Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

V KAŠTELI POTRDITI PRVO MESTO

Kamniški odbojkarji, ki so srednjeevropsko ligo začeli z zmagama proti ACH Volleyju in Mariboru, bodo v tretjem krogu gostovali pri ekipi Mladost Ribola Kaštela. Tekma bo na sporedu v nedeljo, 27. oktobra, ob 18. uri.

Preberi več
Alen Hadžić

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO NOVE ZMAGE V MEVZI

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na četrti tekme sezone gostovali pri avstrijskem Waldviertlu. Zanesljivo, s 3:0 (20, 20, 19) so opravili s tekmeci in se z eno odigrano tekmo več zavihteli na prvo mesto lestvice srednjeevropske lige.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCITOVKE NEPORAŽENE V MEVZI

Odbojkarice Calcit Volleyja so tudi po tretjem krogu srednjeevropske lige brez poraza. Tokrat so v gosteh premagale domačo ekipo Bimal-Jedinstvo Brčko s 3:1 (-23, 24, 17, 25).

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI BRČKO JE ŠE NEPORAŽENO

Odbojkarice Calcit Volleyja so po treh odigranih krogih državnega prvenstva in dveh v srednjeevropski ligi še neporažene, brez poraza pa je v srednjeevropski ligi tudi še Bimal-Jedinstvo iz Brčkega.

Preberi več
Aleš Oblak

DOBRO IGRO POTRDILI Z ZMAGO

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tretjem krogu srednjeevropske lige pred svojimi navijači premagali Maribor s 3:0 (18, 19, 20). Svojo naslednjo tekmo v srednjeevropski ligi bodo imeli Kamničani v nedeljo, 27. oktobra, ob 18. uri v Kašteli.

Preberi več
Klemen Brumec

BRULEC RAČUNA TUDI NA POMOČ NAVIJAČEV

Odbojkarji Calcit Volleyja so na najlepši možni način začeli letošnjo sezono, saj so v 1. krogu Mevze v gosteh premagali ACH Volley. Njihov uspeh proti državnim prvakom bo dodatno dobil na veljavi, če bodo v 3. krogu tekmovanja slavili še nad Mariborom.

Preberi več
Klemen Brumec

POKALNE PRVAKINJE BOLJŠE OD DRŽAVNIH

Za uvod v sezono sta se v prvem krogu 1A. DOL za ženske v Kamniku pomerili najboljši slovenski ženski ekipi, Calcit Volley in Nova KBM Branik. Ker je tekma štela tudi za srednjeevropsko ligo, je imela dvojni pomen, s 3:0 (24, 22, 20) pa so slavile domače odbojkarice.

Preberi več
OK Maribor

LJUBLJANČANI V MEVZI LE STEŽKA PREKO MARIBORA

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v 2. krogu srednjeevropske lige Mevza na gostovanju pri Mariboru le stežka prišli do zmage. Od gostiteljev, ki so po dolgih letih spet nastopili na mednarodnem parketu, so bili boljši z 1:3 (23, -23, -14, -25).

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIČANI V SEZONO VSTOPILI Z ZMAGO

Odbojkarji Calcit Volleyja so v derbiju prvega kroga srednjeevropske lige, tekma bo veljala tudi za Modro skupino 1. DOL za moške, ki se bo začela v začetku februarja, v dvorani Tivoli s 3:0 (-23, -24, -22) premagali večne tekmece, ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Boštjan Vidrajz

NAJBOLJ VESELI POLJAKINJI IN NEMCA

V nedeljo popoldne se je na obnovljenih igriščih na Loki v Novem mestu končal turnir srednjeevropskega pokala v odbojki na mivki za igralke in igralce do 20. leta, na katerem je nastopilo trideset parov iz devetih držav.

Preberi več