Odbojkarska zveza Slovenije
 
OKS-ZŠZ

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA NA KRETI DO 5. MESTA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta sredozemske igre na plaži v Heraklionu na Kreti zaključili z zmago nad francoskima predstavnicama Descamps in Sobezalz in tekmovanje zaključili na petem mestu.

Preberi več
MBG.Heraklion2023

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA V BOJ ZA 5. MESTO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta na sredozemskih igrah na plaži na Kreti zelo dobro odigrali skupinski del tekmovanja in vknjižili dve zmagi in en poraz. Naši dekleti se po porazu v četrtfinalu zdaj podajata v boj za končno 5. mesto.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA ZAčENJATA Z NASTOPI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin začenjata z nastopi na sredozemskih igrah na plaži, ki jih gosti Heraklion na Kreti. Naši predstavnici bosta uvodni obračun odigrali proti Grkinjama Paschalaki in Alexoglou.

Preberi več
Pim Waslander

ZEMLJAK V ROTTERDAMU DO POLFINALA

V Rotterdamu se je zaključil turnir prestižne serije Queen & King of the Court v odbojki na mivki, na katerem sta Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin tekmovanje zaključili v četrtfinalu, Nejc Zemljak, ki je nastopil z Matyasom Džavoronokom, pa se je prebil do polfinala.

Preberi več
CEV

V TURčIJI PRVO KLUBSKO PRVENSTVO NA MIVKI

Turški Balikesir bo od 5. do 8. oktobra prizorišče prvega evropskega klubskega prvenstva v odbojki na mivki, na katerem bomo spremljali tudi slovenske odbojkarje in odbojkarice. Ti bodo zastopali zmagovalca slovenskega prvenstva, ŠD Ludus.

Preberi več
Klub moderne odbojke

ŠD LUDUS SLOVENSKI KLUBSKI PRVAK

V nedeljo je v Športnem parku Ludus v Ljubljani v močno okrnjeni konkurenci potekalo državno klubsko prvenstvo 2023 v odbojki na mivki v članski kategoriji. Zmage so se veselili predstavniki Športnega društva Ludus.

Preberi več
CEV

V MADRIDU ZAKLJUčEK EP DO 18 LET

V Madridu sta slovenski reprezentanci zaključili nastope na evropskem prvenstvu v odbojki na mivki do 18 let. Živa Donko in Taja Ferlež sta osvojili 13., Lan Juvan in Jaša Šušterič pa 21. mesto.

Preberi več
CEV

V MADRIDU NA TEKMI ZA RAZVRSTITEV

Na evropskem prvenstvu v odbojki na mivki do 18 let se bo slovenska ženska reprezentanca v nedeljo borila za 9., moška pa za 17. mesto.

Preberi več
Beachvolleyball Bden

SLOVENKI V AVSTRIJI DO 5. MESTA

Turnir svetovne turneje v odbojki na mivki v avstrijskem Badnu sta Živa Javornik in Maja Marolt zaključili na petek mestu. V četrtfinalu je bila po hudem boju z 2:1 boljša švicarska dvojica.

Preberi več
CEV

NA EP DO 18 LET SLOVENSKI EKIPI V REPASAž

Na evropskem prvenstvu v odbojki na mivki, ki poteka v Madridu, bosta obe slovenski reprezentanci zaigrali v sobotnem repasažu za uvrstitev v osmino finala.

Preberi več