Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

DOBLJANI SO PREMAGALI TUDI ACH VOLLEY

Za odbojkarje Calcit Volleyja vse do zaključnega turnirja pokala Slovenije, ki bo med 21. in 23. decembrom v Kanalu, ne bo premora. V sredo, 12. decembra, se bodo v petem krogu srednjeevropske lige, ob 20. uri, v ŠD Kamnik pomerili z ekipo Posojilnica Aich/Dob.

Preberi več
Aleš Oblak

V LIGI MEVZA TOKRAT TRI NAŠA MOŠTVA

Jutri in v sredo bodo najboljše slovenske ekipe še zadnjič v letošnjem koledarskem letu igrale tekme srednjeevropskega prvenstva. Odbojkarji ACH Volley-ja Ljubljana bodo na parket stopili dvakrat, po enkrat bomo spremljali Calcit Volley in Novo KBM Branik.

Preberi več
OK Kamnik

NA KOLENIH TUDI DVAKRATNE ZMAGOVALKE MEVZE

Odbojkarice Calcit Volleyja so po sobotni prvenstveni zmagi nad Novo KBM Branikom v četrtem krogu srednjeevropske lige Mevza premagale še lanskoletne zmagovalke Swietelsky Bekescsabai s 3:0 (18, 21, 16).

Preberi več
Aleš Oblak

PROTI BRANILKAM NASLOVA Z VALENČIČEVO

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v sredo, 21. novembra, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik v 4. krogu srednjeevropske lige gostile madžarski Swietelsky Bekescsaba. Proti dvakratnim zaporednim zmagovalkam Mevze bo po štirih sezonah za kamniško ekipo spet zaigrala Sara Valenčič.

Preberi več
Nova KBM Branik

MARIBORČANKAM SKALP PRVAKINJ

Odbojkarice Nove KBM Branika so v zaostali tekmi prvega kroga srednjeevropske lige MEVZA v dramatičnem obračunu premagale aktualne prvakinje, ekipo Swietelsky Bekescsaba. Slovenke so bile z 2:3 (22, 18, -24, -16, -17).

Preberi več
Klemen Brumec

BLOK ZAGREBČANOV PREVISOK ZA KAMNIČANE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v četrtem krogu srednjeevropske lige v gosteh izgubili z zagrebško Mladostjo z 0:3 (-19, -26, -23). V sredo, 7. novembra, bodo v Mariboru igrali prvo četrtfinalno tekmo pokala Slovenije.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRVI PORAZ ACH VOLLEY-JA V MEVZI

Dan zatem, ko so oranžni zmaji dobili nasprotnike v ligi prvakov, so gostovali v Pliberku proti aktualnim prvakom MEVZE – Posojilnici AICH/Dob, kjer pa niso bili uspešni. Po tesnih petih nizih so morali premoč priznati nasprotnikom s 3:2 (18, -24, 22, -21, 19).

Preberi več
Luka Likovnik

BANKIRKE KLONILE V ZAGREBU

Mariborske odbojkarice so v Zagrebu oslabljene s 3:1 (25:13, 22:25, 25:19, 25:9) izgubile proti hrvaškim prvakinjam.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT PO IZGUBLJENEM NIZU DO TREH TOČK

Odbojkarji Calcit Volley-ja so v tretjem krogu srednjeevropske lige MEVZA pred svojimi navijači s 3:1 (-22, 20, 24, 19) premagali avstrijsko ekipo Union Raifeisen Waldviertel. Že v petek pa Kamničane čaka nova preizkušnja, saj bodo v četrtem krogu 1. DOL za moške gostili Hoče.

Preberi več
Klemen Brumec

NESREČEN PORAZ KAMNIČANK V BRATISLAVI

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tretjem krogu srednjeevropske lige MEVZA gostovale v Bratislavi, kjer so proti domači Slaviji izgubile z 1:3 (-20, 23, -18, -24). Kamničanke v soboto, 3. novembra, ob 17. uri, doma čaka tekma četrtega kroga 1. DOL za ženske proti ekipi Ljutomera.

Preberi več