Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

V ŠENTVIDU šE DRUGI TURNIR DP DO 18 LET

Na igriščih ŠD Šentvid v Ljubljani je to soboto in nedeljo potekal 2.krog državnega prvenstva v odbojki na mivki za kategorijo U18 (M/Ž). Tekmovalo je 22 parov pri dekletih ter 15 pri fantih, zmage so se veselili Emi Jurič in Ema Pangers ter Yan Pigarev in Benjamin Mugerli.

Preberi več
Mežica Open 2022

MEžICA OPEN 2022

Od četrtka 30. junija do sobote 2. julija je Mežica znova gostila turnir v odbojki na mivki za ženske in moške dvojice, tokrat najvišjega ranga. Zmage so se veselili Danijel in Jan Pokeršnik ter Maja Marolt in Živa Javornik.

Preberi več
CEV

LOVšINOVA IN KOTNIKOVA NA IOSU DO SREBRA

Slovenski odbojkarici na mivki Tajda Lovšin in Tjaša Kotnik sta na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour na grškem otoku Ios osvojili srebrno odličje. V velikem finalu sta morali naši dekleti priznati premoč le avstrijski navezi Klinger/Klinger.

Preberi več
OK Triglav Kranj

DP V ODBOJKI NA MIVKI ZOPET V KRANJU

Državno prvenstvo v odbojki na mivki se že tradicionalno odvija v Kranju in tudi letos bomo najboljše slovenske odbojkarje in odbojkarice spremljali na Gorenjskem. Boji za državno lovoriko bomo potekali od 21. do 23. julija.

Preberi več
Conny Kurth

ZEMLJAKU ZA ZAčETEK SEZONE 11. MESTO

Slovenski odbojkar na mivki Nejc Zemljak je v paru z Nemcem Paulom Henningom nastopil na prvem turnirju prestižne serije v odbojki na mivki King of the Court za sezono 2022, ki ga je gostil Hamburg in osvojil 11. mesto.

Preberi več
OZS

FESTIVAL ODBOJKE NA MIVKI

Zreče bodo prizorišče tretjega letošnjega festivala odbojke na mivki v okviru evropskega projekta CEV School Volleyball. Otroci in mladi do 15. leta starosti se bodo na igriščih s peščeno podlago zbrali 1. julija, dogodek bo potekal v organizaciji OK Weiler Volley Zreče.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI SPET REKORDNO šTEVILO PRIJAV

Od 28. do 31. julija bo Ljubljana prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, 2022 Volleyball World Beach Pro Tour Futures. Zanimanje za športni spektakel je izjemno, organizatorji so prejeli rekordnih 160 prijav iz 38 držav.

Preberi več
OK Kamnik

NAJBOLJšA CESTNIK IN KLINGER

Na Odbojkarskih igriščih Pod skalco v Kamniku je v soboto, 18. in v nedeljo, 19. junija, potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki do 16 let za fante. Nastopilo je 22 dvojic, slavila sta Jaka Cestnik in Liam Klinger, ki sta do zmage prišla brez izgubljenega niza.

Preberi več
OK Prebold

NAJBOLJšI DO 16 LET EMI JURIč IN EMA PANGERC

Minuli vikend smo v Preboldu spremljali drugi turnir državnega prvenstva za dekleta. V boj za najvišja mesta se je podalo kar 44 dvojic iz vse Slovenije, po 110 odigranih tekmah sta slavili Emi Jurič in Ema Pangerc.

Preberi več
OZS

FESTIVALA ODBOJKE NA MIVKI ZA OTROKE

V Ljubljani in Novem mestu se bosta 18. in 19. junija odvijala festivala odbojke na mivki za otroke in mlade do 15. leta starosti. Odbojkarska zveza Slovenije k udeležbi vabi vse otroke, ki bi se radi preizkusili na peščeni podlagi in se pobliže spoznali s to odbojkarsko panogo.

Preberi več