Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

V PARIZU ŽE PRVE KONČNE ODLOČITVE

V Parizu se je 4. in 5. oktobra odvijal četrti usklajevalni sestanek predstavnikov držav organizatoric evropskega prvenstva za moške, ki ga bodo prihodnje leto skupaj gostile Francija, Slovenija, Belgija in Nizozemska.

Preberi več

NA DOBRODELNI DRAŽBI TUDI SLOVENSKI DRES

Po koncu svetovnega prvenstva v odbojki za moške, ki sta ga septembra skupaj gostili Italija in Bolgarija in na katerem so se naslova svetovnih prvakov veselili Poljaki, Slovenci pa so na koncu zasedli 12. mesto, so organizatorji pripravili še dobrodelno dražbo.

Preberi več

SPORTIKUS DELEGAT - USPOSABLJANJE

Inštitut za razvoj športa Spolint vabi na strokovno usposabljanje v naziv Sportikus delegat, varuh vrednot športa. Seminar, ki bo potekal 22. in 23. oktobra, je primeren za športne pedagoge, vaditelje in trenerje pa tudi starše, prostovoljce in vodstvene delavce v športu.

Preberi več
OZS

DELAVNICA O KOMUNIKACIJI USPEŠNO IZPELJANA

V sklopu močnega mednarodnega turnirja reprezentanc Ljubljana Volleyball Challenge je v Areni Stožice potekala delavnica na temo komuniciranja z mediji in komunikacije na družbenih omrežjih, ki se je je udeležilo skoraj 40 slušateljev.

Preberi več
OK SIP Šempeter

ŠEMPETRANI V EVROPSKEM PROJEKTU

V Odbojkarskem klubu SIP Šempeter so se odločili za sodelovanje v programu Erasmus+ Fun Sport z nazivom Novi trendi v treniranju za 6 do 9-letnike, "Building solid and healthy FUNdamentals for volleyball in early age (6-9) group".

Preberi več
ISF WSC

ŠENTVIDČANKE NA ŠOLSKEM SP DO 20. MESTA

Mlade odbojkarice iz ljubljanske gimnazije Šentvid so med 2. in 10. junijem nastopile na svetovnem šolskem prvenstvu v Brnu. Dekleta so v konkurenci 28 šolskih reprezentanc z vsega sveta osvojila 20. mesto.

Preberi več

ODBOJKARJI V KAMPANJI SKRITI ESCAPE ROOM

Odbojkarska zveza Slovenije je podprla kampanjo Skriti escape room, ki sta jo zasnovala UNICEF Slovenija in Združenje proti spolnemu zlorabljanju. Namen kampanje je ozaveščati o spolnih zlorabah otrok in ponuditi prvi korak k rešitvi.

Preberi več
Aleš Oblak

USPOSABLJANJE ZA TRENERJA ODBOJKE

Fakulteta za šport je objavila razpis usposabljanja za pridobitev naziva Trener odbojke, ki bo potekal v podaljšanem vikendu od četrtka, 28. junija, do sobote, 30. junija v Ljubljani

Preberi več

SLOVENSKI TRENERJI POVEZANI NA FACEBOOKU

Slovenski odbojkarski trenerji bodo informacije in ideje o odbojkarskih treningih, torej o tehniki, taktiki, izvedbi vaj in še marsičem drugem, lahko dobili oz. si jih med seboj izmenjali v posebni skupini na omrežju Facebook.

Preberi več
OZS/dm

GLASUJTE ZA ODBOJKARSKE KLUBE

V kampanjo Rastemo s športom, ki jo je podjetje dm zasnovalo ob svoji 25-letnici in katere namen je otroke spodbuditi h gibanju, športnemu udejstvovanju in medsebojnemu druženju, se je vključilo pet odbojkarskih klubov. Glasujte zanje!

Preberi več