Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

MATIJA JEREB ZNOVA ČLAN CALCIT VOLLEYJA

Slovenski odbojkarski reprezentant Matija Jereb bo kariero nadaljeval pri slovenskih podprvakih, Calcit Volleyju. V vrste kamniškega moštva se bo preselil iz Salonita Anhovo.

Preberi več
Calcit Volley

CALCIT VOLLEY Z NOVIM TRENERJEM

Za krmilom Calcit Volleyja bo odslej sedel Aleš Hribar, dosedanji pomočnik Gašperja Ribiča, ki je le nekaj dni nazaj sporočil, da se, vsaj za nekaj časa, umika iz trenerskih vod.

Preberi več
Aleš Oblak, OK Luka Koper

PO KOTNIKOVI V CALCIT VOLLEY TUDI TINA KAKER

Tudi ženska ekipa Calcit Volleyja počasi sestavlja ekipo za novo sezono. Po Nini Kotnik, ki je zadnjo sezono in pol igrala za Formulo Formis, je kamniške vrste okrepila še Tina Kaker.

Preberi več
Aleš Oblak

GAŠPER RIBIČ NE BO VEČ VODIL CALCIT VOLLEYJA

Eden najuspešnejših trenerjev v zgodovini kamniškega odbojkarskega kluba, Gašper Ribič, se je odločil vzeti premor v svoji trenerski karieri.

Preberi več
Calcit Volley

OBE EKIPI CALCIT VOLLEYJA ŽE Z OKREPITVAMA

Štirinajst dni po zaključku domačega prvenstva Calcit Volley že sestavlja svoji ekipi za prihodnjo sezono. Kot prva sta se aktualnim državnim in pokalnim podprvakom in prvakinjam pridružila Miha Bregar in Nina Kotnik.

Preberi več
Aleš Oblak

V FINALU NOVA KBM BRANIK IN CALCIT VOLLEY

V boj za naslov slovenskih odbojkarskih prvakinj se znova podajajo odbojkarice Nove KBM Branik in Calcit Volleyja. V boj za najvišja mesta pri moških sta se že uvrstila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley.

Preberi več
CEV

TURKINJE PRIčAKOVANO PREMAGALE CALCIT VOLLEY

Odbojkarice Calcit Volleyja so na drugi tekmi drugega turnirja skupine B lige prvakinj v Nantesu izgubile s turško ekipo Fenerbahče, ki je bila uspešnejša z 0:3 (-13, -18, -20). Kamničanke jutri, ob 18. uri, čaka še obračun z gostiteljicami, ekipo Nantesa.

Preberi več