Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENCI Z BELORUSIJO, SLOVENKE S POLJSKO

CEV je potrdila razporeda za letošnja moško in žensko evropsko prvenstvo. Medtem, ko bodo naši odbojkarji na domačem prizorišču v Ljubljani prvenstvo odprli s tekmo proti Belorusiji, bodo dekleta za uvod v Lodžu odigrala odbojkarski spektakel proti Poljski.

Preberi več
CEV

SLOVENKAM NA EP TEŽKA SKUPINA B NA POLJSKEM

V Carigradu je potekal žreb skupin za evropsko prvenstvo, ki ga bodo med 23. avgustom in 8. septembrom gostile Turčija, Poljska, Madžarska in Slovaška. Ples kroglic je Slovenkam namenil skupino B, v kateri bodo igrale skupaj s Poljsko, Italijo, Belgijo, Ukrajino in Portugalsko.

Preberi več
CEV

ODBOJKARICE BODO JUTRI DOBILE TEKMICE NA EP

V Carigradu bo jutri potekal žreb skupin za evropsko prvenstvo, ki ga bodo od 23. avgusta do 8. septembra skupaj gostile Turčija, Poljska, Slovaška in Madžarska. Ples kroglic, ki bo Slovenkam določil tekmice v skupinskem delu tekmovanja, se bo začel ob 12. uri.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI ZA UVOD V EP Z BELORUSIJO

Evropska odbojkarska konfederacija CEV je objavila končni razpored tekem skupinskega dela evropskega prvenstva za moške, ki ga bodo septembra skupaj gostile Francija, Slovenija, Nizozemska in Belgija. Slovenski odbojkarji bodo otvoritveno tekmo igrali proti Belorusom.

Preberi več
FIVB

ODZIVI PO VČERAJŠNJEM ŽREBU SKUPIN ZA EP

Po včerajšnjem žrebu skupin za evropsko prvenstvo v odbojki, ki bo septembra letos tudi v Ljubljani, smo za komentar naših tekmecev (skupina C: Slovenija, Rusija, Finska, Turčija, Makedonija, Belorusija) prosili nekatere slovenske reprezentante.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI BODO V SREDO DOBILI TEKMECE NA EP

Evropska odbojkarska zveza (CEV) je pripravila osnutek poteka žreba skupin za EuroVolley 2019, ki ga bo septembra gostila tudi Slovenija. Na žrebu, ki bo v sredo, ob 18.30 uri v Bruslju, bo v bobnu 24 udeleženk, že zdaj pa je znano, da bo Slovenija igrala v skupini C.

Preberi več
Tomaž Kušar

KADETINJAM EP, KADETI V DODATNE KVALIFIKACIJE

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je osvojila naslov srednjeevropskih prvakinj, hkrati pa so se dekleta uvrstila na evropsko prvenstvo. Fantje so na prvenstvu MEVZA osvojili srebro in bodo igrali v dodatnih kvalifikacijah za prvenstvo Stare celine.

Preberi več
OZS

KADETI IN KADETINJE V FINALU KVALIFIKACIJ

Slovenski odbojkarji in odbojkarice so le še korak oddaljeni od nastopa na evropskem prvenstvu. Tako fantje kot dekleta so se namreč uspela prebiti v finale kvalifikacij za prvenstvo Stare celine. Fantje so slavili nad Avstrijci, dekleta nad Madžarkami.

Preberi več
OZS

KADETI IN KADETINJE NAVDUŠUJEJO

Slovenski reprezentanci sta v 3. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo še tretjič zmagali. Že zgodaj dopoldan so se mladi odbojkarji veselili zmage nad Slovaško, dekleta so pozno popoldan slavila nad Češko. Obe vrsti sta osvojili 1. mesto v skupini in bosta igrali v polfinalu.

Preberi več
CEV

ZNANI VSI UDELEŽENCI EVROPSKIH PRVENSTEV

Slovenski odbojkarji in odbojkarice bodo poskrbeli, da bosta letošnje poletje in jesen odbojkarsko obarvana. Moška izbrana vrsta bo evropsko prvenstvo gostila v Ljubljani, na prvenstvu Stare celine pa bodo še drugič doslej igrala tudi naša dekleta.

Preberi več