Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Triglav Kranj

LEPA GESTA ODBOJKARJEV HIšE NA KOLESIH

Triglavani so sicer na ponedeljkovi tekmi proti OK Salonit Anhovo izgubili z 1:3 (22, -23, -14, -23), vendar bo navzočim bolj kot rezultat verjetno ostala v spominu zahvalna gesta domačega kluba za junake gorenjske zdravstvene ustanove Klinika Golnik.

Preberi več
Alen Hadžić

DAGOSTINO ZNOVA ZA ACH VOLLEY LJUBLJANA

Kadru slovenskih prvakov se je po uspešno odigrani lanski sezoni v oranžnem dresu znova pridružil prosti igralec Kyle Patrick Dagostino. Američan je sicer sezono začel v Frankfurtu pri United Volleys.

Preberi več
SIJ – Slovenska industrija jekla

ODBOJKARJI FUžINARJA TRENIRALI S PETRO MAJDIč

Mladi odbojkarji ravenskega Fužinarja so sodelovali v projektu Jeklena volja in pod taktirko nekdanje vrhunske smučarske tekačice in olimpijke Petre Majdič opravili trening agilnosti in koordinacije.

Preberi več
OK Kamnik

ZAGREBčANKE PRVA OVIRA DO LIGE PRVAKINJ

Slovenske državne prvakinje so uspešno začele sezono v Sportklub prvi odbojkarski ligi – ženske, saj so v Šempetru brez izgubljenega niza ugnale vedno neugodni SIP Šempeter.

Preberi več
ŠK Pomurje Deset

PANVITA POMGRAD PRIPRAVLJENA NA SEZONO

OK Panvita Pomgrad iz Murske Sobote se ponaša z več desetletno tradicijo ter aktivno deluje in utrjuje tradicijo odbojke v Pomurju. Članska ekipa Panvita Pomgrad nastopa v prvi državni odbojkarski ligi v kateri praviloma vedno zaseda mesta v zgornji polovici lestvice.

Preberi več
OK Merkur Maribor

SKERBINJEKOV MEMORIAL KRANJčANOM

Odbojkarski klub Merkur Maribor je organiziral že »32. Memorialni turnir Vlada Skerbinjeka«, tokrat z udeležbo štirih slovenskih moštev. Po dveh dneh obračunov so bili najuspešnejši odbojkarji kranjske ekipe Hiša na kolesih Triglav.

Preberi več
Alen Hadžić

CILJ JE DOSEčI VEč TUDI V LIGI PRVAKOV

Slovenski odbojkarski prvaki so na četrtkovi novinarski konferenci predstavili ekipo, načrte in cilje za prihajajočo sezono. Ta se bo pričela 21. septembra, ko bo v dvorani Tivoli v prvenstvu gostoval Merkur Maribor. Vsaj na začetku si bo tekme lahko ogledalo do 500 gledalcev.

Preberi več
SIP Šempeter

KO SE ZMAGUJE, JE žIVLJENJE LEPšE

Šempetranski odbojkarji so minulo predčasno končano državno prvenstvo v drugi ligi končali na drugem mestu. To jim je v letošnji prineslo nastopanje v novoustanovljeni 1B ligi, v kateri bo osem ekip.

Preberi več
Simon Vesel

KRKI TURNIR ZA POKAL NOVEGA MESTA 2020

Na prvo soboto v septembru se je v športni dvorani Marof odvil 4. zaporedni odbojkarski turnir za pokal Novega mesta 2020, najboljši so bili gostitelji, odbojkarji Krke.

Preberi več
Aleš Oblak

ČRNUčANI žELIJO NAZAJ MED ELITO

Po spremembi tekmovalnega sistema bo OK Črnuče v sezono 2020/21 vstopil kadrovsko precej prenovljen, s ciljem osvojiti eno od prvih dveh mest v 1B. ligi. Po prvih treh tednih priprav, opravljenih v Tivoliju in domači dvorani Maksa Pečarja, je novi trener Jurij Žavbi optimističen.

Preberi več