Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V BOJ ZA ODLIčJA LE KOTNIK IN MAROLT

Na Kongresnem trgu smo spremljali izločilne boje turnirja svetovne serije Beach Pro Tour Futures Ljubljana in dobili vse polfinaliste. V boj za odličja se bosta od slovenskih parov podali le Tjaša Kotnik in Maja Marolt, Rok Bračko in Jan Pokeršnik sta izgubila v četrtfinalu.

Preberi več
Aleš Oblak

KOTNIKOVI IN MAROLTOVI V LJUBLJANI SREBRO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Maja Marolt sta na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Futures Ljubljana osvojili srebrno odličje. Naši predstavnici sta morali v velikem finalu na Kongresnem trgu priznati premoč Kitajkama Zhu Lingdi in Wang.

Preberi več
Aleš Oblak

V IZLOčILNE BOJE TRI SLOVENSKE EKIPE

V Ljubljani smo po včerajšnjih kvalifikacijah danes spremljali skupinski del turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem je v močni konkurenci nastopilo sedem slovenskih dvojic, v izločilne boje so se uvrstile tri.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI ZAčENJAJO V GLAVNEM DELU TURNIRJA

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki bodo nastope na turnirju svetovne serije Volleyball World Beach Pro Tour Futures Ljubljana začeli v petek, na glavnem delu turnirja, medtem ko so bile v četrtek v Športnem parku Ludus odigrane kvalifikacije.

Preberi več
CEV/FIVB

SLOVENSKI ODBOJKARJI PRIPRAVLJENI NA OBRAčUNE

V Ljubljani se bo jutri začel turnir svetovne serije v odbojki na mivki, Volleyball World Beach Pro Tour Futures, na katerem se bo v močni konkurenci v boj za najvišja mesta podalo sedem slovenskih dvojic. Obračune bomo spremljali do nedelje, ko bodo na sporedu finalni dvoboji.

Preberi več
OZS

V LJUBLJANI KAR TRI TEKMOVANJA NA MIVKI

V Ljubljani bomo od 27. do 31. julija prvič spremljali svetovno serijo v odbojki na mivki v prenovljenem formatu Beach Pro Tour Futures Ljubljana. V boj za državne naslove se podajajo mladi odbojkarji na mivki, v središču prestolnice pa bomo znova gostili paraodbjkarje na mivki.

Preberi več
FIVB

LOVšINOVA IN KOTNIKOVA V MAROKU DEVETI

Slovenski odbojkarici na mivki Tajda Lovšin in Tjaša Kotnik sta na turnirju svetovne serije v Maroku osvojili 9. mesto. Naši predstavnici bomo že prihodnji teden spremljali na domačih tleh, saj se svetovna karavana zdaj seli v Slovenijo.

Preberi več
CEV

LOVšINOVA IN KOTNIKOVA NA IOSU DO SREBRA

Slovenski odbojkarici na mivki Tajda Lovšin in Tjaša Kotnik sta na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour na grškem otoku Ios osvojili srebrno odličje. V velikem finalu sta morali naši dekleti priznati premoč le avstrijski navezi Klinger/Klinger.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI SPET REKORDNO šTEVILO PRIJAV

Od 28. do 31. julija bo Ljubljana prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, 2022 Volleyball World Beach Pro Tour Futures. Zanimanje za športni spektakel je izjemno, organizatorji so prejeli rekordnih 160 prijav iz 38 držav.

Preberi več
CEV

SREBRO ZA TJAšO KOTNIK IN TAJDO LOVšIN

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na turnirju svetovne serije v Klaipedi osvojili srebrno odličje. Naši predstavnici sta se z dobro igro prebili vse do velikega finala, nato pa klonili proti domačinkama Moniki Povilaityte in Eriki Kliokmanaite.

Preberi več