Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

MLADI SLOVENCI IN SLOVENKE ŽE V POLFINALU

Mladi slovenski odbojkarji so navdušili tudi drugi dan kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Slovenski kadeti so v Mariboru, s 3:0, odpravili Madžarsko, kadetinje pa so bile z enakim rezultatom uspešnejše od Izraela. Fantje in dekleta so si tako zagotovila najmanj polfinale.

Preberi več
OZS

SLOVENSKE ODBOJKARICE SPET DOMA

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je vrnila z gostovanja v Izraelu, kjer so Slovenke odigrale zadnji krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo in si zagotovile svoj drugi nastop na prvenstvih Stare celine.

Preberi več
CEV

SLOVENKE BODO IGRALE NA EVROPSKEM PRVENSTVU!

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca si je zagotovila še drugi nastop na evropskih prvenstvih. Naša dekleta so na odločilni tekmi kvalifikacij, s 3:0 (17, 12, 23), premagala Izraelke in s štirimi zmagami in dvema porazoma zaključila kvalifikacije.

Preberi več
MEVZA

ODLIČEN ZAČETEK KADETOV IN KADETINJ

Mladi slovenski odbojkarji so odlično začeli kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Naši fantje so v Mariboru s 3:0 odpravili Ciper, dekleta so bila na Slovaškem s 3:0 uspešnejša od Hrvaške. Jutri slovenske kadete čaka obračun z Madžarsko, kadetinje z Izraelom.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V IZRAEL PO EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je zgodaj zjutraj odpotovala v Izrael, kjer bo odigrala še zadnjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Slovenke so na dobri poti, da se jim še drugič doslej uspe uvrstiti na prvenstvo stare celine.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADI ODBOJKARJI V BOJ ZA EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska moška kadetska reprezentanca bo jutri začela z nastopi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Mladi odbojkarji si bodo vozovnico za prvenstvo stare celine skušali priigrati v Mariboru.

Preberi več
OZS

DEKLETA ZA UVOD V KVALIFIKACIJE S HRVAŠKO

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je zjutraj odpotovala na Slovaško, kjer se bodo naša dekleta v družbi Češke, Slovaške, Avstrije, Madžarske, Hrvaške, Izraela in Cipra borila za nastop na evropskem prvenstvu.

Preberi več
Aleš Oblak

PO ZMAGI NAD ISLANDIJO ZA EP LE ŠE IZRAEL

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v 5. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo s 3:0 (12, 11, 12) premagala Islandijo. Naša dekleta so tako ohranila drugo mesto v kvalifikacijski skupini A, uvrstitev na prvenstvo stare celine pa bodo moral potrditi še v Izraelu.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PROTI ISLANDIJI IN IZRAELU PO EP

Slovenska ženska reprezentanca bo v soboto v Mariboru odigrala tekmo 5. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo proti Islandiji, sledil bo še obračun v gosteh pri Izraelu. Naša vrsta je pred zadnjima tekmama kvalifikacij v dobrem položaju za uvrstitev na evropsko prvenstvo.

Preberi več
OZS

ODBOJKARICE ZAČELE S PRIPRAVAMI

Slovenska ženska reprezentanca se je danes zbrala v Hočah in opravila prvi trening v sklopu priprav na kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Te bodo potekale januarja, naša dekleta pa si bodo uvrstitev na prvenstvo stare celine skušala priigrati v obračunih z Islandijo in Izraelom

Preberi več