Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARJI JUTRI ŠE ZADNJI TEST PRED EP

Moška odbojkarska reprezentanca bo jutri in v sredo v Areni Stožice v Ljubljani odigrala zadnja pripravljalna obračuna s Srbijo pred evropskim prvenstvom, ki se bo v Sloveniji in Franciji začelo 12. septembra, na Nizozemskem in v Belgiji pa dan kasneje, 13. septembra.

Preberi več
CEV

NEMŠKE ODBOJKARICE PREK SLOVENK V ČETRTFINALE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala v osmini finala evropskega prvenstva priznati premoč šesti reprezentanci Evrope, Nemčiji. Tekmice so bile uspešnejše s 3:0 (21, 15, 20). Naše punce se od prvenstva tako poslavljajo z dvema zmagama, tudi prvo za Slovenijo na EP.

Preberi več
OZS

SLOVENKE PROTI NEMČIJI VENDARLE NA POLJSKEM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo tekmo osmine finala evropskega prvenstva igrala na Poljskem. Naša dekleta se bodo za uvrstitev v četrtfinale pomerila z Nemkami, s katerimi so se nazadnje srečale v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo.

Preberi več
CEV/OZS

SLOVENKE SE ŽE PRIPRAVLJAJO NA NEMČIJO

Slovenska ženska reprezentanca je prost dan na evropskem prvenstvu v Lodžu izkoristila za trening, dekleta so najprej trenirala v fitnesu, popoldan je bila na vrsti tehnika. V našem taboru so pred nedeljsko tekmo osmine finala z Nemčijo visoko motivirani.

Preberi več
FIVB

ZA EP PRODANIH ŽE VEČ KOT 10.000 VSTOPNIC

Število prodanih vstopnic za tekme EuroVolleyja 2019 v Stožicah je preseglo okroglo število – 10.000! Največ vstopnic, prek 3.000, je za zdaj pošlo za tekmi 5. kroga, 18. septembra, med Slovenijo in Rusijo ter Finsko in Turčijo.

Preberi več
Aleš Oblak/Stadionshop

PRED SLOVENCI LE ŠE DVA TEDNA PRIPRAV

Točno čez dva tedna se bo v Areni Stožice v Ljubljani začelo evropsko odbojkarsko prvenstvo. Naši fantje se nanj že intenzivno pripravljajo, v sklopu priprav so odigrali tudi tri prijateljske tekme z Grčijo, zdaj jih čakata še obračuna s Srbijo.

Preberi več
CEV

SLOVENKE Z IZJEMNO IGRO V NADALJEVANJE EP

Ženska odbojkarska reprezentanca je po več kot dveh urah igre le uspela streti odpor Ukrajink in si z zmago s 3:2 (-22, 21, -18, 21, 8) priborila uvrstitev med najboljših 16 ekip evropskega prvenstva ter nastop v izločilnih bojih, kjer se bodo pomerile z zmagovalkami skupine D.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V PRVEM NIZU NAMUČILE ITALIJANKE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je po nedeljski zmagi nad Portugalsko v 3. krogu evropskega prvenstva tokrat srečala z Italijo. Aktualne svetovne podprvakinje so le s težavo dobile prvi niz, v nadaljevanju pa so bile prepričljivo boljše za zmago s 3:0 (25, 8, 17).

Preberi več
SMF

PEVKA NINA PUŠLAR PROMOTORKA EP V LJUBLJANI

Priljubljena slovenska pevka Nina Pušlar je postala ambasadorka evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki ga bomo od 12. septembra dalje lahko spremljali v Areni Stožice.

Preberi več
OZS

TEKMA Z ITALIJO POMEMBNA ZA NADALJEVANJE

Ženska reprezentanca ima po včerajšnji zmagi nad Portugalsko na evropskem prvenstvu danes prost dan, že jutri pa naša dekleta čaka obračun s svetovnimi podprvakinjami, Italijankami. Slovenke so v Lodžu že trenirale, zvečer pa si bodo ogledale tekmo med Poljsko in Ukrajino.

Preberi več