Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ŽENSKI REPREZENTANCI FINANčNA PODPORA FIVB

Odbojkarska zveza Slovenije (OZS) je z Mednarodno odbojkarsko zvezo (FIVB) podpisala petletno pogodbo o sodelovanju v programu Empowerment, s čimer je za razvoj slovenske ženske reprezentance uspela pridobiti milijon evrov.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI ZA UVOD V VNL S SRBI

Slovenski odbojkarji bodo nastope v elitni Ligi narodov začeli z obračunom proti Srbiji, ki ga bodo v Nagoji na Japonskem igrali 7. junija. Zadnja tekma rednega dela tekmovanja naše fante čaka 9. julija, ko se bodo v Pasay Cityju na Filipinih pomerili z Nizozemsko.

Preberi več
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI PRVIč NA WAGNERJEVEM MEMORIALU

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je prejela vabilo za nastop na prestižnem memorialu Huberta Jerzego Wagnerja, ki ga bo od 18. do 20. avgusta gostil Krakov. Ob naši izbrani vrsti bodo v Tauron Areni nastopile še Poljska, Italija in Francija.

Preberi več
OZS

KONčAN JE TURNIR REGIJ ZA LETO 2023

Kranj je gostil Turnir regij, na katerem so nastopili odbojkarji letnika 2008 in mlajši iz šestih slovenskih regij. Pri fantih je šla zmaga v roke koroški regiji s celjsko regijo, pri dekletih je bila najuspešnejša izbrana vrsta Maribora z okolico in pomursko regijo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI REPREZENTANTI SPET USPEšNI

Slovenski reprezentanti in reprezentantke v svojih klubih po Evropi in v Aziji še naprej igrajo na visoki ravni in so bili tudi minuli vikend zaslužni za zmage svojih ekip, ki se že borijo za čim boljša izhodišča v končnicah prvenstev.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA REPREZENTANTI šE EN PRVENSTVENI KROG

Slovenski reprezentanti in reprezentantke, ki si kruh služijo v tujini, imajo za seboj še en rezultatsko dokaj uspešen prvenstveni krog.

Preberi več
CEV

MLADI ODBOJKARJI PO NASLOV V ARGENTINO

Slovenska moška mladinska reprezentanca bo nastopila na svetovnem prvenstvu do 19 let v Argentini. Varovanci selektorja Iztoka Kšele, ki so se že dokazali z zmago na evropskem prvenstvu do 17 let, se bodo v boj za svetovno krono podali avgusta.

Preberi več
Volleyball World

CRETU NE BO VEč VODIL SLOVENSKE VRSTE

Romunski strateg Gheorghe Cretu ne bo več vodil slovenske moške izbrane vrste, ki jo je na lanskem svetovnem prvenstvu v Sloveniji in na Poljskem popeljal do četrtega mesta. Odbojkarska zveza Slovenije se s priznanim strokovnjakom ni uspela dogovoriti za podaljšanje sodelovanja.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

DEKLETA PROTI POLJSKI, FANTJE PROTI UKRAJINI

CEV je razkrila urnik tekem na evropskem prvenstvu za ženske, ki se bo začelo 15. avgusta in na katerem bo nastopila tudi naša izbrana vrsta. Prav tako je tudi že znan razpored obračunov za EuroVolley za moške, na katerem bo Slovenija prvo tekmo igrala 30. avgusta.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

NAšI REPREZENTANTI SPET NIZALI ZMAGE

Slovenski reprezentanti in reprezentantke imajo za seboj rezultatsko zelo uspešen konec tedna, saj so v svojih klubih nanizali lepo število zmag in z individualnimi predstavami svojim ekipam po Evropi in v Aziji pomagali do novih prvenstvenih točk.

Preberi več