Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Kamnik

NA KOLENIH TUDI DVAKRATNE ZMAGOVALKE MEVZE

Odbojkarice Calcit Volleyja so po sobotni prvenstveni zmagi nad Novo KBM Branikom v četrtem krogu srednjeevropske lige Mevza premagale še lanskoletne zmagovalke Swietelsky Bekescsabai s 3:0 (18, 21, 16).

Preberi več
Aleš Oblak

PROTI BRANILKAM NASLOVA Z VALENČIČEVO

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v sredo, 21. novembra, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik v 4. krogu srednjeevropske lige gostile madžarski Swietelsky Bekescsaba. Proti dvakratnim zaporednim zmagovalkam Mevze bo po štirih sezonah za kamniško ekipo spet zaigrala Sara Valenčič.

Preberi več
CEV, FIVB

EURO VOLLEY V SREDIŠČU DOGAJANJA V CANCUNU

V Mehiki ta teden potekata skupščina Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) in kongres Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB). Obe zvezi sta predstavnikom nacionalnih zvez poročali o aktivnostih v letošnjem letu in jim predstavili načrte za prihodnost.

Preberi več
Nova KBM Branik

MARIBORČANKAM SKALP PRVAKINJ

Odbojkarice Nove KBM Branika so v zaostali tekmi prvega kroga srednjeevropske lige MEVZA v dramatičnem obračunu premagale aktualne prvakinje, ekipo Swietelsky Bekescsaba. Slovenke so bile z 2:3 (22, 18, -24, -16, -17).

Preberi več
OZS

INŠPEKTORJI NAVDUŠENI NAD POGOJI V SLOVENIJI

V tem tednu so na Odbojkarski zvezi Slovenije gostili inšpektorje Evropske odbojkarske konfederacije CEV, ki so si podrobno ogledali prizorišče evropskega prvenstva za moške. Slednjega bo Slovenija prihodnje leto gostila skupaj s Francijo, Belgijo in Nizozemsko.

Preberi več
SMF

NA KONFERENCI SPORTO PRVIČ TUDI OZS

V četrtek in petek, 22. in 23. novembra, se bo v Portorožu odvijala konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu, SPORTO. Gre za vodilni tovrstni dogodek v širši regiji, na katerem se bo prvič aktivno predstavila tudi Odbojkarska zveza Slovenije, s projektom Euro Volley 2019.

Preberi več
Klemen Brumec

BLOK ZAGREBČANOV PREVISOK ZA KAMNIČANE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v četrtem krogu srednjeevropske lige v gosteh izgubili z zagrebško Mladostjo z 0:3 (-19, -26, -23). V sredo, 7. novembra, bodo v Mariboru igrali prvo četrtfinalno tekmo pokala Slovenije.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRVI PORAZ ACH VOLLEY-JA V MEVZI

Dan zatem, ko so oranžni zmaji dobili nasprotnike v ligi prvakov, so gostovali v Pliberku proti aktualnim prvakom MEVZE – Posojilnici AICH/Dob, kjer pa niso bili uspešni. Po tesnih petih nizih so morali premoč priznati nasprotnikom s 3:2 (18, -24, 22, -21, 19).

Preberi več
CEV

V BUDIMPEŠTI RAZKRITA NOVA ZNAMKA EUROVOLLEY

V madžarski prestolnici je Evropska odbojkarska zveza CEV, v prisotnosti osmih gostiteljev obeh evropskih prvenstev leta 2019, predstavila novo znamko EuroVolley. Odbojkarski javnosti sta bila prvič razkrita tudi logotipa prihajajočih svetovnih prvenstev.

Preberi več
Luka Likovnik

BANKIRKE KLONILE V ZAGREBU

Mariborske odbojkarice so v Zagrebu oslabljene s 3:1 (25:13, 22:25, 25:19, 25:9) izgubile proti hrvaškim prvakinjam.

Preberi več