Odbojkarska zveza Slovenije
 
Formis

ZA KADETI DRUGI KVALIFIKACIJSKI KROG

V nedeljo, 18. oktobra, so kadeti in kadetinje odigrali drugi kvalifikacijski krog za nastop v prvi ligi. Pred njimi sta še dva kroga, ki bosta določila ekipe, ki si bodo zagotovile nastop med kadetsko elito.

Preberi več
Nova KBM Branik

KADETI ZAčELI Z OGREVANJEM PRED ZAčETKOM DP

Tudi kadeti in kadetinje so začeli z ogrevanjem pred novo sezono državnega prvenstva. V nedeljo, 11. oktobra, so opravili s prvim od štirih kvalifikacijskih krogov za prvo in drugo ligo.

Preberi več
Mladi Jesenice I

S KVALIFIKACIJAMI ZAčELE TUDI DEKLICE

S kvalifikacijami za prvo ligo državnega prvenstva v mali odbojki za deklice so v soboto, 17. oktobra, začele tudi nekatere ekipe na zahodu, kjer se v kvalifikacijah meri 27 ekip.

Preberi več
OD Krim

PRI MLADINCIH ZNANI VSI UDELEžENCI PRVE LIGE

V nedeljo, 4. oktobra, so mladinci in mladinke odigrali še drugi in s tem zadnji kvalifikacijski krog, ki je dal še zadnje štiri udeležence prve lige.

Preberi več
klubi

S KVALIFIKACIJAMI ZAčELI TUDI STAREJšI DEčKI

Preteklo soboto, 3. oktobra, so odbojkarice v kategoriji starejših deklic odigrale drugega od treh kvalifikacijskih krogov za določitev, v kateri ligi bodo v nadaljevanju državnega prvenstva nastopale, s kvalifikacijami pa so začeli tudi dečki.

Preberi več
TPV Volley

ZA MLADINCI PRVI DEL KVALIFIKACIJ

Mladinci in mladinke so preteklo nedeljo, 27. septembra, odigrali prvi kvalifikacijski krog za prvo ligo. Po najboljši dve moštvi iz vseh turnirjev sta se uvrstili v drugi krog kvalifikacij, ki bo dal manjkajočih šest udeležencev prve lige.

Preberi več
SIP Šempeter

DEKLICE OPRAVILE S PRVIM KROGOM KVALIFIKACIJ

V soboto, 26. septembra, so odbojkarice v kategoriji starejših deklic odigrale prvega od treh kvalifikacijskih krogov za določitev, v kateri ligi bodo nastopale.

Preberi več
SIP Šempeter

S KVALIFIKACIJAMI SEZONO ZAČENJAJO TUDI MLADI

Danes, 26. septembra, se na odbojkarska igrišča po koronskem premoru vračajo tudi mladi, nadobudni odbojkarji, ki jih najprej čakajo kvalifikacije.

Preberi več
OZS

ZAKLJUčENA TUDI PRVENSTVA ZA MLADE

Predsedstvo Odbojkarske zveze Slovenije je potrdilo predlog sklepa za takojšnji zaključek državnega prvenstva pri kadetih, kadetinjah, starejših dečkih in deklicah ter mali odbojki za sezono 2019/2020. Končnega vrstnega reda tekmovanj ni, državnih prvakov OZS ni razglasila.

Preberi več
OK Formis

NADALJUJE SE PRVENSTVO V MALI ODBOJKI

Preteklo soboto so mladi odbojkarji v mali odbojki v vseh skupinah odigrali nove tekme, v 'A' ligi so opravili s četrtim krogom.

Preberi več