Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

S SLOVENSKIMI PRVAKI PODALJŠAL ŠE PURIĆ

Občasni slovenski odbojkarski reprezentant Diko Purić ostaja v vrstah slovenski prvakov, ACH Volleyja Ljubljana. Srednji bloker je pogodbo podaljšal še za eno leto.

Preberi več
Aleš Oblak

S SLOVENSKIMI PRVAKI PODALJŠAL TUDI SATLER

Dober mesec po zaključku sezone sta zvestobo ACH Volleyju Ljubljana tudi v prihodnje obljubila Jan Pokeršnik in Matija Pleško, sedaj pa se jima je pridružil še Rok Satler.

Preberi več
Aleš Oblak

PLEŠKO ŠE ENO LETO ZA SLOVENSKE PRVAKE

Nekdanji slovenski odbojkarski reprezentant Matija Pleško je z ACH Volleyjem Ljubljana še za eno sezono podaljšal pogodbo.

Preberi več
Aleš Oblak

BABKOV NOVA MOČ CALCIT VOLLEYJA

Po tem, ko je pretekli teden v kamniško sredino prišel srednji bloker Miha Bregar, je druga okrepitev Calcit Volleyja pred prihajajočo sezono 2018/19 31-letni Dmitrij Babkov.

Preberi več
Aleš Oblak

POKERŠNIK ŠE DVE SEZONI V ORANŽNEM DRESU

Sprejemalec Jan Pokeršnik, ki je v letošnji sezoni pri ACH Volleyju Ljubljana odigral eno izmed glavnih vlog, je podaljšal sodelovanje s slovenskimi prvaki še za nadaljnji dve leti.

Preberi več
Aleš Oblak

V ACH VOLLEY TUDI MANTHA

ACH Volley Ljubljana je predstavil drugo okrepitev. V prihodnji sezoni bo za Ljubljančane na položaju sprejemalca zaigral Jori Mantha. Kanadčan je s slovenskim tekmovalnim načinom že seznanjen, saj je v prejšnji sezoni branil barve OK Hoče.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANO PRIHAJA JURE OKROGLIČ

Slovenski odbojkarski prvak ACH Volley Ljubljana je predstavil prvo okrepitev za prihodnjo sezono. Vrste ljubljanskega moštva, ki ga bo po novem vodil Andrej Urnaut, bo okrepil 21-letni sprejemalec, Jure Okroglič.

Preberi več
Aleš Oblak

V PRIHODNJE Z NOVIM STRATEGOM

Po letošnji dolgi sezoni, ki so jo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana kronali s petnajstim naslovom državnih prvakov, je vodstvo kluba že osredotočeno na naslednjo sezono. Za začetek se je odločilo za menjavo na trenerskem stolčku.

Preberi več
Aleš Oblak

V FINALU NOVA KBM BRANIK IN CALCIT VOLLEY

V boj za naslov slovenskih odbojkarskih prvakinj se znova podajajo odbojkarice Nove KBM Branik in Calcit Volleyja. V boj za najvišja mesta pri moških sta se že uvrstila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley.

Preberi več