Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

GIULIANI BO ODBOJKARJE ZBRAL SREDI MAJA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo s pripravami na letošnjo sezono začela v sredo, 15. maja. Program tekmovanj je obsežen, saj našo vrsto čakajo nastopi na treh frontah, temu primeren je tudi plan dela, ki ga je predložil selektor Alberto Giuliani.

Preberi več
CEV

PRVI TEKMECI SLOVENCEV BODO FRANCOZI

Organizatorji skupine D kvalifikacij za olimpijske igre 2020 v Tokiu so sporočili, da se bo kvalifikacijski turnir v Gdansku, ki bo potekal med 9. in 11. avgustom, začel z obračunom med Poljsko in Tunizijo, slovenski odbojkarji pa bodo svojo uvodno tekmo odigrali proti Franciji.

Preberi več
OZS

ODŠTEVALNIK V LJUBLJANI IN VSTOPNICE

Do septembrskega evropskega prvenstva v odbojki za moške je še manj kot 200 dni. Ta mejnik so na Odbojkarski zvezi Slovenije včeraj obeležili z zagonom odštevalnika na Bregu ob Ljubljanici, stekla je tudi prodaja vstopnic.

Preberi več
Halkbank Ankara

SLOVENIJO BO VODIL ALBERTO GIULIANI

Italijan Alberto Giuliani je novi selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance. Štiriinpetdesetletni strateg, ki se lahko pohvali z izjemno trenersko kariero, bo na klopi naše izbrane vrste zamenjal Slobodana Kovača, Slovenijo pa bo vodil dve leti.

Preberi več
OZS

IZJAVA ZA JAVNOST

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret, je na temo selektorja moške reprezentance podal izjavo za javnost:

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENCI NAPORNE KVALIFIKACIJE

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede se bo že čez dober teden v Poreču podala v boj za uvrstitev na evropsko prvenstvo. Svoje prve evropske kvalifikacije po skoraj dvajsetih letih bodo naši fantje začeli z obračunom z Litvo.

Preberi več
Aleš Oblak

KADETI V ROMUNIJO PO EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska moška kadetska reprezentanca je dobila nasprotnike za 2. krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 17 let. Naši fantje bodo turnir igrali v Romuniji in se pomerili z domačo reprezentanco, z Dansko in Estonijo.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI ŠE EN ODBOJKARSKI SPEKTAKEL

V Ljubljani bomo med 3. in 7. julijem spremljali še en odbojkarski spektakel. Slovenija bo gostila Challenge Cup, na katerem si bodo naši odbojkarji skušali priigrati uvrstitev v VNL. Katere reprezentance bodo nastopile v Ljubljani, bo znano po kontinentalnih kvalifikacijah.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE BODO EP ZAČELE Z VEČERNO TEKMO

Evropska odbojkarska zveza je objavila končni razpored tekem evropskega prvenstva za ženske, ki ga bodo od 23. avgusta do 8. septembra gostile Turčija, Poljska, Madžarska in Slovaška. Naša dekleta bodo prvi obračun v Lodžu igrala v večernem terminu, proti gostiteljici, Poljski.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI NA POLJSKO PO OLIMPIJSKO VOZOVNICO

Znani so organizatorji kvalifikacijskih turnirjev za olimpijske igre v Tokiu. Slovenski odbojkarji se bodo za nastop na olimpijskem turnirju borili na Poljskem, skupaj z gostitelji, Francozi in Tunizijci. Kvalifikacije bodo potekale od 9. do 11. avgusta.

Preberi več