Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SODELUJ: 99 IGRIšč ZA 99 DNI DO EUROVOLLEY-JA

V sredo, 5. junija, se nam pridruži s svojo družino in prijatelji in skupaj z nami obeleži prav poseben mejnik - 99 dni do začetka evropskega prvenstva v odbojki za moške! Pridi v središče Ljubljane, na svojevrstno prireditev "99 igrišč za 99 dni do EuroVolley-ja".

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI ZAčELI S PRIPRAVAMI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori in začela s pripravami na letošnjo sezono, v kateri naše fante čakajo kar tri velika tekmovanja, kvalifikacije za Ligo narodov, kvalifikacije za olimpijske igre in domače evropsko prvenstvo.

Preberi več
Matic Klanšek Velej

GIULIANI PRVIč PRED SLOVENSKO SEDMO SILO

Nekaj dni pred zborom moške odbojkarske reprezentance, ki se bo na pomembno poletje že tradicionalno pripravljala v Kranjski Gori, je Odbojkarska zveza Slovenije na novinarski konferenci predstavila novega selektorja Alberta Giulianija.

Preberi več
Halkbank Ankara

GIULIANI NA PRIPRAVE POVABIL 18 ODBOJKARJEV

Selektor slovenske moške odbojkarske izbrane vrste Alberto Giuliani je predložil seznam igralcev, na katere računa v letošnji reprezentančni sezoni. Italijanski strokovnjak je na spisek uvrstil 18 odbojkarjev, ki jih bo prvič zbral v sredo, 15. maja, v Kranjski Gori.

Preberi več
Aleš Oblak

PRODANIH žE VEč KOT 3000 VSTOPNIC

Le še 23 tednov nas loči do začetka evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki bo od 12. do 26. septembra potekalo tudi v Ljubljani. Prodaja vstopnic je stekla, na OZS so s številom prodanih vstopnic za zdaj zelo zadovoljni.

Preberi več
Aleš Oblak

GIULIANI BO ODBOJKARJE ZBRAL SREDI MAJA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo s pripravami na letošnjo sezono začela v sredo, 15. maja. Program tekmovanj je obsežen, saj našo vrsto čakajo nastopi na treh frontah, temu primeren je tudi plan dela, ki ga je predložil selektor Alberto Giuliani.

Preberi več
CEV

PRVI TEKMECI SLOVENCEV BODO FRANCOZI

Organizatorji skupine D kvalifikacij za olimpijske igre 2020 v Tokiu so sporočili, da se bo kvalifikacijski turnir v Gdansku, ki bo potekal med 9. in 11. avgustom, začel z obračunom med Poljsko in Tunizijo, slovenski odbojkarji pa bodo svojo uvodno tekmo odigrali proti Franciji.

Preberi več
OZS

ODŠTEVALNIK V LJUBLJANI IN VSTOPNICE

Do septembrskega evropskega prvenstva v odbojki za moške je še manj kot 200 dni. Ta mejnik so na Odbojkarski zvezi Slovenije včeraj obeležili z zagonom odštevalnika na Bregu ob Ljubljanici, stekla je tudi prodaja vstopnic.

Preberi več
Halkbank Ankara

SLOVENIJO BO VODIL ALBERTO GIULIANI

Italijan Alberto Giuliani je novi selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance. Štiriinpetdesetletni strateg, ki se lahko pohvali z izjemno trenersko kariero, bo na klopi naše izbrane vrste zamenjal Slobodana Kovača, Slovenijo pa bo vodil dve leti.

Preberi več
OZS

IZJAVA ZA JAVNOST

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret, je na temo selektorja moške reprezentance podal izjavo za javnost:

Preberi več