Odbojkarska zveza Slovenije
 
Boštjan Vidrajz

POLOVIČEN USPEH SLOVENCEV V MOKRONOGU

Mednarodnega turnirja v Mokronogu, z nazivom Alcatron open 2018, se je udeležilo 19 moških in 16 dvojic iz štirih držav, Slovenije, Srbije, Hrvaške in Brazilije. Zmage so se veselili Slovenca Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik ter Srbkinji Nataša Savović in Nina Škarić.

Preberi več

PRVIČ NA MIVKI TUDI ODBOJKARJI DO 18 LET

Minuli vikend smo v Ljubljani in Beltincih spremljali turnirja za državno prvenstvo v kategorijah do 18 let in junior. V Črnučah se je med seboj pomerilo 46 parov iz vse Slovenije, v Prekmurju pa je bil na sporedu še drugi regijski turnir najmlajših odbojkarjev na mivki.

Preberi več
Aleš Oblak

DRŽAVNO PRVENSTVO V KRANJU NA ŠE VIŠJI RAVNI

Najboljši slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki se bodo za naslov državnih prvakov že tradicionalno pomerili v Kranju. Sberbank Državno prvenstvo bo zopet potekalo v okviru prireditve Kranfest, 20. in 21. julija, prizorišče odbojkarskih bojev pa se seli na osrednji priredi

Preberi več
Klemen Brumec

MLADI ŠE DRUGIČ NA MIVKI

V ljubljansko-gorenjski regiji in v primorski regiji z Logatcem je bilo minuli vikend zelo pestro, saj smo spremljali že druge turnirje za državno prvenstvo v kategorijah do 14 let in junior. Mladi odbojkarski upi so prikazali lepe predstave in odbojko na mivki na visoki ravni.

Preberi več
VC Portorož

V PORTOROŽU PRVENSTVO DO 14 LET

V Portorožu je minuli vikend potekal turnir za državno prvenstvo v odbojki na mivki do 14 let v primorski regiji z Logatcem. Udeležilo se ga je sedem dvojic pri dekletih, pri fantih sta se na tekmovanje kot edina predstavnika prijavila Vasja Jeklin in Benjamin Mugerli.

Preberi več

ZAČELI SO SE OBRAČUNI MLADIH NA MIVKI

S prvimi turnirjih v kategorijah junior, do 14 let in do 16 let se je začelo letošnje državno prvenstvo v odbojki na mivki za mlade.

Preberi več
OZS

MLADI ODBOJKARJI SE PODAJAJO NA MIVKO

Ta vikend se z regijskimi turnirji v kategorijah do 14 in do 16 let začenja letošnje državno prvenstvo v odbojki na mivki za mlade. Veliki finale bo avgusta v Ljubljani.

Preberi več
Aleš Oblak

GAŠPER RIBIČ NE BO VEČ VODIL CALCIT VOLLEYJA

Eden najuspešnejših trenerjev v zgodovini kamniškega odbojkarskega kluba, Gašper Ribič, se je odločil vzeti premor v svoji trenerski karieri.

Preberi več
OK Maribor

UREMOVIČ IN MULEC OSTAJATA V OK MARIBOR

V Odbojkarskemu klubu Maribor so podaljšali pogodbe s svojima dvema srednjima blokerjema, Filipom Uremovičem in Janom Mulcom, ki klubu tako ostajata zvesta tudi v prihajajoči sezoni.

Preberi več
OK Šoštanj, Calcit Volley

ŠOŠTANJ TOPOLŠICA IN CALCIT VOLLEY II V 1.DOL

V sezoni 2018/19 bomo v odbojkarskem prvenstvu predvidoma lahko spremljali kar 95 ekip. Pri moških se bo v treh ligah, v 1., 2. in 3. DOL, med seboj merilo 42 moštev, pri ženskah bo v 1. A, 1. B, 2. in 3. DOL tekmovalo 55 ekip.

Preberi več