Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Triglav Kranj

SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO SPET V KRANJU

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednje-evropsko prvenstvo v odbojki na mivki. Srednje-evropska zveza MEVZA je po uspešni premierni ediciji v letu 2023 z organizatorji OK Triglav Kranj sklenila dolgoročno sodelovanje.

Preberi več
OK Triglav Kranj

NEJC ZEMLJAK BO V KRANJU BRANIL SREBRO

Kranj bo med 24. in 27. julijem ponovno gostil srednje- evropsko prvenstvo v odbojki na mivki pod okriljem zveze MEVZA. Konkurenca prijavljenih ekip je zopet izredno močna, videli pa bomo tudi vse najboljše slovenske igralke in igralce.

Preberi več
osebni arhiv

MLADI SLOVENCI ZAKLJUČILI NASTOPE NA EP

Slovenski odbojkarji na mivki Neža Kodrun in Žana Blatnik ter Valentin Predan in Peter Bregar so zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let v Gruziji. Naši predstavniki se niso uspeli uvrstiti med 16 najboljših dvojic.

Preberi več
Uroš Vesenjak

V MEŽICI SE JE ZAKLJUČILO DRŽAVNO PRVENSTVO

V Mežici se je zaključilo državno prvenstvo v odbojki na mivki. Novega naslova slovenskih prvakov sta se razveselila Klemen Šen in Danijel Pokeršnik, pri ženskah sta Maja Marolt in Živa Javornik zlato odličje osvojili tretjič zapored.

Preberi več
Mežica Open

V MEŽICI ZA NASLOVE DRŽAVNIH PRVAKOV

Mežica bo 12. in 13. julija prizorišče državnega prvenstva v odbojki na mivki, na katerem se bo v boj za najvišja mesta podalo 12 moških in 8 ženskih dvojic. Naslov državnih prvakov bodo branili Živa Javornik in Maja Marolt ter Danijel Pokeršnik in Klemen Šen.

Preberi več
osebni arhiv

SLOVENCI NA EP DO 18 LET V IZLOČILNIH BOJIH

Slovenski odbojkarji na mivki so uspešno zaključili skupinski del evropskega prvenstva do 18 let v Gruziji. Tako Neža Kodrun in Žana Blatnik kot Valentin Predan in Peter Bregar so se namreč uvrstili v izločilne boje.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA MLADIMI ODBOJKARJI NA MIVKI DOBER PRVI DAN

Slovenski odbojkarji na mivki so začeli z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let v Gruziji. Neža Kodrun in Žana Blatnik sta se veselili ene zmage in doživeli en poraz, Valentin Predan in Peter Bregar pa sta tekmovanje začela z zmago.

Preberi več
OZS

V KOSTANJEVICI NAJBOLJŠA NOVAK IN GLAMOČANIN

Kostanjeviški odbojkarski klub Athos Kostanjevica je tudi v letošnjem letu organiziral turnir v odbojki na mivki, in sicer A- ranga, ki spada v okvir serij turnirjev državnega prvenstva.

Preberi več
Leon Žibret

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI DO TREH ODLIČIJ

V Portorožu smo spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v treh starostnih kategorijah z 72 ekipami iz osmih držav. Od Slovencev sta bila najuspešnejša Predan in Bregar, ki so osvojili zlato odličje.

Preberi več
CEV

SLOVENKI DOBILI NASPROTNICE NA EP

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta dobili nasprotnice v boju za naslov evropskih prvakinj. Naši dekleti bosta na evropskem prvenstvu, ki ga bomo med 13. in 18. avgustom spremljali na Nizozemskem, nastopali v skupini E.

Preberi več