Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

STAREJŠE DEKLICE ZAKLJUČILE S KVALIFIKACIJAMI

Minuli vikend so s kvalifikacijami zaključili dečki male odbojke in starejše deklice. 2. krog rednega dela državnega prvenstva pa so odigrali tudi kadeti in mladinke.

Preberi več
Aleš Oblak

KADETINJE ODIGRALE PRVI KROG REDNEGA DELA

Minuli vikend smo spremljali zadnji krog kvalifikacij starejših dečkov in male odbojke pri deklicah. V nedeljo pa so prve tekme rednega dela odigrale kadetinje, medtem ko so mladinci odigrali že 2. krog rednega dela državnega prvenstva.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADINKE IN KADETI ZAČELI Z REDNIM DELOM

V nedeljo, 13. novembra, so z rednim delom lig začeli tudi kadeti in mladinke. V soboto pa so 3. krog kvalifikacij odigrali dečki in deklice male odbojke.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADINCI ZAČELI Z REDNIM DELOM

V nedeljo, 6. novembra so prvi krog lig odigrali mladinci. V soboto pa smo spremljali predzadnji krog kvalifikacij za starejše deklice in dečke. Nekatere ekipe so se že uvrstile v 1. ligo.

Preberi več
Aleš Oblak

KADETINJE IN KADETI KONČALI S KVALIFIKACIJAMI

V nedeljo, 30. oktobra so se odigrali še zadnji kvalifikacijski turnirji v kategoriji kadetinj in kadetov. Oblikovale so se vse tri kadetske lige. V soboto so drugi krog kvalifikacij odigrali tudi dečki in deklice v kategoriji male odbojke.

Preberi več
Aleš Oblak

S SEZONO ZAČELA TUDI MALA ODBOJKA

V soboto, 22. oktobra so prve tekme v novi sezoni odigrali tudi dečki in deklice male odbojke. V nedeljo pa smo spremljali 3. krog kvalifikacij za 1. ligo pri kadetih in kadetinjah.

Preberi več
Aleš Oblak

STAREJŠI DEČKI OTVORILI SEZONO

V soboto, 15. oktobra so sezono, s kvalifikacijami za 1. ligo, otvorili tudi starejši dečki. Starejše deklice pa so odigrale že 2. krog kvalifikacij. V nedeljo se je odvil tudi 2. krog kvalifikacij za mladinke in mladince.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAČETEK TUDI ZA STAREJŠE DEKLICE IN MLADINCE

V soboto, 8. oktobra so v novo sezono vstopile tudi starejše deklice. Odigrale so 1. krog kvalifikacij za 1. ligo. V nedeljo pa so s sezono začeli tudi mladinci. Kadetinje pa so odigrale že 2. krog kvalifikacij za 1. in 2. ligo.

Preberi več
Aleš Oblak

SEZONO ODPRLE TUDI KADETINJE

V nedeljo, 2. oktobra so sezono odprle tudi kadetinje. Kadeti pa so doigrali že 2. krog kvalifikacij. Kvalifikacije za kadetinje se nadaljujejo v nedeljo, 9., za kadete pa 23. oktobra.

Preberi več
Cona.Center

V LJUBLJANI NASTOPILO 20 EKIP

V Ljubljani se je odvijalo državno prvenstvo za mlajše članice in člane, na katerem smo spremljali obračune 20 ekip. Zmage sta se veselili Zoja Kalar in Rima Posedel, pri fantih pa sta bila najuspešnejša Rok Bračko in Grega Okroglič.

Preberi več