Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRED PREKINITVIJO šE DRUGI TEKMI FINALA

Jutri, v ponedeljek, se bo nadaljeval finale Sportklub prve odbojkarske lige, in sicer se bosta na drugi tekmi pomerila Nova KBM Branik in Calcit Volley. V torek drugi finalni obračun čaka tudi ACH Volley Ljubljano in Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE FINALE DRžAVNEGA PRVENSTVA

Jutri, v četrtek, ob 18. uri se bo s srečanjem med Calcit Volleyjem in Novo KBM Branik začel veliki finale Sportklub prve odbojkarske lige za sezono 2020/21. Prvi finalni dvoboj v moški konkurenci med Merkur Mariborom in ACH Volleyjem Ljubljano bo v petek.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR, CALCIT IN BRANIK DO PREDNOSTI

Na prvih polfinalnih obračunih Sportklub prve odbojkarske lige so do prednosti prišli Calcit Volley in Merkur Maribor v moški ter Calcit Volley in Nova KBM Branik v ženski konkurenci. Drugi dvoboji bodo že v soboto.

Preberi več
Simon Vesel

PO MARATONU KONEC SANJ O čETRTFINALU

Odbojkarji Šoštanja Topolšice so na tretji, odločilni tekmi osmine finala Sportklub 1. A DOL za las izgubili s Krko. Novomeščani so bili boljši s 3:2 (-15, 17, -22, 22, 13). Po maratonu v Novem mestu so se tako razblinile sanje o četrtfinalu.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE čETRTFINALE DRžAVNEGA PRVENSTVA

Jutri, 10. marca, se bo s prvimi obračuni začel četrtfinale Sportklub prve odbojkarske lige za letošnjo sezono. Za preboj v polfinale klubi potrebujejo dve zmagi, nosilce pa najprej čaka gostovanje. V polfinale se je že uvrstil novogoriški Gen-I Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

V SOBOTO ODLOčILNE TEKME OSMINE FINALA

V soboto se bo z odločilnimi dvoboji zaključila osmina finala državnega prvenstva. Obračuni bodo dali odgovor, katere štiri ekipe si bodo kot zadnje zagotovile uvrstitev med najboljših osem klubov za sezono 2020/21 in obenem tudi mesto med elito za prihodnjo sezono.

Preberi več
Aleš Oblak

O čETRTFINALISTIH BODO ODLOčILE TRETJE TEKME

Nobenemu od klubov, ki so dobili prvo tekmo osmine finala Sportklub prve odbojkarske lige, ni uspelo zmagati na povratnem dvoboju. Rezultat v zmagah je tako poravnan na 1:1, četrtfinaliste pa bodo dali odločilni obračuni v soboto.

Preberi več
Aleš Oblak

V SREDO BI LAHKO DOBILI VSI čETRTFINALISTE

Potem ko so dobili prvo tekmo osmine finala, lahko Formis, Luka Koper, Šoštanj Topolšica in Črnuče že v sredo potrdijo uvrstitev v četrtfinale in mesto v Sportklub prvi odbojkarski ligi za sezono 2021/22. Ankaran, ŽOK Ljutomer, Krka in Hoče imajo seveda drugačne načrte.

Preberi več
Aleš Oblak

V SOBOTO SE Z OSMINO FINALA ZAčENJA KONčNICA

V soboto se začenja osmina finala državnega prvenstva za sezono 2020/21. Ekipe igrajo na dve zmagi, zmagovalci pa si bodo poleg uvrstitve v četrtfinale zagotovili tudi nastop v Sportklub prvi odbojkarski ligi za prihodnjo sezono.

Preberi več
Aleš Oblak

INTERVJU PRED KONčNICO: SAšO ROP

Redni del Sportklub 1.A državne odbojkarske lige je Hiša na kolesih Triglav zaključila na zelo solidnem 5. mestu. S tem so se Kranjčani izognili dodatnim tekmam z najvišje uvrščenimi ekipami iz 1.B lige in si zagotovili nastop v najvišji jakostni skupini tudi v naslednji sezoni.

Preberi več