE OVIRE

Slovenski odbojkarji so se na evropskem prvenstvu tudi na drugi tekmi veselili zmage. V Varni so s 3:0 ugnali Finsko.

Preberi več
OZS

V PETEK PROTI FINCEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je z zmago proti Ukrajini (3:1) v sredo začela nastope na letošnjem evropskem prvenstvu. Naslednji obračun jo čaka v petek ob 16.30, ko se bo pomerila s Finsko.

Preberi več
OZS

UVODOMA V VARNI BOLJšI OD UKRAJINCEV

Slovenski odbojkarji so uspešno začeli nastope na letošnjem evropskem prvenstvu. Na tekmi uvodnega kroga so v Varni s 3:1 premagali reprezentanco Ukrajine.

Preberi več