Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V MARIBOR SE VRAčA MONIKA POTOKAR

Po večletnem igranju v številnih klubih v tujini se bo odbojkaricam Nove KBM Branika pridružila dolgoletna reprezentantka Monika Potokar, ki je v preteklosti že nosila rdeče-beli dres bankirk.

Preberi več
OK Triglav Kranj

OK TRIGLAV KRANJ Z INOVATIVNIM PROJEKTOM

OK Triglav Kranj z letošnjo sezono predstavlja inovativen projekt, ki povezuje lokalna podjetja in šport. Ideja K20 je nastala pred dobrim letom dni, prvi odzivi so zelo dobri.

Preberi več
Aleš Oblak

V 3. KROG KVALIFIKACIJ VODI ZMAGA

Če je soditi po nedeljski zmagi v derbiju domačega prvenstva z Novo KBM Branikom, so odbojkarice Calcit Volleyja dobro pripravljene na povratno tekmo drugega kroga kvalifikacij lige prvakinj.

Preberi več
Klemen Brumec

NAJ JAN PRIDE čIM POZNEJE

Odbojkarji Calcit Volleyja so zakorakali v četrti teden priprav, za njimi so tudi že številne prijateljske tekme, kjer pa rezultat ni bil v ospredju. Danes se bodo v Mariboru pomerili z reprezentanco Bahrajna, v soboto pa v Kamnik prihaja aktualni državni prvak Merkur Maribor.

Preberi več
OK Triglav Kranj

POKAL AVTOHIšE VRTAč KRANJ 2021 KAMNIčANOM

Pokal Avtohiše Vrtač Kranj 2021 se je končal z zmago Calcit Volley, ki je prepričljivo osvojil vse 3 tekme. Triglavani so z zmago proti MOK Krka in po enim dobljenim nizom proti Kamničanom in SK Zadruga Aich/ Dob osvojili tretje mesto.

Preberi več
Klemen Brumec

TUDI žE PRVE PRIPRAVLJALNE TEKME

Novi trener Calcit Volleyja, Matija Pleško, je že prvi dan priprav dejal, da bo ob treningih v fitnesu in na stadionu v ospredju tudi žoga. Tako so njegovi varovanci do zdaj že odigrali dve pripravljalni tekmi s Hišo na kolesih Triglavom, tretjo bodo v petek proti Črnučam.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVA URADNA TEKMA SEZONE BO S KAšTELAMI

Če lahko sodimo po začetku priprav, si v taboru Calcit Volleyja lahko obetajo še eno uspešno sezono. V njej bodo skušale še tretjič zaporedoma osvojiti naslov državnih prvakinj, z visokimi cilji pa bodo vstopile tudi v domače pokalno tekmovanje in srednjeevropsko ligo MEVZA.

Preberi več
OK Kamnik

PRVI VRHUNEC SEZONE žE V ZAčETKU OKTOBRA

Za odbojkaricami Calcit Volleyja so prvi dnevi priprav na novo sezono, v katero vstopajo z nekaj novimi imeni, med njimi tudi povratnico Evo Mori. Manjka le Andrejlka Radišković, ki se z reprezentanco BiH pripravlja na letošnje evropsko prvenstvo.

Preberi več
OK Nova KBM Branik

NOVA KBM BRANIKA V SEZONO 202122 Z NAJDIčEM

V ponedeljek, 16. avgusta, se bo članska vrsta Odbojkarskega kluba Nova KBM Branik prvič uradno sestala na pripravah za novo sezono. Tokrat na čelu z novim/starim trenerjem, domači odbojkarskim strokovnjakom, Brunom Najdičem.

Preberi več
OK Kamnik

Z GASPARINIJEM OD PRVEGA DNE

V nedeljo so se odbojkarji Calcit Volleyja zbrali na prvem treningu v sezoni 2021/22. Aktualni pokalni prvaki Slovenije v primerjavi z lansko sezono med igralskim kadrom niso doživeli večjih sprememb, zato pa bo namesto Gregorja Jerončiča ekipo vodil Matija Pleško.

Preberi več