Odbojkarska zveza Slovenije
 
Borut Jurca, OK Salonit Anhovo - Kanal

SALONIT ANHOVO NAMUčIL PRVAKE

Na prvi tekmi ½ finala DP za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in ACH Volley. Z rezultatom 2:3 (23, -16, -15, 22, -12) so bili uspešnejši gostje iz Ljubljane.

Preberi več
Aleš Oblak

PONOVITI FINALE POKALA SLOVENIJE

Odbojkarice Calcit Volleyja so z manjšimi težavami uspešno prebrodile četrtfinalna obračuna končnice v 1A. DOL za ženske. V sredo je pred njimi nova, še težja preizkušnja, saj bo Luko Koper zamenjala Nova KBM Branik.

Preberi več
Klemen Brumec

BLIžJE FINALA SO KAMNIšKI ODBOJKARJI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi polfinalni tekmi končnice 1. DOL za moške doma premagali Maribor s 3:0 (20, 21, 23). Za uvrstitev v finale potrebujejo le še dva niza. Povratna tekma bo na sporedu v petek, 5. aprila, ob 18. uri v mariborski dvorani Tabor.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBORčANI ZADNJA OVIRA NA POTI DO FINALA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v četrtfinalu končnice 1. DOL za moške na obeh tekmah premagali Hišo na kolesih in se zanesljivo uvrstili v polfinale, kjer se bodo pomerili z Mariborom.

Preberi več
Aleš Oblak

OSTATI V ZMAGOVITEM RITMU

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja se bo po dveh zaporednih gostovanjih, s katerih se je vrnila z dvema zmagama, v soboto spet predstavila svojim navijačem. V petem krogu zelene skupine 1A. DOL za ženske bodo ob 16.30 gostile ekipo Swatycomet Zreče.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIčANKE PREKO LUKE KOPER DO POLFINALA

Odbojkarice Calcit Volleyja so na povratni četrtfinalni tekmi končnice 1A. DOL za ženske premagale Luko Koper s 3:0 (17, 22, 19) in se uvrstile v polfinale.

Preberi več
Aleš Oblak

S SKUPNIMI MOčMI DO POLFINALA KONčNICE

Odbojkarice Calcit Volleyja so se s porazom v Kopru na prvi četrtfinalni tekmi končnice 1A. DOL za ženske po vodstvu z 2:0 v nizih spravile v težak položaj, ki pa nikakor ni nerešljiv.

Preberi več
Aleš Oblak

NA PRAGU POLFINALA KONčNICE

Z zmago v Kranju na prvi tekmi četrtfinala končnice 1. DOL za moške so odbojkarji Calcit Volleyja na pragu uvrstitve v polfinale. Vendar bodo morali kranjsko zmago potrditi še v sredo, 27. marca, ob 20. uri, ko bo v športni dvorani Kamnik na sporedu povratna tekma.

Preberi več
Aleš Oblak

OK HOčE - PANVITA POMGRAD 2:3

Odbojkarji Panvite Pomgrad so v okviru 2. kroga zelene skupine 1. DOL v goateh, z 2:3 (-21, -21, 19, 15, -11) premagali Hoče in se veselili dveh pomembnih točk v boju za obstanek.

Preberi več
Tomaž Kušar

SWATYCOMET ZREčE - ROTO-KEMA PUCONCI 3:2

Odbojkarice Zreč, Swatycometove iskrice, so v 4. krogu zelene skupine 1A. DOL za ženske doma gostile ekipo Roto-Kema Puconci in po dveh urah tekme slavile novo zmago s 3:2 (-16, 19, 16, -23, 12).

Preberi več