Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubski arhiv

KADETI ODIGRALI ZADNJI KROG REDNEGA DELA

Minuli vikend so kadeti odigrali zadnji krog rednega dela državnega prvenstva. Šest ekip je že uvrščenih v finale, dve se jim še pridružita po dodatnem turnirju. Tekme so odigrale tudi kadetinje ter dečki in deklice male odbojke.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE IN MLADINCI PRED TURNIRJEM FINAL 8

Minuli vikend se je odigral zadnji krog rednega dela mladinskega državnega prvenstva. Dobili smo že skoraj vse polfinaliste. V soboto so na parket stopili tudi starejši dečki in deklice.

Preberi več
klubski arhiv

ZA KADETINJE IN KADETE ŠE SAMO DVA KROGA

Minuli vikend smo spremljali tekme male odbojke, kadetinj in kadetov. Pri mali odbojki smo spremljali 4., pri kadetinjah 5. in pri kadetih 6. krog rednega dela državnega prvenstva.

Preberi več
OK Bled

V RADOVLJICI PRIPRAVILI IZJEMNO VZDUšJE

Radovljica je bila minuli vikend prizorišče turnirja v mini odbojki, Elan volleyball time, v organizaciji Odbojkarskega kluba Bled. Tekmovanja se je udeležilo 41 ekip in več kot 400 otrok iz Slovenije in Hrvaške, številni gledalci pa so spremljali lepe odbojkarske poteze.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE IN MLADINCI ODIGRALI PREDZADNJI KROG

V mladinski kategoriji so mladinke in madinci odigrali predzadnji krog rednega dela državnega prvenstva. V soboto smo spremljali tudi tekme starejših deklic in dečkov.

Preberi več
klubski arhiv

NA VZHODU SO SE KONČALE POČITNICE

Minuli vikend smo na vzhodu spremljali 5. krog rednega dela pri mladinkah in kadetih ter 3. krog pri starejših deklicah. 5. in 3. krogi rednega dela državnega prvenstva so tako popolnjeni.

Preberi več
klubski arhiv

NA ZAHODU ŠE ZADNJI TURNIRJI PRED POČITNICAMI

Minuli vikend smo spremljali 5. krog rednega dela pri mladinkah in kadetih ter 3. krog pri starejših deklicah in dečkih. Tekme so bile odigrane le v skupinah zahoda, saj so se na vzhodu že začele zimske počitnice.

Preberi več
klubski arhiv

NOVE TEKME ZA MLAJŠE KATEGORIJE

Minuli vikend so prve tekme v 2023 odigrali tudi mladinci, kadetinje in deklice male odbojke. Nove tekme so po eno-tedenskem premoru odigrali tudi dečki male odbojke.

Preberi več
klubski arhiv

PRVE TEKME V 2023 ZA MLAJŠE KATEGORIJE

Minuli vikend so prvič v novem letu na parket stopile ekipe starejših deklic, dečkov male odbojke, mladink in kadetov.

Preberi več
OK SIP Šempeter

5. ODPRTO PRVENSTVO V MINI ODBOJKI USPELO

V soboto, 8. januarja, je Odbojkarski klub Sip Šempeter organiziral 5. Odprto prvenstvo v mini odbojki do 11 let za deklice in dečke letnika 2012 in mlajše.

Preberi več