Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak/klubski arhiv

CALCIT VOLLEY IN GEN-I VOLLEY USPEŠNEJŠA

Na prvi tekmi za odličja Sportklub prve odbojkarske lige za ženske so se zmag veselile odbojkarice Calcit Volleyja in GEN-I Volleyja. Novogoričanke so na tekmi za tretje mesto v sredo premagale Šempetranke, včeraj pa so v finalni seriji povedle Kamničanke.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANA FINALISTA DRŽAVNEGA PRVENSTVA

V sredo so si veliko finale Sportklub prve odbojkarske lige priigrali odbojkarji ACH Volleyja iz Ljubljane, ki so z 0:3 v nizih ugnali Panvito Pomgrad. Včeraj zvečer so se jim pridružili še odbojkarji Calcit Volleyja, ki so še drugič s 3:2 v nizih premagali Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

JUTRI SE NADALJUJE DRŽAVNO PRVENSTVO

Za odbojkarice in odbojkarje se jutri nadaljuje končnica državnega prvenstva. Odbojkarji bodo odigrali še povratni tekmi polfinala, odbojkarice pa se bodo podale v boj za odličja.

Preberi več
SMF

VSTOPNICE ZA FINALE LIGE PRVAKOV žE NA VOLJO

Po včerajšnjih dramatičnih obračunih polfinala evropske lige prvakov so znani vsi štirje finalisti, ki se bodo v ljubljanski dvorani Stožice v nedeljo, 22. maja, borili za evropsko krono. Vstopnice za spektakel so že na voljo.

Preberi več
Aleš Oblak

V DRŽAVNEM PRVENSTVU SLEDI KRAJŠI PREMOR

V končnici državnega prvenstva, zaradi nastopov reprezentanc U19W in U20M, sledi krajši premor. Prvenstvo se bo nadaljevalo v sredo, 13. aprila. Odbojkarice čakajo odločilne tekme za odličja, odbojkarji pa bodo pred tem odigrali še povratni tekmi polfinala.

Preberi več
CEV

LJUBLJANA PRIZORIščE FINALA LIGE PRVAKOV

V Ljubljani bomo 22. maja spremljali nov odbojkarski spektakel. Slovenska prestolnica bo prizorišče velikega finala lige prvakov in prvakinj, v Areni Stožice pa se bosta za prestižno zmago med seboj pomerili po dve najboljši ekipi v letošnji sezoni.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVO TEKMO DOBILE FAVORITINJE

V soboto, 26. marca smo spremljali dva polfinalna obračuna Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Na prvi tekmi so s 3:0 v nizih slavile odbojkarice Calcit Volleyja in Nove KBM Branik. Povratni tekmi bosta na razporedu že danes in jutri.

Preberi več
Aleš Oblak

V POLFINALE TUDI PANVITA POMGRAD

Minuli vikend smo spremljali povratne četrtfinalne dvoboje. V soboto so si polfinale prislužili odbojkarji ACH Volleyja, Calcit Volleyja in Merkur Maribora. Odbojkarji Panvite Pomgrad pa so v soboto izsilili še tretjo tekmo na kateri so bili dan kasneje boljši od Kanalcev.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI REPREZENTANTI PROTI KONCU PRVENSTEV

Slovenski reprezentanti in reprezentantke se s svojimi klubi po Evropi vse bolj bližajo zaključku prvenstev. Minuli vikend smo jih znova lahko spremljali na odbojkarskih igriščih, a so njihove nastope tokrat v veliki meri krojile poškodbe.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARICE PRED POLFINALOM

V Sportklub prvi odbojkarski ligi za ženske bomo v soboto spremljali prva obračuna polfinala državnega prvenstva. V Kamnik prihajajo odbojkarice GEN-I Volleyja, v Maribor pa odbojkarice SIP Šempetra.

Preberi več