Odbojkarska zveza Slovenije
 
MOK Krka

NOV TRENER IN DVE OKREPITVI PRI KRKI

Tudi v Moškem odbojkarskem klubu Krka so letos zavihali rokave in nekoliko premešali kader za prihodnjo sezono, pri čemer so uspeli zadržati večino nosilcev igre.

Preberi več

SLOVENKE NA KONCU TRINAJSTE NA SVETU

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na 7. svetovnem prvenstvu osvojila končno 13. mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

V KRANJU OKRONALI NOVE/STARE DRŽAVNE PRVAKE

V Kranju, kjer že tradicionalno poteka državno prvenstvo v odbojki na mivki, so Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik ter Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk ubranili naslove državnih prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak

V KRANJU ZA NASLOVE DRŽAVNIH PRVAKOV NA MIVKI

Z današnjimi kvalifikacijami se začenja državno prvenstvo v odbojki na mivki. V Kranju bomo spremljali najboljše slovenske dvojice, ki se bodo med seboj pomerile za naslova slovenskih prvakov. Branili ju bodo Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk ter Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik.

Preberi več
Aleš Oblak

REKORDNO ŠTEVILO PRIJAV ZA LJUBLJANSKI TURNIR

V Ljubljani bomo med 3. in 5. avgustom spremljali odbojkarski spektakel. Zanimanje za prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki pri nas je izjemno, saj se je nanj prijavilo kar 96 dvojic iz 29 držav, med njimi tudi dvanajst slovenskih.

Preberi več
World Para Volley

SLOVENKE PO PRVEM DELU ŽAL ŠE BREZ ZMAGE

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je zaključila z nastopi v skupinskem delu svetovnega prvenstva na Nizozemskem. Naša dekleta v težki skupini z Iranom, Italijo in Kitajsko, žal, niso uspela zmagati. Drugi del prvenstva bodo Slovenke igrale v Rotterdamu.

Preberi več
Boštjan Vidrajz

POLOVIČEN USPEH SLOVENCEV V MOKRONOGU

Mednarodnega turnirja v Mokronogu, z nazivom Alcatron open 2018, se je udeležilo 19 moških in 16 dvojic iz štirih držav, Slovenije, Srbije, Hrvaške in Brazilije. Zmage so se veselili Slovenca Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik ter Srbkinji Nataša Savović in Nina Škarić.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE JUTRI POTUJEJO NA SVETOVNO PRVENSTVO

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede bo jutri odpotovala na Nizozemsko, kjer se bo v nedeljo začelo svetovno prvenstvo. Za naša dekleta bo to že peti nastop med svetovno elito, s prvenstev pa so se doslej vrnila s tremi odličji.

Preberi več
GEN-I Volley

SESTRI MARUŠIČ ODSLEJ ZA CALCIT VOLLEY

Slovenske odbojkarske podprvakinje, ekipo Calcit Volley, sta okrepili dvojčici Marušič. Devetnajstletnici v Kamnik prihajata iz Nove Gorice. Špela igra na mestu podajalke, Polona je sprejemalka.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V GSTAADU BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak sta nastopila v kvalifikacijah turnirja svetovne serije v Švici, a se jima ni uspelo prebiti na glavni turnir. Enaka usoda je doletela tudi Tjašo Kotnik in Tjašo Jančar, ki v predtekmovanju nista bili kos tekmicama.

Preberi več