Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

NA PRVI TEKMI PORAZ PROTI FRANCOZOM

Na prvi tekmi kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu 2020 so se slovenski odbojkarji enakovredno borili s Francozi, a tudi zaradi velikega števila napak na koncu klonili s 3:0 (24, 20, 23). Jutri Slovence čaka obračun s Tunizijo.

Preberi več
OZS

SLOVENCI ZA UVOD PROTI FRANCOZOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo kvalifikacijski turnir za uvrstitev na olimpijske igre, ki bodo leta 2020 v Tokiu, začela s tekmo proti Franciji. Naši odbojkarji se bodo z eno najboljših ekip v zadnjih letih pomerili jutri, ob 20.30 uri.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V GDANSK PO OLIMPIJSKO VOZOVNICO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Areni Stožice v Ljubljani opravila še zadnji trening pred odhodom na Poljsko, ki bo gostila kvalifikacije za olimpijske igre. Naša izbrana vrsta se bo v Gdansku pomerila s Francijo, sledila bosta obračuna s Tunizijo in Poljsko.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENCI SKLEPNI DEL PRIPRAV ZA GDANSK

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je začela s sklepnim delom priprav na kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih bodo odbojkarji med 9. in 11. avgustom odigrali v Gdansku. Tekmeci naše izbrane vrste bodo Francozi, Tunizijci in Poljaki.

Preberi več
FIVB

MOšKA REPREZENTANCA DVAKRAT Z ITALIJO

Moška članska reprezentanca je pred tednom dni začela s pripravami na kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih bo odigrala med 9. in 11. avgustom v Gdansku. Pred fanti pa sta že prvi pripravljalni srečanji.

Preberi več
OZS

SLOVENCI ZAčELI S PRIPRAVAMI NA KVALIFIKACIJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori in začela s pripravami na kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih bo naša izbrana vrsta odigrala med 9. in 11. avgustom v Gdansku. Tekmeci Slovencev bodo Poljaki, Francozi in Tunizijci.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENIJA V 2. KROGU OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki so si po današnjih zmagah proti Bolgariji in Izraelu v Portorožu priigrali nastop v 2. krogu kvalifikacij za olimpijske igre v Tokiu.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PROTI IZRAELCEM PO 2. KROG

Slovenski odbojkarji na mivki so v Portorožu nastopili v 1. krogu kvalifikacij za olimpijske igre v Tokiu. Po zmagi nad Severnimi Irci in porazu s Čehi jih jutri čaka odločilni obračun proti Izraelcem. Dekleta bodo jutri igrala proti Bolgariji in Latviji.

Preberi več
FIVB

V SOBOTO PO 2. KROG OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ

V soboto se bodo v Portorožu začele kvalifikacije za olimpijske igre v odbojki na mivki, na katerih si bodo slovenski odbojkarji in odbojkarice v družbi Češke, Izraela, Severne Irske, Bolgarije in Latvije skušali priigrati uvrstitev v drugi krog tekmovanja.

Preberi več
VC Portorož

ZNANA REPREZENTANCA ZA KVALIFIKACIJE ZA OI

V Portorožu, prizorišču prvega kroga kvalifikacij za olimpijske igre v odbojki na mivki, so potekale slovenske kvalifikacije, na katerih se je za štiri mesta v reprezentanci med seboj merilo šest ekip, po tri v moški in ženski konkurenci.

Preberi več