Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KAZINCBARCIKA UVOD V PEKLENSKI RITEM

Za odbojkarje Calcit Volleyja po sobotnem porazu z ACH Volleyjem ni počitka, saj se bodo v sredo v sedmem krogu srednjeevropske lige pomerili z madžarsko ekipo Vegyesz Kazincbarcika. Tekma se bo začela ob 20. uri.

Preberi več
Grega Wernig

NOVA KBM BRANIK Z ZMAGO NA VRH MEVZE

Odbojkarice Nove KBM Branika so na peti tekmi srednjeevropske lige dosegle še četrto zmago in zavzele vrh lestvice. V Mariboru so bile s 3:1 (25:23, 24:26, 25:21, 25:16) boljše od slovaške Slavie iz Bratislave.

Preberi več
Grega Wernig

MLADINKE IN MLADINCI SREDNJEEVROPSKI PRVAKI

Mladi slovenski odbojkarji in odbojkarice so se na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA v Mariboru veselili naslova srednjeevropskih prvakov. Naša dekleta so v velikem finalu, s 3:0 (19, 18, 11) premagale Hrvatice, naši fantje so bili, s 3:0 (10, 24, 18), uspešnejši od Čehov

Preberi več
OZS/Petra Udrih

SLOVENSKI ODBOJKARJI V BOJ ZA ZLATI ODLIČJI

Slovenski mladinski reprezentanci se podajata v boj za zlati odličji na srednjeevropskem prvenstvu v Mariboru. Naši mladi odbojkarji so v prvem delu tekmovanja vknjižili štiri zmage in tekmecem niso oddali niti niza, štirih zmag so se veselile tudi odbojkarice.

Preberi več
CEV

ODLIČEN ZAČETEK MLADINK IN MLADINCEV

Slovenski mladinski reprezentanci sta srednjeevropsko prvenstvo MEVZA začeli zelo dobro, s po dvema zmagama. Dekleta so z 2:1 premagala Češko in Madžarsko, fantje so bili s 3:0 boljši od Hrvaške in Slovaške.

Preberi več
OZS

MLADINCI IN MLADINKE V BOJ ZA NASLOV MEVZA

Slovenska ženska mladinska reprezentanca do 18 let in slovenska moška mladinska izbrana vrsta do 19 let sta danes v Mariboru začeli s pripravami na srednjeevropsko prvenstvo, ki se bo od 28. do 30. decembra odvijalo v štajerski prestolnici.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBORČANKE KORAK BLIŽJE UVRSTITVI NA F4

V Bratislavi sta se v 4. krogu srednjeevropske lige MEVZA pomerili domača Strabag VC Bratislava in Nova KBM Branik. V lanski sezoni so bile boljše slovaške odbojkarice, tokrat so se zmage z 1:3 (25:18, 22:25, 17:25, 15:25) veselile Mariborčanke.

Preberi več
Aleš Oblak

NA DRUGEM MESTU ULOVILI DOBLJANE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi petega kroga srednjeevropske lige doma premagali Posojilnico Aich/Dob s 3:0 (23, 25, 20).

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - VRC KAZINBARCIKA 3:0

Na domači tekmi v ligi MEVZA so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana zaigrali proti madžarski VRC Kazinbarcika, ki so jo zanesljivo dobili s 3:0 (19, 19, 14).

Preberi več
Aleš Oblak

DOBLJANI SO PREMAGALI TUDI ACH VOLLEY

Za odbojkarje Calcit Volleyja vse do zaključnega turnirja pokala Slovenije, ki bo med 21. in 23. decembrom v Kanalu, ne bo premora. V sredo, 12. decembra, se bodo v petem krogu srednjeevropske lige, ob 20. uri, v ŠD Kamnik pomerili z ekipo Posojilnica Aich/Dob.

Preberi več