Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRVAKI UBRANILI NASLOV, DOBILI NOVE PRVAKINJE

Na Krvavcu se je v nedeljo odvijalo državno prvenstvo v odbojki na snegu. Naslova prvakov so se na krvavški Plaži veselili Tadej Boženk, Danijel Pokeršnik, Denis Robida in Matej Rapnik, pri ženskah so bile najboljše Špela Marušič, Polona Marušič in Anja Mazej.

Preberi več
OZS

NA DRŽAVNEM PRVENSTVU REKORDNIH 24 EKIP

V nedeljo, 17. marca, bo Krvavec prizorišče 4. državnega prvenstva v odbojki na snegu. Na krvavški plaži se bo v boj za naslov podalo rekordnih 24 ekip, naslov prvakov bodo branili Sara Valenčič, Teja Kolbl in Anastazija Žnidar ter Tadej Boženk, Danijel Pokeršnik in Denis Robida.

Preberi več
OZS/Anže Malovrh - Kolektiff

V EVROPI NA TREH PRIZORIŠČIH, DP NA KRVAVCU

V letu 2024 bomo turnirje evropske serije v odbojki na snegu spremljali na treh lokacijah, in sicer v Gruziji, Turčiji in Italiji. Pri nas se bodo odbojkarji in odbojkarice med seboj merili na državnem prvenstvu, ki se bo 17. marca odvijalo na Krvavcu.

Preberi več
OZS/Anže Malovrh - Kolektiff

DRŽAVNO PRVENSTVO ZNOVA NA KRVAVCU

Državno prvenstvo v odbojki na snegu bo znova gostil RTC Krvavec, kjer smo obračune na snežni podlagi spremljali že leta 2019 in 2023. Odbojkarji in odbojkarice se bodo v lov na državni naslov in odličja podali v nedeljo, 17. marca.

Preberi več
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI V WAGRAINU DO 5. MESTA

Slovenski odbojkarji Danijel Pokeršnik, Tadej Boženk, Denis Robida in Žan Zajc so na finalu evropske serije v odbojki na snegu v Wagrainu osvojili 5. mesto. V avstrijskem smučarskem središču je nastopilo 26 ekip iz 15 držav.

Preberi več
Anže Malovrt/kolektiff

SLOVENCI V WAGRAIN PO NOVO ODLIČJE

Slovenski odbojkarji Danijel Pokeršnik, Tadej Boženk in Denis Robida bodo ta vikend nastopili na turnirju evropske serije v odbojki na snegu v avstrijskem Wagrainu, na katerem se bo v boj za najvišja mesta podalo 43 ekip iz 16 držav.

Preberi več
kolektiff/OZS

NA KRVAVCU OKRONALI PRVAKE

Na Krvavcu se je odvijalo državno prvenstvo v odbojki na snegu. Naslova slovenskih prvakov so se veselili Danijel Pokeršnik, Tadej Boženk, Denis Robida in Alan Košenina, v ženski konkurenci pa so zlato odličje osvojile Sara Valenčič, Teja Kolbl in Anastazija Žnidar.

Preberi več
Aleš Oblak

NA KRVAVCU TRETJE DRŽAVNO PRVENSTVO

Na Krvavcu se bo v nedeljo, 19. marca, odvijalo tretje državno prvenstvo v odbojki na snegu, na katerem se bo v boj za naslova podalo 16 ekip. Na zadnjem prvenstvu, leta 2019, so slavili Anže Bahč, Tadej Boženk in Denis Robida ter Živa Griljc, Tia Grgičević in Katarina Mehle.

Preberi več
OZS

DP V ODBOJKI NA SNEGU NA KRVAVCU

Krvavec bo prizorišče državnega prvenstva v odbojki na snegu! Odbojkarji in odbojkarice se bodo v boj za državni naslov podali v nedeljo, 19. marca, na krvavški Plaži.

Preberi več
CEV

ZNAN KOLEDAR TEKMOVANJ NA SNEGU

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je objavila koledar tekmovanj v odbojki na snegu za leto 2023. Karavana vse bolj priljubljene odbojkarske panoge se bo najprej zbrala v Turčiji, ki bo gostila tri zaporedne turnirje, zaključek pa bomo spremljali v Avstriji.

Preberi več