Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubski arhiv

KADETINJE IN KADETI ODIGRALI ŽE 4. KROG

Kljub nekaterim prestavitvam turnirjev mladi odbojkarji in odbojkarice uspešno nadaljujejo s tekmovanji. Minuli vikend so bili v soboto na delu dečki in deklice male odbojke, v nedeljo pa kadeti in kadetinje.

Preberi več
klubski arhiv

NAJMLAJŠI DO PRVIH TEKEM

Najmlajše odbojkarice in odbojkarji so minuli vikend odigrali svoje prve turnirje. Spremljali smo tudi tekme starejših deklic in dečkov ter mladink in mladincev.

Preberi več
klubski arhiv

NOVO LETO JE OTVORILA MALA ODBOJKA

Prve tekme v novem letu so pripadle deklicam in dečkom v kategoriji male odbojke. Začele so se »A« in »B« lige. V nedeljo se je v Šempetru odvilo Odprto prvenstvo v mini odbojki.

Preberi več
klubski arhiv

ODIGRANE SO ZADNJE TEKME V LETU 2021

Zadnji letošnji turnirji v mlajših kategorijah so pripadli starejšim deklicam, starejšim dečkom, kadetinjam in kadetom. Minuli vikend se je odvil 2. krog državnega prvenstva za starejše deklice in dečke ter 3. krog prvenstva za kadetinje in kadete.

Preberi več
klubski arhiv

ZNANE SO EKIPE, KI BODO NASTOPALE V A LIGI

V soboto se je odigral zadnji krog kvalifikacij za A ligo v mali odbojki za deklice in dečke. V nedeljo so se nadaljevale tudi tekme pri kadetinjah in kadetih.

Preberi več
klubski arhiv

DEKLICE IN DEČKI SO ODIGRALI PRVI KROG

Starejše deklice in starejši dečki so v soboto odigrali 1. krog prve, druge in tretje lige državnega prvenstva. V nedeljo pa smo spremljali nadaljevanje lig v kategoriji mladink in mladincev.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE IN KADETI SO ODIGRALI PRVI KROG

Kadetinje in kadeti so v nedeljo odigrali prve tekme v prvi, drugi in tretji ligi državnega prvenstva. V soboto se je odvil že 3. krog tekmovanja v mali odbojki za deklice in dečke.

Preberi več
klubski arhiv

PRVA LIGA ZA DEKLICE IN DEČKE JE POPOLNJENA

Minuli vikend se je popolnila prva liga starejših deklic in dečkov. V nedeljo pa se je odigral že 2. krog prve mladinske lige za mladinke in mladince.

Preberi več
klubski arhiv

PRVI KADETSKI LIGI STA POPOLNJENI

Minuli vikend so si zadnja mesta v prvi kadetski ligi zagotovili še zadnji klubi. V prvenstvu male odbojke pa se je odigral 2. krog kvalifikacij za A ligo.

Preberi več
klubski arhiv

NAJBOLJŠE EKIPE ŽE V PRVIH LIGAH

Znane so najboljše ekipe starejših deklic, dečkov ter kadetinj in kadetov, ki so že uvrščene v 1. lige državnega prvenstva! Drugo uvrščene ekipe pa se bodo pri starejših deklicah in kadetinjah pomerile v dodatnih kvalifikacijah.

Preberi več