Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

PRVAKI TUDI ATK GROSUPLJE IN BREZOVICA

Zadnji junijski vikend je prinesel finalne obračune tudi v kategorijah starejših dečkov in deklic. Med dečki so se naslova najboljših v državi veselili na Brezovici, pri deklicah pa so prvakinje postale odbojkarice ATK Grosuplje.

Preberi več
Aleš Oblak

1000 ŽOG ZA 1000 OTROK

Odbojkarska zveza Slovenije že vrsto let podpira prizadevanja Društva za promocijo športa Slovenije, ki skozi različne dobrodelne kampanje spodbuja šport otrok. Pri društvu so se tokrat odločili, da med otroke razdelijo kar 1000 žog, tudi odbojkarskih.

Preberi več
klubi

KADETSKA NASLOVA ŠEMPETRU IN SALONITU

V Šempetru in Braslovčah je potekal pravi odbojkarski praznik, saj smo po tekmah male odbojke na parketu spremljali še štiri najboljše kadetske ekipe. Kadeti so se med seboj pomerili v Kanalu, naslova državnih prvakov sta se veselila SIP Šempeter in Salonit Anhovo.

Preberi več
klubi

ZLATI ODLIčJI NA RAVNE IN V KANAL

Ta vikend se je zaključilo državno prvenstvo v mali odbojki, naslova državnih prvakov so se veselili odbojkarji Fužinarja Sij Metala Ravne, zlato odličje pri deklicah pa so si priigrale odbojkarice Neptuna iz Kanala.

Preberi več
klubi

TA VIKEND VELIKI FINALE V MALI ODBOJKI

Odbojkarji in odbojkarice v mali odbojki so v soboto 29. maja in 5. junija odigrali 2. in 3. krog državnega prvenstva, veliki finale najboljših ekip v Šempetru in Braslovčah oz. na Ravnah na Koroškem pa bo na sporedu ta vikend, ko bomo dobili tudi državne prvakinje in prvake.

Preberi več
klubi

ZNANI FINALISTI MED KADETI IN KADETINJAMI

Za kadetinjami je izredno naporen vikend, saj so bile tudi v tem tednu aktivne tako v soboto kot v nedeljo, nekatere ekipe so v dveh dneh odigrale kar šest tekem, na koncu pa smo dobili finalistke. Najboljše štiri ekipe smo v soboto dobili tudi med kadeti.

Preberi več
OK Fužinar

EKIPI PRKOPAč BREZOVICA MLADINSKI NASLOV

Finalni turnir najboljših osmih ekip v mladinski kategoriji je bil odigran na Ravnah na Koroškem, naslova državnih prvakov so se veselili odbojkarji ekipe PrKopač Brezovica. Srebro je šlo v roke KekoOpremi Žužemberk, bron pa Fužinarju Sij Metalu Ravne.

Preberi več
OK Gorica

NASLOV PRVAKINJ V ROKE GEN-I VOLLEYJU

Na dvodnevnem zaključnem turnirju državnega prvenstva za mladinke v Novi Gorici, se je med seboj pomerilo osem najboljših ekip v konkurenci. Naslov prvakinj je šel v roke Gen-I Volleyju, srebro je osvojil Calcit Volley, brona so se veselile Braslovče.

Preberi več
Klubi

TA VIKEND žE MALA ODBOJKA IN MLADINSKI FINALE

S sobotnimi tekmami se je začelo letošnje državno prvenstvo v mali odbojki, v katerem nastopa 48 ekip deklic in 16 ekip dečkov, medtem ko se na Ravnah na Koroškem in v Novi Gorici odvija zaključni turnir najboljših osmih ekip, ki se med seboj merijo za državni naslov.

Preberi več
OD Vital Ljubljana, Salonit Anhovo

KONEC TEDNA MLADINCE čAKA ZAKLJUčNI TURNIR

V soboto in nedeljo, 22. in 23. maja, se bodo klubi na zaključnem turnirju najboljše osmerice potegovali za naslov državnih prvakov v konkurenci mladink in mladincev. Mladinke bodo igrale v Novi Gorici, mladinci pa v Ravnah na Koroškem.

Preberi več