Odbojkarska zveza Slovenije
 
BeachProTour

V AVSTRALIJI OSTALI PRED ČETRTFINALOM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta, na turnirju serije challenge Beach Pro Tour v Torquayju v Avstraliji, ostali pred četrtino finala.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA DO USPEHA KARIERE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju elitnega razreda svetovne serije v Cape Townu osvojili peto mesto. Naši predstavnici sta se prebili vse do četrtfinala, v katerem sta bili zanju usodni tretji igralki sveta, Brazilki Duda/Ana Patricia.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIK IN LOVŠIN NA MALDIVIH DO 17. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije Challenge na Maldivih osvojili 17. mesto. Slavili sta Finki Taru Lahti in Niina Ahtiainen, pri moških sta bila najboljša bronasta z olimpijskih iger v Tokiu, Katarca Ahmed Tijan in Cherif.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA 13. V PARIZU

Odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta nastopili na turnirju svetovne serije Elite v Parizu in se prebili v glavni del turnirja, med najboljših 16 dvojic na svetu. V boju za najvišja mesta sta Slovenki v močni konkurenci osvojili 13. mesto.

Preberi več
CEV

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA Z NOVIM USPEHOM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin se iz Utrechta, ki je gostil turnir prestižne serije Queen & King of the Court vračata z bronastim odličjem. Zmaga je šla v roke Nemkama Chantal Laboureur in Karli Borger ter Norvežanoma Andersu Molu in Christianu Sorumu

Preberi več
FIVB

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA NA EP Z VISOKIMI CILJI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin začenjata z nastopi na evropskem prvenstvu v Münchnu. Prvi tekmici naših deklet, ki bosta uvodni obračun igrali jutri, ob 21. uri, na osrednjem igrišču na trgu Königsplatz, bosta Italijanki Scampoli in Bianchin.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJ ZA ODLIČJA LE KOTNIK IN MAROLT

Na Kongresnem trgu smo spremljali izločilne boje turnirja svetovne serije Beach Pro Tour Futures Ljubljana in dobili vse polfinaliste. V boj za odličja se bosta od slovenskih parov podali le Tjaša Kotnik in Maja Marolt, Rok Bračko in Jan Pokeršnik sta izgubila v četrtfinalu.

Preberi več
Aleš Oblak

KOTNIKOVI IN MAROLTOVI V LJUBLJANI SREBRO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Maja Marolt sta na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Futures Ljubljana osvojili srebrno odličje. Naši predstavnici sta morali v velikem finalu na Kongresnem trgu priznati premoč Kitajkama Zhu Lingdi in Wang.

Preberi več
Aleš Oblak

V IZLOČILNE BOJE TRI SLOVENSKE EKIPE

V Ljubljani smo po včerajšnjih kvalifikacijah danes spremljali skupinski del turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem je v močni konkurenci nastopilo sedem slovenskih dvojic, v izločilne boje so se uvrstile tri.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI ZAČENJAJO V GLAVNEM DELU TURNIRJA

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki bodo nastope na turnirju svetovne serije Volleyball World Beach Pro Tour Futures Ljubljana začeli v petek, na glavnem delu turnirja, medtem ko so bile v četrtek v Športnem parku Ludus odigrane kvalifikacije.

Preberi več