Odbojkarska zveza Slovenije
 
ISF WSC

ŠENTVIDČANKE NA ŠOLSKEM SP DO 20. MESTA

Mlade odbojkarice iz ljubljanske gimnazije Šentvid so med 2. in 10. junijem nastopile na svetovnem šolskem prvenstvu v Brnu. Dekleta so v konkurenci 28 šolskih reprezentanc z vsega sveta osvojila 20. mesto.

Preberi več

ODBOJKARJI V KAMPANJI SKRITI ESCAPE ROOM

Odbojkarska zveza Slovenije je podprla kampanjo Skriti escape room, ki sta jo zasnovala UNICEF Slovenija in Združenje proti spolnemu zlorabljanju. Namen kampanje je ozaveščati o spolnih zlorabah otrok in ponuditi prvi korak k rešitvi.

Preberi več
Aleš Oblak

USPOSABLJANJE ZA TRENERJA ODBOJKE

Fakulteta za šport je objavila razpis usposabljanja za pridobitev naziva Trener odbojke, ki bo potekal v podaljšanem vikendu od četrtka, 28. junija, do sobote, 30. junija v Ljubljani

Preberi več

SLOVENSKI TRENERJI POVEZANI NA FACEBOOKU

Slovenski odbojkarski trenerji bodo informacije in ideje o odbojkarskih treningih, torej o tehniki, taktiki, izvedbi vaj in še marsičem drugem, lahko dobili oz. si jih med seboj izmenjali v posebni skupini na omrežju Facebook.

Preberi več
OZS/dm

GLASUJTE ZA ODBOJKARSKE KLUBE

V kampanjo Rastemo s športom, ki jo je podjetje dm zasnovalo ob svoji 25-letnici in katere namen je otroke spodbuditi h gibanju, športnemu udejstvovanju in medsebojnemu druženju, se je vključilo pet odbojkarskih klubov. Glasujte zanje!

Preberi več
ATK Grosuplje, ŽOK Roto Kema Puconci

DAN ČISTEGA ŠPORTA V ODBOJKARSKIH KLUBIH

Deseti april je bil znova posvečen aktivnostim v povezavi z osveščanjem mladih športnikov o pasteh dopinga. Kampanji Play True Day so se tudi letos priključili nekateri slovenski odbojkarski klubi, skupaj pa je v akciji sodelovalo več kot 200 mladih odbojkaric in odbojkarjev.

Preberi več
Aleš Oblak

POSEBNO PRIZNANJE ZA OZS

Evropska odbojkarska zveza CEV je oznanila dobitnike priznanj za najbolje organizirane turnirje evropske serije v odbojki na mivki v letu 2017. Krovna evropska organizacija je eno od priznanj podelila tudi Odbojkarski zvezi Slovenije.

Preberi več
CEV

V UTRECHTU ZAČETEK PRIPRAV NA EP

Na Nizozemskem je konec tedna potekalo prvo srečanje organizacijskih odborov držav gostiteljic evropskega prvenstva za moške leta 2019. Predstavniki Francije, Slovenije, Belgije in Nizozemske so se zbrali v Utrechtu in začrtali smernice dela.

Preberi več
OZS

SLABE V ŠTABU AMERIŠKE REPREZENTANCE

Slovenski odbojkarski strokovnjak Luka Slabe bo Karchu Kiralyju pomagal voditi ameriško žensko reprezentanco. Nekdanji selektor slovenske moške izbrane vrste bo tako sedel na klopi aktualnih svetovnih prvakinj in dobitnic bronastega olimpijskega odličja z iger v Riu de Janeiru.

Preberi več