Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENCI JUTRI V GOSTEH PROTI UKRAJINCEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo jutri, na drugi tekmi evropske lige, pomerila z Ukrajino. Naša izbrana vrsta, ki je zvečer preizkusila dvorano v Ivano-Frankivsku, si bo po uvodnem porazu proti Nizozemski skušala priigrati prvo zmago.

Preberi več
CEV

NIZOZEMCI PREVISOKA OVIRA ZA NAŠE ODBOJKARJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala na prvi tekmi Zlate evropske lige v Doetinchemu priznati premoč Nizozemski. Gostitelji so bili uspešnejši po štirih nizih, s 3:1 (12, -24, 15, 22).

Preberi več
Aleš Oblak

POŠKODBA MATICA VRTOVCA

Zaradi poškodbe gležnja na tekmi evropske lige na Nizozemskem in v Ukrajini ni odpotoval član moške odbojkarske reprezentance, Matic Vrtovec. Izkazalo se je, da je poškodba prehuda, da bi bil 21-letni odbojkar iz Renč lahko na voljo selektorju Samu Miklavcu.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENCI PO ZMAGO PROTI NIZOZEMSKI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Doetinchemu opravila prvi trening pred jutrišnjo tekmo evropske lige proti Nizozemski. Medtem, ko se bo naša izbrana vrsta prvič predstavila v pomlajeni zasedbi, bodo gostitelji igrali v svoji najmočnejši sestavi.

Preberi več
OZS

SLOVENKE DOBILE NASPROTNICE NA SI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se od začetka maja pripravlja na nastop na sredozemskih igrah v Španiji. Znan je tudi že razpored tekem, ki je našim dekletom na odbojkarskem turnirju v Tarragoni namenil nastope v skupini D, skupaj z Alžirijo, Egiptom in Portugalsko.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI Z OPTIMIZMOM NA NIZOZEMSKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Kranjski Gori opravila še zadnji trening pred odhodom v Doetinchem, kjer bo v nedeljo igrala prvo tekmo evropske lige proti gostiteljici, Nizozemski.

Preberi več
Aleš Oblak

V REPREZENTANCI TUDI MATEJ KÖK

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v Kranjski Gori opravila še zadnje treninge pred odhodom na Nizozemsko, kjer se bo v nedeljo začela evropska liga. Izbrani vrsti se je pridružil sprejemalec Matej Kök, ki bo Samu Miklavcu na voljo tudi za prve tekme.

Preberi več
OZS

BOLGARKE BOLJŠE TUDI DRUGIČ

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala tudi na drugi pripravljalni tekmi z Bolgarijo, ki so jo naša dekleta odigrala v sklopu priprav na sredozemske igre. V Sofiji so bile gostiteljice uspešnejše s 3:0 (18, 19, 20).

Preberi več
OZS

BOLGARKE NA PRVI TEKMI PREMOČNE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je odigrala prvo pripravljalno srečanje v sklopu priprav na sredozemske igre. Naša dekleta so morala v Sofiji priznati premoč izbrani vrsti Bolgarije, ki je bila boljša s 3:0 (14, 18, 23) v nizih.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARJI LE ŠE TEDEN DNI PRIPRAV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo z nastopi v evropski ligi začela 20. maja, na Nizozemskem. Za izbrano vrsto sta že skoraj dva tedna priprav, zadnji teden treningov pred odhodom na Nizozemsko pa bo selektor Samo Miklavc namenil telesni pripravi in uigravanju.

Preberi več