Odbojkarska zveza Slovenije
 
ŠD Jama

ODIGRAN PRVI TURNIR DP DO 18 LET NA MIVKI

Minuli vikend smo na igriščih športnega para Jama spremljali prvi turnir za državno prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let, na katerem je nastopilo 19 ženskih in 12 moških dvojic. Zmage so se veselili Klemen Gnamuš in Jan Popovič ter Živa Donko in Taja Ferlež.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V VNL BOLJšI šE OD KITAJCEV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov prišla do nove zmage. Naša izbrana vrsta je v Brasilii s 3:1 (15, 20, -18, 25) odpravila Kitajsko. Drugi turnir VNL bo med 21. in 26. junijem v Quezon Cityju na Filipinih.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI DO PREPRIčLJIVE ZMAGE NAD AVSTRALCI

Slovenski odbojkarji so v 3. krogu elitne Lige narodov prepričljivo, s 3:0 (22, 20, 21), premagali Avstralijo. Že ob 23. uri jih čaka nov obračun, ko se bodo v Brasilii pomerili s Kitajsko.

Preberi več
CEV

MAROLTOVA IN JAVORNIKOVA NA EP DEVETI

Slovenska reprezentanca do 22 let je nastopila na evropskem prvenstvu v odbojki na mivki na Nizozemskem. Maja Marolt in Živa Javornik sta osvojili 9. mesto, Dino Vinkovič in Rok Bračko pa sta tekmovanje zaključila kot 25.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI MORALI PRIZNATI PREMOč BRAZILCEM

slovenski odbojkarji so morali na drugi tekmi elitne Lige narodov v Brasilii priznati premoč gostiteljem Brazilcem. Aktualni zmagovalci so bili pred polnimi tribunami boljši s 3:1 (21, -21, 20, 16). Naslednji tekmeci naših odbojkarjev bodo Avstralci.

Preberi več
arhiv

NA NIZOZEMSKEM SE ZAčENJA EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenski odbojkarji na mivki na Nizozemskem začenjajo z nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let. V moški konkurenci bosta nastopila Dino Vinkovič in Rok Bračko, pri ženskah bomo spremljali Majo Marolt in Živo Javornik.

Preberi več
VolleyballWorld

ODBOJKARJI NA DRUGI TEKMI PROTI BRAZILCEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo drugo tekmo Lige narodov odigrala danes ponoči proti Braziliji. Gostitelji turnirja in lanskoletni zmagovalci VNL so na tem obračunu favoriti, v našem taboru pa si želijo predvsem veliko boljše predstave kot na uvodni tekmi proti ZDA.

Preberi več
VolleyballWorld

AMERIčANI PREMOčAN NASPROTNIK V UVODU V VNL

Slovenski odbojkarji so na uvodni tekmi elitne Lige narodov izgubili z izbrano vrsto ZDA, tekmeci so bili boljši s 3:0 (19, 19, 14). Drugi obračun v Brasilii varovance Marka Lebedewa čaka v noči s četrtka na petek, ko se bodo pomerili z gostitelji Brazilci.

Preberi več
Cona.Center Murska Sobota

V MURSKI SOBOTI REKORDNO

Na državnem prvenstvu v odbojki na mivki za mlade do šestnajst let, v Murski Soboti, med 3. in 5. junijem je nastopilo rekordnih 46 mladih ekip v odbojki na mivki.

Preberi več
Start-photo.bg

SLOVENCI ZA UVOD V VNL Z AMERIčANI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v noči na sredo v Brasilii igrala uvodno tekmo elitne Lige narodov. Tekmeci Slovencev bodo Američani, ki napovedujejo boj za odličje, v našem taboru pa si želijo prve nasprotnike premagati s svojo značilno igro.

Preberi več