Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENKI V MEHIKI DO 9. MESTA

Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta turnir svetovne serije Beach Pro Tour v Mehiki zaključili na 9. mestu. Po pomembni zmagi nad avstrijski navezo Klinger/Klinger sta morali Slovenki v boju za četrtfinale priznati premoč favorizitani nemški dvojici Ittlinger/Borger.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA TOKRAT V MEHIKI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin v četrtek začenjata z nastopi na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour v Mehiki. Naši predstavnici uvodna tekma kvalifikacij čaka ob 23. uri proti ameriški navezi Harward/DeBerg.

Preberi več
OZS

RAZPIS TEKMOVANJ V ODBOJKI NA MIVKI

Komisija za odbojko na mivki pri OZS objavlja vabilo organizatorjem za izvedbo finala državnega prvenstva v odbojki na mivki za člane in članice za leto 2024 in vabilo organizatorjem za izvedbo državnega prvenstva v odbojki na mivki - mladi za leto 2024.

Preberi več
VolleyballWorld

PRED KOTNIKOVO IN LOVŠINOVO DRUGI PREIZKUS

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta v brazilski Saquaremi drugič v tej sezoni nastopili na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour, skozi katero si skušata zagotoviti tudi nastop na olimpijskih igrah.

Preberi več
Dhavid Normando/FV Imagem/CBV

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA ZA LAS OB ČETRTFINALE

Odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta nastopili na svojem prvem turnirju svetovne serije Beach Pro Tour v tej sezoni, v kateri še lovita nastop na olimpijskih igrah. Slovenki sta v Recifeju osvojili deveto mesto.

Preberi več
VolleyballWorld

KOTNIKOVA IN LOVŠINOVA ZAČENJATA BOJ ZA PARIZ

Najboljši slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin bosta sezono in s tem tudi lov na olimpijsko vozovnico začeli v brazilskem Recifeju, na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour. V maju ju s slovensko reprezentanco čaka še nastop v Pokalu narodov.

Preberi več
MEVZA/ŠD Ludus

ODBOJKARJI ŠD LUDUSA DO BRONASTE KOLAJNE

Bratislava je bila minuli konec tedna prizorišče srednjeevropskega klubskega prvenstva v odbojki na mivki, na katerem so odbojkarji in odbojkarice ŠD Ludusa iz Ljubljane osvojili bronasto odličje. Pri moških je zmagal Aloha BC Wörthersee, pri ženskah madžarska EDRA.

Preberi več

IZOBRAŽEVANJE ZA TRENERJE ODBOJKE NA MIVKI

Madžarska odbojkarska zveza bo maja 2024 gostila edino izobraževanje za trenerje odbojke na mivki pod okriljem FIVB v Evropi v letošnjem letu. Izobraževanje bo potekalo med 1. in 5. majem, zadnji rok za prijavo je 2. april.

Preberi več
CEV

ZNANI TEKMECI SLOVENCEV V POKALU NARODOV

Pokal narodov v odbojki na mivki, v okviru katerega se bodo odvijale kvalifikacije za olimpijske igre, bomo med 13. in 20. majem spremljali na osmih lokacijah. Žreb v Luksemburgu je Slovenkam namenil nastope v Vilni, Slovenci pa se bodo za preboj v finale borili v Hamburgu.

Preberi več
CEV

TUDI ODBOJKARJI NA MIVKI V BOJ ZA PARIZ

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki bodo tudi v letu 2024 igrali v Pokalu narodov, skozi katerega si bodo skušali zagotoviti uvrstitev na olimpijske igre v Parizu. Z nastopi bodo začeli v prvem krogu tekmovanja.

Preberi več