Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENKE BODO IGRALE NA EVROPSKEM PRVENSTVU!

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca si je zagotovila še drugi nastop na evropskih prvenstvih. Naša dekleta so na odločilni tekmi kvalifikacij, s 3:0 (17, 12, 23), premagala Izraelke in s štirimi zmagami in dvema porazoma zaključila kvalifikacije.

Preberi več
MEVZA

ODLIČEN ZAČETEK KADETOV IN KADETINJ

Mladi slovenski odbojkarji so odlično začeli kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Naši fantje so v Mariboru s 3:0 odpravili Ciper, dekleta so bila na Slovaškem s 3:0 uspešnejša od Hrvaške. Jutri slovenske kadete čaka obračun z Madžarsko, kadetinje z Izraelom.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V IZRAEL PO EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je zgodaj zjutraj odpotovala v Izrael, kjer bo odigrala še zadnjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Slovenke so na dobri poti, da se jim še drugič doslej uspe uvrstiti na prvenstvo stare celine.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADI ODBOJKARJI V BOJ ZA EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska moška kadetska reprezentanca bo jutri začela z nastopi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Mladi odbojkarji si bodo vozovnico za prvenstvo stare celine skušali priigrati v Mariboru.

Preberi več
OZS

DEKLETA ZA UVOD V KVALIFIKACIJE S HRVAŠKO

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je zjutraj odpotovala na Slovaško, kjer se bodo naša dekleta v družbi Češke, Slovaške, Avstrije, Madžarske, Hrvaške, Izraela in Cipra borila za nastop na evropskem prvenstvu.

Preberi več
Aleš Oblak

PO ZMAGI NAD ISLANDIJO ZA EP LE ŠE IZRAEL

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v 5. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo s 3:0 (12, 11, 12) premagala Islandijo. Naša dekleta so tako ohranila drugo mesto v kvalifikacijski skupini A, uvrstitev na prvenstvo stare celine pa bodo moral potrditi še v Izraelu.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PROTI ISLANDIJI IN IZRAELU PO EP

Slovenska ženska reprezentanca bo v soboto v Mariboru odigrala tekmo 5. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo proti Islandiji, sledil bo še obračun v gosteh pri Izraelu. Naša vrsta je pred zadnjima tekmama kvalifikacij v dobrem položaju za uvrstitev na evropsko prvenstvo.

Preberi več
Grega Wernig

MLADINKE IN MLADINCI SREDNJEEVROPSKI PRVAKI

Mladi slovenski odbojkarji in odbojkarice so se na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA v Mariboru veselili naslova srednjeevropskih prvakov. Naša dekleta so v velikem finalu, s 3:0 (19, 18, 11) premagale Hrvatice, naši fantje so bili, s 3:0 (10, 24, 18), uspešnejši od Čehov

Preberi več
OZS/Petra Udrih

SLOVENSKI ODBOJKARJI V BOJ ZA ZLATI ODLIČJI

Slovenski mladinski reprezentanci se podajata v boj za zlati odličji na srednjeevropskem prvenstvu v Mariboru. Naši mladi odbojkarji so v prvem delu tekmovanja vknjižili štiri zmage in tekmecem niso oddali niti niza, štirih zmag so se veselile tudi odbojkarice.

Preberi več
CEV

ODLIČEN ZAČETEK MLADINK IN MLADINCEV

Slovenski mladinski reprezentanci sta srednjeevropsko prvenstvo MEVZA začeli zelo dobro, s po dvema zmagama. Dekleta so z 2:1 premagala Češko in Madžarsko, fantje so bili s 3:0 boljši od Hrvaške in Slovaške.

Preberi več