Odbojkarska zveza Slovenije
 
Nova KBM Branik

MARIBORčANKE IZGUBILE V FINALU MEVZA-E

Odbojkarice Nove KBM Branik so v češkem Olomoucu klonile v finalu srednjeevropske lige MEVZA proti domačem VK UP Olomoucom. Gostiteljice so bile uspešnejše s 3:1 (25:19, 25:17, 20:25, 25:16).

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA - MLADOST ZAGREB 3:0

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so se v zadnjem krogu srednjeevropske lige pomerili z zagrebško Mladostjo. Tekma ni odločala o ničemer, saj so slovenski prvaki z zmago s 3:0 le potrdili prvo mesto na lestvici, Zagrebčani pa so že pred tem ostali brez možnosti za finale.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - SK POSOJILNICA DOB 3:0

V predzadnjem krogu rednega dela MEVZE so odbojkarji ACH Volleyja gostili drugouvrščeno Posojilnico z Doba. Nasprotniki, ki so v Ljubljano prišli brez 4 igralcev, med njimi tudi Mateja Köka, so se dva niza dostojno upirali, nato pa popustili. S 3:0 so slavili slovenski prvaki.

Preberi več
Aleš Oblak

MEDNARODNI KONEC MESECA V TIVOLIJU

Čeprav so si odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana že krepko pred koncem rednega dela srednjeevropske lige zagotovili mesto na zaključnem turnirju, bo vseeno zanimivo spremljati zadnja dva kroga. Oranžni zmaji bodo v sredo in v četrtek v Tivoliju gostili Dobljane in Zagrebčane.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAGREBŠKI BLOK PREVISOK ZA KAMNIČANE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi desetega kroga rednega dela srednjeevropske lige doma izgubili z zagrebško Mladostjo z 1:3 (22, -21, -20, -21).

Preberi več
Klemen Brumec/ Aleš Oblak

S TOČKO V PLIBERKU NA ZAKLJUČNI TURNIR MEVZE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi devetega kroga srednjeevropske lige gostovali v Pliberku pri ekipi Posojilnica Aich/Dob. Domačini so zmagali s 3:2 (-26, 17, -19, 15, 12).

Preberi več
CEV

KAMNIČANKE BREZ ZAKLJUČNEGA TURNIRJA MEVZE

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi petega kroga srednjeevropske lige doma izgubile s češko ekipo VK UP Olomouc z 0:3 (-19, -9, -23).

Preberi več
CEV

GOSTOVANJE OLOMOUCA OB PRVEM ČASU

Odbojkarice Calcit Volleyja so v srednjeevropski ligi po štirih odigranih tekmah pri eni zmagi, vendar vseh možnosti, da se uvrstijo na zaključni turnir najboljše četverice, v rednem delu tekmovanja še niso zapravile.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED GOSTOVANJEM V MONZI S TOČKO IZ AVSTRIJE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi osmega kroga srednjeevropske lige v avstrijskem Zwettlu izgubili proti ekipi Union Raiffeisen Waldviertel z 2:3 (-19, 24, -20, 13, 15). Že v torek pa kamniške odbojkarje v Monzi čaka prva tekma četrtfinala pokala Challenge.

Preberi več
CEV

PEKLENSKI TEMPO ZAČELI Z ZMAGO

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi sedmega kroga srednjeevropske lige doma premagali madžarsko ekipo Vegyesz Kazincbarcika s 3:0 (23, 12, 19).

Preberi več