Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENSKI ODBOJKARJI ŽE PREIZKUSILI DVORANO

Za slovenskimi odbojkarji, ki so se danes zjutraj podali na eno od prizorišč svetovnega prvenstva, v Firence, je prvi trening, na katerem so preizkusili dvorano Nelson Mandela Forum. V njej se bodo naši fantje v okviru skupine A najprej srečali z Dominikansko republiko.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI PO PRESTIŽNO ZMAGO NAD ZDA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo danes odigrala še zadnje pripravljalno srečanje pred odhodom na svetovno prvenstvo. V Ljubljani se bo naša izbrana vrsta srečala z ZDA, z drugo reprezentanco s svetovne lestvice in eno najboljših ekip v zadnjih letih.

Preberi več
Aleš Oblak

AMERIČANI V KONČNICAH STRLI SLOVENCE

Slovenski odbojkarji so v Ljubljani odigrali še zadnji pripravljalni obračun pred svetovnim prvenstvom. V srečanju dveh ekip, ki sta na Ljubljana Volleyball Challengu slavili nad Kanado in Iranom, so bili s 3:1 (-22, -23, 24, -21) uspešnejši Američani, druga reprezentanca sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

V STOŽICAH PROTI SLOVENCEM PADEL ŠE IRAN

Slovenski odbojkarji so po zmagi nad Kanado na zadnjem preizkusu pred svetovnim prvenstvom, na turnirju Ljubljana Volleyball Challenge, navijače razveselili z zmago nad azijskimi prvaki in osmo reprezentanco sveta, Iranom. Naši fantje so bili boljši s 3:2 (-25,-29,-22,-23, 16).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI DOMAČI SPEKTAKEL ZAČELI Z ZMAGO

Slovenski odbojkarji so se domačemu občinstvu na uvodni tekmi mednarodnega turnirja Ljubljana Volleyball Challenge, na zadnjem preizkusu pred svetovnim prvenstvom, predstavili z zmago. S 3:1 (25, -21, 22, 20) so odpravili izbrano vrsto Kanade, sicer šesto reprezentanco sveta.

Preberi več
Aleš Oblak

KOVAČ: TO BO NAJMOČNEJŠI TURNIR NA SVETU

Pred začetkom odbojkarskega spektakla Ljubljana Volleyball Challenge, ki ga bo med 6. in 8. septembrom gostila Slovenija, je potekala novinarska konferenca, na kateri so reprezentance Slovenije, ZDA in Kanade razkrile svoje načrte za ljubljanske obračune.

Preberi več
Aleš Oblak

AVSTRALCI ZA ODTENEK USPEŠNEJŠI OD NAŠE VRSTE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala v obračunu z Avstralijo, v sklopu priprav na SP, priznati premoč tekmecem. V obračunih prvih postav so dva niza dobili Slovenci, enega Avstralci, nato so bili uspešnejši gostje, ki so na koncu slavili z 2:3 (20,-16,19,-21,-10).

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARSKIM SPEKTAKLOM ŠE Z AVSTRALCI

Našo moško reprezentanco čaka še zadnji test pred svetovnim prvenstvom, ki se bo 9. septembra začelo v Italiji in Bolgariji. V Areni Stožice bodo namreč med 6. in 8. septembrom gostili Ljubljana Volleyball Challenge, še pred tem pa se bodo za zaprtimi vrati pomerili z Avstralci.

Preberi več
Aleš Oblak

VELIKA PODPORA NAVIJAČEV ODBOJKARJEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo 12. septembra igrala zgodovinsko, prvo, tekmo na svetovnih prvenstvih, na kateri se bodo naši odbojkarji v Firencah pomerili z Dominikansko republiko. Sledili bodo še obračuni z Japonsko, Belgijo, Argentino in Italijo.

Preberi več
Aleš Oblak

LE ŠE TEDEN DNI DO ODBOJKARSKEGA SPEKTAKLA

Med 6. in 8. septembrom bomo v Ljubljani lahko spremljali doslej najmočnejši odbojkarski turnir pri nas. Slovenski odbojkarji bodo v Areni Stožice gostili kar tri reprezentance z vrha svetovne lestvice, ZDA, Kanada in Iran.

Preberi več