Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KOVAČIČ IN ŠKET OSTAJATA V ORANŽNEM GNEZDU

Iz tabora slovenskih državnih prvakov sporočajo, da v ekipi oranžnih zmajev ostajata slovenski reprezentant Jani Kovačič in najkoristnejši igralec finalne serije pretekle sezone, Alen Šket.

Preberi več
OK i-Vent Maribor

TRETJA MARIBORSKA OKREPITEV JE PRIMOŽ MEJAL

Podajalec Primož Mejal je minulo sezono začel v dresu aktualnih državnih prvakov ACH Volleyja Ljubljana in nato v zimskem prestopnem roku zamenjal klubske barve ter odigral vrhunski drugi del sezone pri ekipi Krke.

Preberi več
OK i-Vent Maribor

VALENČIČ IN FUŽIR OSTAJATA V MARIBORU

V OK i-VENT Maribor tudi v naslednji sezoni ostajata Martin Valenčič in Urban Fužir, ki sta dres mariborskega prvoligaša nosila že v lanski sezoni.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKA REPREZENTANTA OKREPITVI ACH-JA

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da se ekipi v naslednji sezoni pridružujeta dva aktualna slovenska reprezentanta, Sašo Štalekar in Janž Janez Kržič.

Preberi več
Aleš Oblak

HAFNER NADALJUJE Z DELOM NA KLOPI ACH-JA

Iz tabora aktualnih slovenskih prvakov, odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana, so sporočili, da so podaljšali sodelovanje s trenerjem Matjažem Hafnerjem, ki je ekipo prevzel ob zaključku pretekle sezone.

Preberi več
OK i-Vent Maribor

V MARIBOR PRIHAJA NOVA OKREPITEV

V OK i-Vent Maribor predstavljajo drugo okrepitev pred novo sezono, in sicer srbskega odbojkarja Stefana Mirkovića, ki je v minuli sezoni nosil dres Panvite Pomgrad in celotno sezono kazal vrhunske predstave.

Preberi več
OK i-Vent Maribor

MIHA CAFUTA SE VRAČA V MARIBORA

OK i-Vent Maribor je pred novo sezono predstavil prvo okrepitev, Miho Cafuta, ki je v sezonah 2020/21 in 2021/22 že nosil dres mariborskega kluba in z njim tudi osvojil naslov državnega prvaka ter igral v ligi prvakov. Zadnjo sezono je bil član Alpacem Kanala.

Preberi več
Aleš Oblak

OK I-VENT MARIBOR S PRVIMI SPREMEMBAMI

Po sredini zmagi in osvojenemu 3. mestu v državnem prvenstvu so v OK i-Vent Maribor odkljukali še zadnji cilj, ki so si ga zadali pred letošnjo sezono.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANČANI JUTRI PO DVAJSETI NASLOV PRVAKOV

Z jutrišnjo tretjo finalno tekmo v Hali Tivoli, ki se bo začela ob 18. uri, se nadaljuje boj za naslov državnega prvaka pri moških v tej sezoni. Aktualni slovenski prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, so po dveh odigranih tekmah v odličnem položaju.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANI ODLOČENI, DA FINALE ŠE NI KONČAN

Odbojkarji Calcit Volleyja bodo n tretji tekmi finala Sportklub prve lige v sredo, ob 18. uri, gostovali v ljubljanskem Tivoliju. Prvi dve tekmi finalne serije je dobil ACH Volley Ljubljana, Kamničani pa so čvrsto odločeni, da se v soboto še enkrat vrnejo v svojo dvorano.

Preberi več