Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

MARIBOR PO ZMAGI NAD ACH-JEM POTRDIL 1. MESTO

Merkur Maribor je na derbiju 21. kroga Sportklub prve odbojkarske lige še drugič v sezoni premagal ACH Volley Ljubljana in redni del prvenstva zaključil na prvem mestu. Poleg Krke boj za obstanek med elito čaka še Hoče, ki so morale po petih nizih priznati premoč Salonitu Anhovo.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT DO šE ENE ZMAGE, NOVA KBM DRUGA

S tekmami 21. kroga se je končal redni del Sportklub prve odbojkarske lige. Calcit Volley je prišel do svoje 20. zmage, Nova KBM Branik si je s 15. zmago v sezoni zagotovila drugo izhodišče. Za obstanek se bosta borila Luka Koper in Ankaran, ki je v zadnjem krogu zmagal.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH IN MERKUR ZA PRVO MESTO PO REDNEM DELU

S tekmami 21. kroga se bo zaključil redni del Sportklub prve odbojkarske lige. Vodilni Merkur Maribor bo gostoval pri ACH Volleyju in skušal ohraniti prvo mesto na lestvici. V ženskem delu tudi še ni vse odločeno, saj se za drugo mesto še borita SIP Šempeter in Nova KBM Branik.

Preberi več
Alen Hadžić

DJURIć ZAKLJUčIL Z NASTOPI V ORANžNEM DRESU

Iz ACH Volleyja Ljubljana so sporočili, da je Mitar Djurić zaključil z nastopi za ACH Volley Ljubljana. Klub in igralec sta se glede na pogodbeno možnost, da se po koncu tekmovanja lige prvakov razideta, sporazumno odločila prekiniti sodelovanje.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED KLUBI PREDZADNJI KROG REDNEGA DELA

Pred klubi v Sportklub prvi odbojkarski ligi je 20., predzadnji, krog državnega prvenstva. V moškem delu bo v ospredju ponedeljkov derbi Calcit Volleyja in ACH Volleyja Ljubljana, pri dekletih pa bo v soboto četrti Gen-I Volley gostil vodilni Calcit Volley.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY POTRDIL PRIMAT V REDNEM DELU

Odbojkarice Calcit Volleyja so v 19. krogu Sportklub prve odbojkarske lige še tretjič v letošnji sezoni premagale Novo KBM Branik in tako samo še potrdile primat najboljše ekipe rednega dela prvenstva. SIP Šempeter je dobil prvi letošnji obračun z Gen-I Volleyjem.

Preberi več
OZS

DRžAVNO PRVENSTVO ZAKLJUčENO DO 10. APRILA

Redni del Sportklub prve odbojkarske lige se počasi zaključuje, prve obračune izločilnih bojev letošnjega odbojkarskega prvenstva pa bomo lahko spremljali v soboto, 27. februarja. Finale prvenstva se bo začel 27. marca.

Preberi več
Aleš Oblak

V 19. KROGU KAMNIčANKE GOSTIJO MARIBORčANKE

V sredo, 10. februarja, se bo s srečanji 19. kroga nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga za dekleta. V ospredju bo derbi vodilnega Calcit Volleyja in Nove KBM Branik. Za razvrstitev na lestvici bo zanimiv tudi dvoboj SIP Šempetra in Gen-I Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBORčANI PRVIč PREMAGALI KAMNIčANE

Na tretjem medsebojnem obračunu letošnje sezone v Sportklub prvi odbojkarski ligi je bil domači Merkur Maribor prvič prepričljivejši od Calcit Volleyja. Štajerci so dvoboj 19. kroga dobili po treh nizih in imajo zdaj pred Kamničani šest točk prednosti.

Preberi več
Aleš Oblak

NOVA KBM TOKRAT BOLJšA OD SIP ŠEMPETRA

Če je prvi medsebojni obračun letošnje sezone v Sportklub prvi odbojkarski ligi dobil SIP Šempeter, je bila tokrat brez izgubljenega niza boljša Nova KBM Branik. Nove tri točke sta osvojila še Calcit Volley in Luka Koper, Gen-I Volley pa je Ankaran premagal po petih nizih.

Preberi več