Odbojkarska zveza Slovenije
 
Extrem

ODBOJKARSKI SPEKTAKEL NA LJUBLJANICI

Prihodnji teden se v središču Ljubljane obeta nekaj edinstvenega, drugačnega, spektakularnega. V okviru promocije prihajajočega EuroVolleyja 2019, ki bo od 12. do 26. septembra potekal tudi v Ljubljani, bomo v četrtek, 22. avgusta zvečer, spremljali odbojkarski spektakel.

Preberi več
FIVB

ODBOJKARJEM NEKAJ DNI POČITKA, NATO TRDO DELO

Moška reprezentanca se je vrnila s Poljske, kjer je nastopila na kvalifikacijah za olimpijske igre v Tokiu. Naši fantje si vozovnice na olimpijski turnir za zdaj še niso uspeli priigrati, jih pa zato že točno čez mesec dni čaka nov izziv, domače evropsko prvenstvo.

Preberi več
FIVB

ZA ZAKLJUČEK ŠE POLJAKI

Slovenski odbojkarji so na kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev na olimpijske igre v Tokiu vknjižili en poraz in eno zmago. Zadnji dan turnirja jih čaka še srečanje z gostitelji pred številnimi domačimi navijači, ki bodo napolnili Ergo Areno.

Preberi več
FIVB

NA OLIMPIJSKE IGRE POLJAKI, NAŠI V 2. KROG

Moška odbojkarska reprezentanca je za zaključek kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah izgubila s Poljsko. Gostitelji turnirja v Gdansku so bili uspešnejši s 3:1 (-21, 23, 23, 21) in tako potujejo v Tokio, Slovence pa januarja čaka še 2. krog kvalifikacij.

Preberi več
FIVB

TOKRAT PROTI TUNIZIJI

Po včerajšnjem porazu proti Franciji je pred slovenskimi odbojkarji že nova tekma. Varovanci Alberta Giulianija se bodo drugi dan kvalifikacijskega turnirja za uvrstitev na olimpijske igre, ob 18.30, pomerili s Tunizijo.

Preberi več
FIVB

PRVA ZMAGA SLOVENCEV V OI KVALIFIKACIJAH

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu vknjižila prvo zmago. Naši odbojkarji so bili v Gdansku boljši od afriških prvakov Tunizijcev, in sicer s 3:0 (23, 16, 24).

Preberi več
GEN-I Volley

MAJA FORŠTNARIČ V GEN-I VOLLEY

Mesto srednje blokerke v ekipi slovenskih podprvakinj, Gen-i Volley bo po odhodu Tine Grudine zapolnila Maja Forštnarič, 23 letna in 188 cm visoka Kamničanka. Po treh sezonah ki jih je preživela pri OK SIP Šempeter, se bo v letošnji sezoni preizkusila na novogoriškem parketu.

Preberi več
FIVB

NA PRVI TEKMI PORAZ PROTI FRANCOZOM

Na prvi tekmi kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu 2020 so se slovenski odbojkarji enakovredno borili s Francozi, a tudi zaradi velikega števila napak na koncu klonili s 3:0 (24, 20, 23). Jutri Slovence čaka obračun s Tunizijo.

Preberi več
OZS

SHANG DONG V KONČNICAH STRL ODPOR SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je v mariborski Lukni še drugič srečala s kitajskim moštvom Shang Dong. Potem, ko so naša dekleta včeraj slavila s 3:1, so bile tokrat boljše gostje, in sicer s 3:0 (-20, -26, -24).

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENCI SKLEPNI DEL PRIPRAV ZA GDANSK

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je začela s sklepnim delom priprav na kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih bodo odbojkarji med 9. in 11. avgustom odigrali v Gdansku. Tekmeci naše izbrane vrste bodo Francozi, Tunizijci in Poljaki.

Preberi več