Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V LJUBLJANO PRIHAJA NOV SPEKTAKEL NA MIVKI

Ljubljana bo od četrtka do nedelje prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour 1Star Ljubljana by I feel Slovenia, na katerem se bo v boj za najvišja mesta v močni konkurenci podalo osem slovenskih dvojic, na čelu s slovenskimi prvaki.

Preberi več
OK Triglav Kranj

V KRANJU OKRONANI DRžAVNI PRVAKI

V Kranju se je odvijalo državno prvenstvo v odbojki na mivki, na katerem so naslova državnih prvakov osvojili Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin ter Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak.

Preberi več
MEVZA

MLADIM SLOVENCEM TRI ODLIčJA

Mladi slovenski odbojkarji na mivki so na srednjeevropskem prvenstvu v Hartbergu osvojili tri odličja. Živa Donko in Taja Ferlež sta se v kategoriji do 16 let veselili zlata, Nejc Najdič in Jošt Purgar pa brona. V kategoriji do 18 let sta bila Miha Okron in Luka Marovt tretja.

Preberi več
Matevž Ambrožič

V KRANJU SE ZAčENJA DRžAVNO PRVENSTVO

V Kranju se na Zavarovalnica Sava državnem prvenstvu v odbojki na mivki v boj za naslov slovenskih prvakov in prvakinj se podaja 28 dvojic. Zanimivi obračuni na parkirišču Stara Sava se bodo začeli v petek zjutraj, finalni tekmi bosta v soboto zvečer.

Preberi več
OK Triglav Kranj

5 VPRAšANJ S ŠPELO MORGAN

Slovenska odbojkarica Špela Morgan je pred bližajočim se državnim prvenstvom v odbojki na mivki, ki ga bomo v petek in soboto spremljali v Kranju, odgovorila na zanimiva vprašanja in napovedala boj za naslov slovenskih prvakinj.

Preberi več
FIVB

POKERšNIK IN BOšNJAK V LEUVNU DO BRONA

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki so navdušili z dobrimi predstavami na turnirjih svetovne serije v Ruandi in Belgiji. Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak sta v Leuvnu osvojila odličje, Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin pa sta bili v Rubavuju peti.

Preberi več
FIVB

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA PETI, FANTA PO ODLIčJE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Nina Lovšin sta na turnirju svetovne serije v Ruandi osvojili 5. mesto, Klara Kregar in Tjaša Jančar sta bili deveti. V Belgiji sta se Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak uvrstila v polfinale.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI DANES S šTIRIMI ZMAGAMI

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki so se na turnirjih svetovne serije v Ruandi in Belgiji izkazali s kar štirimi zmagami, Nejc Zemjak in Jan Pokeršnik sta tekmovanje v Rubaveju zaključila na 9. mestu, ostale naše dvojice so še v igri za najvišja mesta.

Preberi več
FIVB

NAJUSPEšNEJšA ZEMLJAK IN POKERšNIK

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki v teh dneh nastopajo na turnirjih svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 2 Star v Ruandi in 1 Star v Luevnu. Za zdaj sta se najbolj izkazala Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik.

Preberi več
OK Triglav Kranj

5 VPRAšANJ Z NEJCEM ZEMLJAKOM

Nejc Zemljak je dvakratni državni prvak v odbojki na mivki, skupaj z Janom Pokeršnikom pa tvori najuspešnejšo slovensko dvojico v mednarodnem merilu. Lansko leto sta ob turnirjih svetovne serije zopet nastopila tudi na državnem prvenstvu in ga dokaj prepričljivo tudi osvojila.

Preberi več