Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak, CEV

NAJTEŽJA NALOGA PRED MARIBORČANKAMI

V evropskih pokalih bodo jutri nastopili štirje slovenski klubi. Odbojkarice Nove KBM Branik v pokalu CEV na gostovanju pri ruskemu Jeniseju čaka težko delo, GEN-I Volley ter ženska in moška ekipa Calcit Volley-ja so šestnajstino finala pokala CEV Challenge začeli z zmagami.

Preberi več
Aleš Oblak

POTRDITI ZMAGO IZ BRATISLAVE

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo na povratni tekmi prvega kroga pokala Challenge v sredo, 5. decembra, ob 20. uri v športni dvorani Kamnik gostile Slavijo iz Bratislave. Na prvi tekmi na Slovaškem so zmagale s 3:0 (16, 18, 16) in so z eno nogo že v drugem krogu.

Preberi več
Aleš Oblak

O MARIBORČANIH ŠELE PO ŠVICI

Kamničani so pred slabim tednom dni na domačem igrišču premagali švicarski Biogas Volley Näfels s 3:0 (23, 13, 23), kar pomeni, da jim bosta v sredo na povratni tekmi za napredovanje v drugi krog zadoščala že dva osvojena niza. Tekma v Näfelsu se bo začela ob 19.30.

Preberi več
OK Kamnik

VRHUNSKA PREDSTAVA KAMNIČANK V BRATISLAVI

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge v Bratislavi premagale domačo Slavijo s 3:0 (16, 18, 16). Povratna tekma bo na sporedu prihodnjo sredo, 5. decembra, ob 20. uri v športni dvorani Kamnik.Še pred tem jim v soboto, 1. decembra, čaka povratna

Preberi več
Gregor Wernig

RUSINJE V MARIBORU PREVISOKA OVIRA ZA DOMAČE

Mariborske odbojkarice so na prvi tekmi šestnajstine finala evropskega pokala CEV Cup v domači Lukni klonile proti favoriziranim Rusinjam, ki so bile boljše z 0:3 (-20, -23, -22). Povratna tekma bo čez teden dni v Krasnojarsku.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIČANI POKAL CHALLENGE ZAČELI Z ZMAGO

Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge doma premagali Biogas Volley Näfels s 3:0 (23, 13, 23). Povratna tekma bo na sporedu prihodnjo sredo, 5. decembra, ob 19.30, v Näfelsu.

Preberi več
Aleš Oblak

V OGENJ ŠE MARIBORČANKE IN OBE KAMNIŠKI EKIPI

V tem tednu bomo v evropskih pokalih lahko spremljali prve obračune v glavnem delu tekmovanja. Od naših ekip se je skozi kvalifikacije uspelo prebiti novogoriškemu GEN-I Volleyju, ki se skupaj z Novo KBM Branik in obema ekipama Calcit Volley-ja podaja v boj za evropsko lovoriko.

Preberi več
CEV

GORIČANKE S FINKAMI,KAMNIČANKE S SLOVAKINJAMI

Odbojkarice GEN-I Volleya so se uvrstile med 32 najboljših ekip v evropskem pokalu CEV Challenge, drugi slovenski ekipi v kvalifikacijah, Formuli Formis, na gostovanju v Budimpešti ni uspelo še zmagati in so po izgubljenem zlatem nizu zaključile evropske nastope.

Preberi več
Marjana Zdovc Sporer / GEN-I Volley

ROGOŽANKE PRVE NA EVROPSKEM PARKETU

S kvalifikacijskimi tekmami se danes začenja tekmovanje v evropskem odbojkarskem pokalu Challenge, v katerem bomo imeli Slovenci štiri predstavnike. Prve se bodo v boj za uvrstitev v glavni del izločilnih bojev podale odbojkarice Formule Formis.

Preberi več
CEV

TURKINJE PRIčAKOVANO PREMAGALE CALCIT VOLLEY

Odbojkarice Calcit Volleyja so na drugi tekmi drugega turnirja skupine B lige prvakinj v Nantesu izgubile s turško ekipo Fenerbahče, ki je bila uspešnejša z 0:3 (-13, -18, -20). Kamničanke jutri, ob 18. uri, čaka še obračun z gostiteljicami, ekipo Nantesa.

Preberi več