Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS/Kolektiff Images

PRED čETRTFINALOM - IZ TABORA NOVE KBM BRANIK

Ta konec tedna se začenja četrtfinale Sportklub prve odbojkarske lige za ženske. Novopečene pokalne prvakinje iz Maribora čaka obračun z ekipo iz Grosuplja. Nova KBM branik ima pred seboj jasen cilj, želi si nastopa v finalu.

Preberi več
Aleš Oblak

IZ TABORA CALCIT VOLLEYJA- Z RIBIčEM NA KLOPI

Odbojkarice Calcit Volleyja so pred začetkom končnice ostale brez svojega prvega trenerja, Gregorja Rozmana, ki je odstopil iz zdravstvenih razlogov. Tako bo branilke naslova prvakinj do konca prvenstva vodil Gašper Ribič, prvič v soboto, ob 17.30, proti Luki Koper.

Preberi več
Aleš Oblak

IZ CALCIT VOLLEYJA - PRVA OVIRA RAVENčANI

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo po nesrečnih porazih v finalu pokala Slovenije in srednjeevropske lige v prvi četrtfinalni tekmi končnice Sportklub prve odbojkarske lige gostili Fužinar SijMetal.

Preberi več
Peter Rovina

BLISKOVIT POVRATEK KOPRČANK MED ELITO

Po samo letu dni v 1B. državni odbojkarski ligi se Koprčanke že vračajo med elito. Igralke Luke Koper so v 1B. državni odbojkarski ligi suvereno opravile s tekmicami. Od 21 odigranih tekem so bile poražene zgolj enkrat.

Preberi več
Aleš Oblak

GREGOR ROZMAN ODHAJA Z MESTA PRVEGA TRENERJA

Zaradi zdravstvenih težav je z mesta prvega trenerja odbojkaric Calcit Volleyja odstopil Gregor Rozman. Klubsko zaupanje je užival šest sezon. Njegovo mesto bo zavzel Gašper Ribič.

Preberi več
Aleš Oblak

ROP: CILJ JE UVRSTITEV V POLFINALE

Bližajo se odločilne tekme sezone. Ekipa Hiša na kolesih Triglav se je vse leto potila, da je na koncu rednega dela po 21 odigranih tekmah osvojila 8 zmag, 23 točk in peto mesto na lestvici Sportklub 1.A DOL, s tem pa četrtfinalni obračun proti četrtouvrščeni Panviti Pomgrad.

Preberi več
Aleš Oblak

BREZ SKRIVALNIC PRED SOBOTNIM FINALOM

Odbojkarice Calcit Volleyja v sredo, ob 20. uri, čaka povratna tekma polfinala srednjeevropske lige. V Kamniku bodo gostile Novo KBM Branik, ki so jo na prvi tekmi premagale z 0:3 (-21, -13, -19), že v soboto pa se bosta ekipi v Velenju pomerili še v finalu Pokala Slovenije.

Preberi več
CEV

ACH PRED POVRATNIM OBRAčUNOM POKALA CEV

V sredo, 15. februarja, ob 20.30, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka povratni obračun četrtfinala pokala CEV proti trenutno drugouvrščeni ekipi italijanskega prvenstva, Valsa Group Modeni.

Preberi več
Aleš Oblak

PLEšKO NI VEč TRENER CALCIT VOLLEYJA

Iz Odbojkarskega kluba Kamnik so sporočilo, da Matija Pleško ni več trener moške ekipe Calcit Volley, ki jo je vodil od začetka sezone 2021/22. Začasno bo krmilo moštva prevzel Jurij Žavbi, dosedanji Pleškov pomočnik.

Preberi več
Aleš Oblak

V ZAGREBU PO POLFINALE MEVZE

Pred odbojkaricami Calcit Volleyja je še zadnji turnir rednega dela srednjeevropske lige (Mevza). Na turnirju v Zagrebu bodo v torek igrali z domačo Mladostjo, v sredo pa še z ukrajinsko ekipo Prometej Dnipro.

Preberi več