Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

PRVA ZMAGA SLOVENK NA EVROPSKEM PRVENSTVU

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je evropsko prvenstvo do 17 let v Bolgariji začela z zmago. Naša dekleta so bila s 3:1 uspešnejša (18 , 20, -22, 14) od vrstnic z Madžarske.

Preberi več
CEV

V PETEK SE ZAČENJA EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je odpotovala v Bolgarijo, kjer se bo v petek začelo evropsko prvenstvo. Naša dekleta se v boj za najvišja mesta podajajo skupaj z Madžarsko, Srbijo, Bolgarijo, Rusijo in Belorusijo.

Preberi več
OK Kostanjevica na Krki

PRED KADETI ŠE POLFINALE IN FINALE

Z zadnjimi turnirji se je pri kadetih in kadetinjah zaključilo tekmovanje v A in B ligah. Pred mladimi odbojkaricami in odbojkarji so tako le še polfinalni turnirji in veliki finale državnega prvenstva.

Preberi več
Uroš Vidali

PRI KADETIH IN KADETINJAH LE ŠE NEKAJ NEZNANK

Po 4. oz. 5. krogu A lige za kadete in kadetinje je vse bolj jasno, katere ekipe bomo spremljali v polfinalu, v boju za najvišja mesta.

Preberi več
Gregor Čiček

V A LIGAH VSE MANJ NEZNANK

Do konca kadetskega prvenstva v A ligah sta še dva kroga, minuli vikend pa smo spremljali vrsto obračunov, ki so deloma že odločili, katere ekipe se bodo uvrstile v polfinale in se podale v boj za najvišja mesta. Zanimiva srečanja so se sicer odvijala tudi v B ligah.

Preberi več
OZS

SLOVENKE NA EP ČAKA TEŽKO DELO

Slovenska ženska kadetska reprezentanca bo aprila nastopila na evropskem prvenstvu v Bolgariji. Žreb, ki je potekal v Sofiji, je našim dekletom namenil težko skupino, saj se bodo naše odbojkarice pomerile z Bolgarijo, Rusijo, Belorusijo, Srbijo in Madžarsko.

Preberi več
Gregor Čiček, OK Kostanjevica na Krki

BOJ ZA POLFINALE NA VRHUNCU

Državno prvenstvo za kadete in kadetinje se je v A in B ligah prevesilo v drugi del, saj so bili v nedeljo na spored turnirji 3. kroga, ki so že dali nekaj odgovorov o razmerju moči na odbojkarskih igriščih v letošnji sezoni.

Preberi več