Odbojkarska zveza Slovenije
 
Alen Hadžić

SLOVENSKI PRVAKI PREDSTAVILI NAčRTE

Aktualni državni in pokalni prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na današnji novinarski konferenci pred začetkom sezone predstavili ekipo in razkrili načrte ter cilje v naslednji odbojkarski sezoni.

Preberi več
OZS

MOčAN žENSKI TURNIR V MARIBORU

Športni center Draš bo od 15. do 17. septembra gostil mednarodni odbojkarski turnir za ženske, ki bo hkrati tudi prvi resnejši preizkus za pomlajeno ekipo Nove KBM Branika.

Preberi več
Aleš Oblak

ČLANSKA EKIPA V NOVO SEZONO OKREPLJENA

Priprave članske ekipe Nove KBM Branika na novo sezono so že v polnem teku. Po odhodu Eve Pogačar v tujino je mesto podajalke zapolnila srbska podajalka Andrea Tišma, ki se kljub svoji mladosti že lahko pohvali tudi z nekaj izkušnjami igranja v tujini.

Preberi več
Klemen Brumec

TUDI DRžAVNE PRVAKINJE V POLNEM POGONU

Nekaj dni po prvi moški ekipi Calcit Volleyja so priprave na novo sezono začele tudi aktualne štirikratne zaporedne državne prvakinje. Prve dni so trenirale pod vodstvom kondicijskega trenerja Gregorja Sobočana, zdaj je vajeti v svoje roke vzel Bruno Najdič.

Preberi več
OK Kamnik

KAMNIčANI SEZONO ZAčELI Z DELOVNO AKCIJO

Teden dni pozneje, kot so načrtovali, so v ponedeljek priprave začeli tudi odbojkarji Calcit Volleyja. Toda preden so se popoldne zbrali v dvorani, so dopoldne prvi trening namenili obnovi močno poškodovanega odbojkarskega igrišča v Območju 70.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI PRVAKI ZAčELI S PRIPRAVAMI

Aktualni državni in pokalni prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, so začeli s pripravami na novo sezono. Na uvodnem treningu se je zbralo šest igralcev, in sicer Alen Šket, Matic Videčnik, Jaka Sešek, Primož Mejal, Klemen Šen in povratnik v ekipi zmajev, Jan Pokeršnik.

Preberi več
OK Kamnik

OBETAVNI MLADI TALENTI PRI CALCITU

Državni podprvaki iz Kamnika predstavljajo še zadnje okrepitve za sezono 2023/24. V svoje vrste so zvabili perspektivna slovenska imena, ki bodo pripomogla k nadgradnji moštva Mladena Kašića.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANKE S SVEžIMI OBRAZI V LIGO PRVAKINJ

V Kamniku se obetajo spremembe v ekipi državnih prvakinj, odbojkaric Calcit Volley, saj so v svoje vrste pozdravili dve obetavni novinki. Ekipo bosta okrepili Lara Rituper in Asja Šen.

Preberi več
OZS

CALCIT VOLLEY S TREMI NOVINCI

V taboru slovenskih podprvakov že sestavljajo ekipo za novo sezono, ki jo bo vodil hrvaški strokovnjak Mladen Kašić.

Preberi več
OK Slovenj Gradec

OK SLOVENJ GRADEC DRUGI V JUžNI KOREJI

Starejše deklice OK Slovenj Gradec so se udeležile Mednarodnih iger otrok, ki so se odvijale v mestu Daegu v Južni Koreji. Naše predstavnice so tekmovanje zaključile na odličnem 2. mestu in s srebrno medaljo.

Preberi več